[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beta 1 yayınlandı konu güncel :)

cadde19

cadde19

Üye
hocam ben telefonu bakım için garantiye gönderdim de yakında gelecek o yüzden gelemiyorum bu sürümde sarj sorunu çözüldümü diğer sürümler emiyordu be eğer cözülmüş ise telefon gelince bu sürümü yükleyeceğim bu sürümde ne gibi farklılıklar var yardımcı olabilirmisin?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
vallaha daha yeni çıktı bende şuan kurdum telefona şarjda şuan birşey söyleyemem :) şarj emme sorunu tüm romlarda var

cadde19

cadde19

Üye
hocam sagol yorumun için de sen rom portlama işini çözmüştün ne oldu o iş

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
portladığım rom paylaştım zaten sense rom üzerinde uğraşıyordum ion kernel olmadığı için portlama başarısız oldu

sir mordred

sir mordred

Üye
blackcat hocam beta 1i indirmişsinizidir herhalde nasıl peki herhangi bi iyileştirme varmı?

örneğin alpha 9 ile beta 1 arasında hangi farklılıklar var?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
performansı çok iyi geldi bana

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam peki bug'lardan ne haber? hangi buglar çözüldü(mesela kameradaki buglar)?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Kamera nın çözüleceğini pek düşünmüyorum çözülse çoktan çözülebilirdi belki ama beni en çok merak ettiren şarj durumu şarj nasıl hocam ?

nicked

nicked

Üye
sarj nasil beyler genel bi bilgi verse kullananlar?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çözülen bir bug yok ben göremedim yani beyaz ekrandan başka bu cihazın modası geçti daha uğraşmıyor kimse kodlar paylaşılsaydı çok iyi olacaktı

HeroMR

HeroMR

Üye
Olabilir fakat yanlişiniz var. Madridii demişsiniz. Changlog a bakarsaniz keffy update yazisini gorursunuz.

Yine yanlışım yok. Ben size madridii çözdü demedim madridii kernelde çözüldü dedim. Keffy de çözmüş olabilir farketmez madriddi kernelde çözüldü sonuçta onda da çözülmüş olabilir o da çözmüş olabilir farketmez.Ben güncellemedim beta1'e kimseye güncellemesini önermem. Çok gereksiz bir güncelleme. Beyaz ekrana geçici bir çözüm bulunmuş ancak bunu bir kernel ile de çözebilirsiniz onun dışında bir değişiklik yok. Beta olmasının tek sebebi alpha9'dan sonra alpha10 yapamaması.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yatıp kalkıp dua etmemiz gerekiyor arcoya bide o keserse desteği tamam artık :D

Neagf

Üye
Yine yanlışım yok. Ben size madridii çözdü demedim madridii kernelde çözüldü dedim. Keffy de çözmüş olabilir farketmez madriddi kernelde çözüldü sonuçta onda da çözülmüş olabilir o da çözmüş olabilir farketmez.Ben güncellemedim beta1'e kimseye güncellemesini önermem. Çok gereksiz bir güncelleme. Beyaz ekrana geçici bir çözüm bulunmuş ancak bunu bir kernel ile de çözebilirsiniz onun dışında bir değişiklik yok. Beta olmasının tek sebebi alpha9'dan sonra alpha10 yapamaması.
İsrarla kabul etmiyorsunuz. İlk Skull kernel ile çözüldü.
Bu kamera sorunu neyden kaynaklaniyor? Uygulama ile mi alakali yoksa sistem mi?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Sanırım kernel ile ilgili çünkü başka uygulama kurulsa düzelirdi hiçbirinde çözüm yok sanırım

wondermu

Üye
Android 4.4 KitKat Cikmak üzere Ama jelly beanden baya iyi olacak gibi gözüküyor bakalim galaxy w ye arco portlayabilecekmi ben zaten saattim galaxy w yi s2g aldim ama sunu diyebilirim galaxy w yi hafife almayin işlemci olarak bile benim suan telden daha performansli sadece galaxy w nin eksigi bence ram ve biraz daha büyük pil olabilirdii

sir mordred

sir mordred

Üye
Sanırım kernel ile ilgili çünkü başka uygulama kurulsa düzelirdi hiçbirinde çözüm yok sanırım

hocam yani 3.parti kamera uygulamaları(play store'daki camera zoom fx falan..) çalışmıyormu?beyler bi sorum olacaktı şimdi google play store'da kitaplar kısmı henüz türkiyeye açılmadı

ayrıca bazen bazı uygulamaları indirmeye çalışırken bu öğe ülkenizde kullanılamıyor diyo

bu sorunları nasıl çözebiliriz? xda da okudum market access,market unlocker diye uygulamaları kurup yapıyorlarmış veya vpn ayarlarından play stora giriş yapıyorlarmış bilginiz varmı?

HeroMR

HeroMR

Üye
İsrarla kabul etmiyorsunuz. İlk Skull kernel ile çözüldü.
Bu kamera sorunu neyden kaynaklaniyor? Uygulama ile mi alakali yoksa sistem mi?

Yine yanlışım yok. Ben size ilk madridii kernel ile çözüldü demedim madridii kernel ile zaten çözülmüştü dedim. Israrla aksini idda ediyorsunuz.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam 3. parti kamera uygulaması çalışıyor ama ondanda yeşil olma sorunu var onu anlatmaya çalıştım.

Üst Alt