[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
Bu arada benim romun performansı bitti. Şuanda görsellik ve müzik uygulaması üzerinde çalışıyorum.
Hocam 3. parti kamera uygulaması çalışıyor ama ondanda yeşil olma sorunu var onu anlatmaya çalıştım.

Altı üstü bir yeşil ekran neden bu kadar umursuyorsunuz ki? Bence efekt gibi duruyor.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam uzatmıyorum sadece açıklıyorum. Yeşil ekran olmasında benim için bir sakınca yok :D

Neagf

Üye
Yine yanlışım yok. Ben size ilk madridii kernel ile çözüldü demedim madridii kernel ile zaten çözülmüştü dedim. Israrla aksini idda ediyorsunuz.
O zaman özür diliyorum. :D

PowerPlay

PowerPlay

Üye
Google Playde camerajb+ programı var onda yeşil sorunu olmuyormuş öyle duydum ama denemedim programı rahatsız olanlar onu deneyebilir

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
her cihazda görüyorum 3.0.31 kernel kullanılıyor bizim cihazda bu kernel hiç kullanılmadı arco gereken önemi vermedi cihazımıza 3.4x kernel bizim neyimize zaten külüstür bi telefonumuz var onada işkence yapıyoruz adam gibi geliştiricimiz olmadı cihazımız düşük aktiviteli cihazlar arasında yer alıyor o kadar çok rom olmasına rağmen her yerden bi tekme yedik valla

tarık_07

Üye
her cihazda görüyorum 3.0.31 kernel kullanılıyor bizim cihazda bu kernel hiç kullanılmadı arco gereken önemi vermedi cihazımıza 3.4x kernel bizim neyimize zaten külüstür bi telefonumuz var onada işkence yapıyoruz adam gibi geliştiricimiz olmadı cihazımız düşük aktiviteli cihazlar arasında yer alıyor o kadar çok rom olmasına rağmen her yerden bi tekme yedik valla
Cm9 finalin neyinden memnun değilsiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: Neagf

Neagf

Üye
Daha iyisini sen yap o zaman. Bu nasil bir saçmaliktir. Adam elinden gelenin en iyisini yapiyor. Çoğu kişi yeni telefon aldiktan sonra eskisiyle ilgilenmez. Fakat bu adam hala desteği kesmedi ve bir şeyler için çabaliyor. Unoffical rom yapmanin kolay olduğunu sanmiyorum. Biraz saygi gosterin bence.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
emin ol okul olmasa en iyisini yapabilirdim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Tamamda kernel sürümünün yüksek olmasının makineye zararı ne

PowerPlay

PowerPlay

Üye
Tamamda kernel sürümünün yüksek olmasının makineye zararı ne
Herhangi bir zararı yok stabil oldukça bir de şöyle bir şey var 3.0.31 kernel samsungun kendi stock kerneli geliştiriciler stabilite için bu kernel tabanını kullanıyorlar buna pek takılmayın derim arco ile değil samsungla ilgili bir konu bu

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Powerplay hocam açıkladı zaten gereken bilgiyi ama şu var arco elinden geleni yapıyor bencede onu suçlamamak gerekir samsung kaynak kodu verse idi şu an stabil cm9 - 10 - 10.1 - 10.2 kullanabilirdik hatta android 4.4 ün bile garantisi verilebilirdi. Ama şuna şükretmek lazım daha çoğu cihazda cm rom yok olsa bile ya bizim ki kadar stabil değil yada bir çok özelliği çalışmamakta elinde olanı şükretçeğine daha iyisinin yapılmasını isteyen arkadaşlar var.

• Beğen
Tepkiler: Neagf
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

şunu bir deneyebilirmisiniz bizim romda çalışcakmı acaba ben stok romdayım deneme şansım yok zipden çıkarın telefona atın kurun

NovaTR14

NovaTR14

Üye
FM Radyo durdu hatası veriyor CM10 da

Aalparslan

Üye
Arkadaşlar bende bi wonder kullanıcısıyım ve bu işlemleri telefonuma uygulamak istiyorum. İlk sayfadaki bilgiler en güncel olanları mı? Yada en stabil ve güncel olanlarını benimle paylaşabilir misiniz?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki bilgiler en güncel olanlardır

• Beğen
Tepkiler: Aalparslan
sir mordred

sir mordred

Üye
evet beyler cyanogenmod 10.2(android 4.3) galaxy w için çıkmıştır ve sanırım bu rom geliştirilecek(yani gelişmesi devam edecek)

işte link hayırlı olsun hepimize:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açtım ben onaylanmadı henüz :D

Lefkeli kartal

Üye
Selam Bişey sorucam ben daha hiç rom yüklemedim 1-oyun performansı en iyi rom sizce hangisi 2-hangi rom en stabil ve daha iyi ?? yardım ederseniz sevinirim

Aalparslan

Üye
sizce geliştirilmiş 4.2 yi yüklemek mi mantıklı yoksa yeni çıkan 4.3 ü mü? İlk defa rom yükleyeceğim. Blackcat67 cevap için de teşekkür ederim

tarık_07

Üye
sizce geliştirilmiş 4.2 yi yüklemek mi mantıklı yoksa yeni çıkan 4.3 ü mü? İlk defa rom yükleyeceğim. Blackcat67 cevap için de teşekkür ederim
En stabil olab cm9 finaldir bence. Romu kur, kernel değiştirmeden kullan.

Üst Alt