[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Bu ROM İON lu arkadaşlar Madridii li hazırlamış.

konuyu açtım burada onay bekliyorumişte bu sir arco yine yaptı yapacağını cm11 ION'u çıkardı tekrar teşekkürler ustamız arco

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konuyu düzenledim paylaşmana gerek yoktu aslında :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum sorun yok :) :bira:

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Umarım cihaz daha iyi bir hal alırda en kötüsü CM9 gibi bir şarjı olur. Herkez gönül rahatlıyla kullanır.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Neagf

Üye
Beta2 bir harika. En ufak bir gecikme dahi olmadi. Pili gayet iyi dayaniyor. Arco çalisiyor :)

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Yorumlara baktim.gayet iyi seyler soyleniyo yüklemek istiyorum ben ama tek sorum olacak, s3 gibi s4 gibi arayüz oluyormu tauchwi gibi tema yani ?

ozakin70

ozakin70

Üye
Yorumlara baktim.gayet iyi seyler soyleniyo yüklemek istiyorum ben ama tek sorum olacak, s3 gibi s4 gibi arayüz oluyormu tauchwi gibi tema yani ?
Hayir touchwiz samsunga ait romlarda olmuyor ama istersen romlara tema olarak ekleyebilirsin yada launcherlarla bunu saglayabilirsin

artistsefa

artistsefa

Üye
telefonum galaxy w cm10.1 beta 1 bunda neden 3G ile görüntülü konuşma yok
ve çok kasıyor donma oluyor ram sorunu yaşıyorum beta 2 ye geçeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim msj bekliyorum

NovaTR14

NovaTR14

Üye
telefonum galaxy w cm10.1 beta 1 bunda neden 3G ile görüntülü konuşma yok
ve çok kasıyor donma oluyor ram sorunu yaşıyorum beta 2 ye geçeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim msj bekliyorum
Donma sorunu beta 2 de kalktı. Artık daha stabil çalışmakta ve görüntülü konuşma hiçbir custom romda yok. Sadece stock romlarda bulabilirsin.

tarık_07

Üye
Donma sorunu beta 2 de kalktı. Artık daha stabil çalışmakta ve görüntülü konuşma hiçbir custom romda yok. Sadece stock romlarda bulabilirsin.
Cm9 kullanıyorum, cm9'a kıyasla geçmelimiyim sizce bu sürüme yoksa final sürümümü beklemeliyim? Analog radyo çalışmıyor deniyor doğrumudur?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Cm9 kullanıyorum, cm9'a kıyasla geçmelimiyim sizce bu sürüme yoksa final sürümümü beklemeliyim? Analog radyo çalışmıyor deniyor doğrumudur?
CM9 şarj açısından ve performans açısından iyi bence şu anlık geçmemelisin ilerde şarj açısından cm10.1 düzelirse kurulabilir. Düzenini bozma. Analog radyo çalışmıyor doğrudur.

tarık_07

Üye
CM9 şarj açısından ve performans açısından iyi bence şu anlık geçmemelisin ilerde şarj açısından cm10.1 düzelirse kurulabilir. Düzenini bozma. Analog radyo çalışmıyor doğrudur.
Bende öle düşünüyorum, eyvallah tavsiyeleriniz için, iyi forumlar.

Efendi52

Efendi52

Üye
Son düzenleme:

Neagf

Üye
Bence gecmelisin. Her konuda cm9'dan iyi.

hasaneness

hasaneness

Üye
Radyo da spirit fm programi kullanilabilir

Üst Alt