gb mi iyi değil mi ?? çok şey bekliyosun ace 2 denen krali GB bence dostum o da iyi degil ama olsun![]()

neyse senin adına sevindim en azından kasmaları giderebilmişsindostum candy crush birde dolphin kullaniyorum onuda tam kullanamiyordum ama setcpu ise yariyor fark var yani![]()

neyse senin adına sevindim en azından kasmaları giderebilmişsin![]()

kamera ayarlarında yoksa eğerya ben bu mod da kamerayı hafıza kartına ayarlayamadım nası yapıyoz ben bulamadım ole bır secenek

kilit ekranını güç tuşuyla açacaksın orta tuşla değilTest ettim, görüntü muhteşem gerçekten. Düşük frekansı 800mhz yaptım, hızı güzel, fakat sd karta ulaşamadım, bir de tuş kilidi açması çileye dönüşüyor, bekliyor tepki vermiyor, olumsuz yönleri var... jb için performance rom v1.1 den iyisi yok sanırım, bunun görüntüsü v1.1in stabilizesi favori![]()
sd karta kolay ulaşmak için de başka bir file manager yukleseydin ulaşırdın 
Tuhaf, sanırım bu rom başka bi telefon için üretilmişkilit ekranını güç tuşuyla açacaksın orta tuşla değilsd karta kolay ulaşmak için de başka bir file manager yukleseydin ulaşırdın
![]()

Tuhaf, sanırım bu rom başka bi telefon için üretilmiş![]()

operatörden hata olabilir 30-40 kez bu romu kurmama rağmen böyle bir sorun yaşamadımmobil veri çalışmıyor kardeş..biraz baktım ama bu problem başka kimsede görünmüyo şimdilik...bi tek bende war sanırım...wifi tamam ama mobil veri bağlanmıyor...durum bölümünde bağlantı kesildi diyo..bi cevap yazabilir misiniz acaba_?
tekrar gb ye dönüp yavaş yavaş tekrar kur romu düzelir
ama operatördense bilemem 
git 10.2 portla da görelimbence gerek yok la ace 2 cm 10.1 yollım de sıze onu yukleyınhatta varsa ıstedıgınız onlarıda gondereyım yardıma hazırız
![]()

senden önce birileri portladı zatenYigenim ciksin hallederiz rahat olasan :-)