[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

stackbyte

stackbyte

Üye
hocam senin nasıl %30 oluyor 30 saatte imkansız bir sey bir de kullanıyorum diyorsun ama pil kaç mah ?

hasaneness

hasaneness

Üye
bu telefonda yüksek mah kullanabiliyormuyuz?

stackbyte

stackbyte

Üye
evet t759 bataryalar var wonder için ama alıp denemedim deneyen varmış biraz daha uzun gidiyor şarjın

aJHier

aJHier

Üye
hocam senin nasıl %30 oluyor 30 saatte imkansız bir sey bir de kullanıyorum diyorsun ama pil kaç mah ?

standard orjinal pil

bunlarda resimleri;

Dün gece 1:12 de çektim.

Buda 5 dk önce.

Son 1.5 saattede hursky nin yeni kernelini , Cpu 1.8 alıp antutu yaptım
Yeni antutu degeri : 7152

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar şu an bilgisayar başında ubuntuda wonder için söz verdiğim gibi kernel derlemeye çalışıyorumda beta2 ION u kullananlar pm den ulaşsınlar bana yardımınıza ihtiyacım varkullanan kimse yok galiba :(

stackbyte

stackbyte

Üye
dediğin gibi ise iyimiş gerçekten paşam ama ben dün gece şarj ettim 12s 17d 52s olmuş %37 pilsenin uyanık ve ekran açık az kalmış o yüzden galiba uzun gidiyor anladığım

aJHier

aJHier

Üye
Uykudayken Greenify Çalıştıgı için Sarj uzun kalıyır ve dedigin gibi Çocu zaman olmasada yarısı kadar zaman uykudaydı.yinede cm9 göre fazla yiyor.

tarık_07

Üye
2450 mah'lık bataryayı kullanıyorum bi haftadır. Şuan 24 saat oldu neredeyse, şarjım şuan yüzde 50 lisi duruyo. 1 1.30 saat kadar 3g full kullanım, 1 saat telefok konuşması ve mesajlaşma. Normal pille iken günde iki kez şarj ediyordum, kurtuldum şarj probleminden.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
ne marka aldın paşam 2450 mah lık bende alacağım memnunsun madem bende alayım

HeroMR

HeroMR

Üye
Blackcat omni üzerinde uğraşıyormuş.

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
bıraktı dokunmatiği yapamadı

tarık_07

Üye
ne marka aldın paşam 2450 mah lık bende alacağım memnunsun madem bende alayım

Ben buradan satın aldım, çok memnunum, tavsiye ederim.

• Beğen
cadde19

cadde19

Üye
dostum sipariş verdim ama direk yerine oturuyormu ek aparat gerekli mi batarya gerekli mi

cadde19

cadde19

Üye
umarım senin dediğin kadar performanslıdır sabah şarjdan çıkardım şu anda %50nin altındadır

stackbyte

stackbyte

Üye
Bilmiyorum ki paşam o da kızıp tel değiştirdi işte benimde bilgim var uğraşmak gerek ama düğün telaşım var uğraşamıyorum hiç koşturmaktan ileride nasip olursa uğraşırım

tarık_07

Üye
umarım senin dediğin kadar performanslıdır sabah şarjdan çıkardım şu anda %50nin altındadır

Vala benim için çok performanslı, bırak eski bataryayla birgünü 10 saat gitmiyodu.

cadde19

cadde19

Üye
valla kardeşim verdim siparişimi eğer öyle olursa çok dua alırsın haberin olsun :)

manizoni

manizoni

Üye
bu wipe data/advanced wipe cache
format system yapıp flashlıyoruz demi

Üst Alt