[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
Harika bir rom üzerinde çalışıyorum şuan. CM10.1 tabanlı. One Of A Kind'dan kat kat daha stabil ve harika bir rom. Görsellik yerine performans üzerine çalıştım bataryası da gayet iyi. Son denemeleri yapıyorum bir sorun çıkmazsa paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: serfiraz21 ve Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Harika bir rom üzerinde çalışıyorum şuan. CM10.1 tabanlı. One Of A Kind'dan kat kat daha stabil ve harika bir rom. Görsellik yerine performans üzerine çalıştım bataryası da gayet iyi. Son denemeleri yapıyorum bir sorun çıkmazsa paylaşacağım.
Bekliyoruz video at hatta çıkmasın

HeroMR

HeroMR

Üye
Bekliyoruz video at hatta çıkmasın

Açıkcası 3-4 gündür bunun üzerinde çalışıyorum romu bitirdim şuanda kendi telefonumda deniyorum. 1 hafta deneyeceğim cumartesi pazar günü paketleri birleştirip paylaşacağım bir sorun çıkmazsa.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Açıkcası 3-4 gündür bunun üzerinde çalışıyorum romu bitirdim şuanda kendi telefonumda deniyorum. 1 hafta deneyeceğim cumartesi pazar günü paketleri birleştirip paylaşacağım bir sorun çıkmazsa.
Androıd sürüm ne

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Evet Beyler Artık beyaz ekran sorunu düzelmiştir buyrunuz yeni kernel :

Cm10.2 İçin :

• Beğen
Tepkiler: Neagf
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Blackcat Sense 5 launcherı portladıysan paylaşırmısın.

HeroMR

HeroMR

Üye
Evet Beyler Artık beyaz ekran sorunu düzelmiştir buyrunuz yeni kernel :

Cm10.2 İçin :

madridii kernelde zaten çözülmüştü tüm kernellerde çözülmüş olması iyi oldu.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sense 5 rom şuanda çıkmaza girdi diyebilirim elimde ion kernel olmadan bir şey yapamam

PowerPlay

PowerPlay

Üye
ION kernel olayı biraz zor donanımla ilgili sıkıntı çıkarıyor mesela kameranın çözülmesi 3.0 kernelde bile zordu samsung kodları da vermiyor zaten

sir mordred

sir mordred

Üye
beyler telefona cm10.1 alpha 9 attım galiba bi bug buldum şimdi ana sayfaya hesap makinesi widget'ını koyun sonra herhangi bir sayıyı(2 veya daha fazla haneli olsun) kopyalayıp bu hesap makinesi widget'ına yapıştırmaya çalışınca tel reset atıyo

bu sizdede oluyomu?

HeroMR

HeroMR

Üye
beyler telefona cm10.1 alpha 9 attım galiba bi bug buldum şimdi ana sayfaya hesap makinesi widget'ını koyun sonra herhangi bir sayıyı(2 veya daha fazla haneli olsun) kopyalayıp bu hesap makinesi widget'ına yapıştırmaya çalışınca tel reset atıyo

bu sizdede oluyomu?

Bugu bildiririm ama çok saçma bir bug. Hayatımda hiç hesap makinesi widgeti ekleyen birini görmedim birde üstüne sayı kopyalamışsınız ancak bug bugdur :DBen yapıştıramadım hesap makinesi widgetine herhangi bir şey.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ya hangi rom u kursam kararsızım MİUİ kullanıyordum port ettiğim için çok kasma oluşuyor telefonda ama şarj ı da çok iyi gidiyor. Ekran kapalıyken %0 bile diyebiliriz. Hangi Rom u tavsiye edersiniz :D

sir mordred

sir mordred

Üye
Bugu bildiririm ama çok saçma bir bug. Hayatımda hiç hesap makinesi widgeti ekleyen birini görmedim birde üstüne sayı kopyalamışsınız ancak bug bugdur :DBen yapıştıramadım hesap makinesi widgetine herhangi bir şey.

ya teli kurcalıyodum bunu buldum sonra 2 defa daha denedim yine aynı sonuç dedim bu kesin bugdur öyle yani yoksa ana ekrana hiçbir widget(gerekliler hariç) eklemem kasma olmasın diye.

Neagf

Üye

Üst Alt