[ROM][JB] Galaxy Ace 2 için CyanogenMod 10 (Muhteşem Görsellik + Performans !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
en krali GB bence dostum o da iyi degil ama olsun :)

Kontrol

Kontrol

Üye
dostum candy crush birde dolphin kullaniyorum onuda tam kullanamiyordum ama setcpu ise yariyor fark var yani :)

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi

ghostsaw

Üye
ya ben bu mod da kamerayı hafıza kartına ayarlayamadım nası yapıyoz ben bulamadım ole bır secenek

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bu mod da kamerayı hafıza kartına ayarlayamadım nası yapıyoz ben bulamadım ole bır secenek
kamera ayarlarında yoksa eğer bu program işine yarayabilir kullanımı konuda var cm deyken kullanıyodum yalnız once birkaç fotoğraf çekip varsayılan kayıt dizinini bul sonrasını program halleder zaten :)

agcakral

agcakral

Üye
Test ettim, görüntü muhteşem gerçekten. Düşük frekansı 800mhz yaptım, hızı güzel, fakat sd karta ulaşamadım, bir de tuş kilidi açması çileye dönüşüyor, bekliyor tepki vermiyor, olumsuz yönleri var... jb için performance rom v1.1 den iyisi yok sanırım, bunun görüntüsü v1.1in stabilizesi favori :)

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Test ettim, görüntü muhteşem gerçekten. Düşük frekansı 800mhz yaptım, hızı güzel, fakat sd karta ulaşamadım, bir de tuş kilidi açması çileye dönüşüyor, bekliyor tepki vermiyor, olumsuz yönleri var... jb için performance rom v1.1 den iyisi yok sanırım, bunun görüntüsü v1.1in stabilizesi favori :)
kilit ekranını güç tuşuyla açacaksın orta tuşla değil :D sd karta kolay ulaşmak için de başka bir file manager yukleseydin ulaşırdın :D

agcakral

agcakral

Üye
kilit ekranını güç tuşuyla açacaksın orta tuşla değil :D sd karta kolay ulaşmak için de başka bir file manager yukleseydin ulaşırdın :D
Tuhaf, sanırım bu rom başka bi telefon için üretilmiş :D

desRon

desRon

Üye
beyler bu romu yükleyin asırı sağlam rom ram kullanımı 250de mk yapıstırın :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

alibas20

Üye
mobil veri çalışmıyor kardeş..biraz baktım ama bu problem başka kimsede görünmüyo şimdilik...bi tek bende war sanırım...wifi tamam ama mobil veri bağlanmıyor...durum bölümünde bağlantı kesildi diyo..bi cevap yazabilir misiniz acaba_?

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri çalışmıyor kardeş..biraz baktım ama bu problem başka kimsede görünmüyo şimdilik...bi tek bende war sanırım...wifi tamam ama mobil veri bağlanmıyor...durum bölümünde bağlantı kesildi diyo..bi cevap yazabilir misiniz acaba_?
operatörden hata olabilir 30-40 kez bu romu kurmama rağmen böyle bir sorun yaşamadım :) tekrar gb ye dönüp yavaş yavaş tekrar kur romu düzelir :) ama operatördense bilemem :)

alibas20

Üye
anladım..problemi google play'den fix 3g die bi programla hallettim...aslında o da bişi yapmadı..uçak moduna aldı...tekrar normal moda aldı telefonu..sonra mobil veriyi denedim...problem çözülmüş..eğer benim gibi problem yaşayan arkadaşlar olursa sorunun çözümü google play'de :D fix 3g ;)

baris_izmir

baris_izmir

Üye
bence gerek yok la ace 2 cm 10.1 yollım de sıze onu yukleyın :D hatta varsa ıstedıgınız onlarıda gondereyım yardıma hazırız :D

baris_izmir

baris_izmir

Üye
Yigenim ciksin hallederiz rahat olasan :-)

tifazcik

tifazcik

Üye
ram e nerden bakcaz

bu arada süper oluor 0 kasma diebilrim

Üst Alt