burak_909
Üye
Hocam bir sorum daha olacak. Bu turbo boost neyin nesidir peki?
Beyler bi cevap verin lütfen
Hocam bir sorum daha olacak. Bu turbo boost neyin nesidir peki?
Rami temizleyip güyya cihazı hızlandığı söylenir ama bence cok sacma android sistemine ters bi kereBeyler bi cevap verin lütfen
Bekliyoruz video at hatta çıkmasınHarika bir rom üzerinde çalışıyorum şuan. CM10.1 tabanlı. One Of A Kind'dan kat kat daha stabil ve harika bir rom. Görsellik yerine performans üzerine çalıştım bataryası da gayet iyi. Son denemeleri yapıyorum bir sorun çıkmazsa paylaşacağım.
Bekliyoruz video at hatta çıkmasın
Androıd sürüm neAçıkcası 3-4 gündür bunun üzerinde çalışıyorum romu bitirdim şuanda kendi telefonumda deniyorum. 1 hafta deneyeceğim cumartesi pazar günü paketleri birleştirip paylaşacağım bir sorun çıkmazsa.
Androıd sürüm ne
Vavvv hemen bekliyorum acilen kasma olmaz inşallahCM10.1 yani 4.2.2
Evet Beyler Artık beyaz ekran sorunu düzelmiştir buyrunuz yeni kernel :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cm10.2 İçin :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanlışın var hocam. İlk Skull kernel ile çözüldü. Geliştiricisi keffy91madridii kernelde zaten çözülmüştü tüm kernellerde çözülmüş olması iyi oldu.
Yanlışın var hocam. İlk Skull kernel ile çözüldü. Geliştiricisi keffy91
beyler telefona cm10.1 alpha 9 attım galiba bi bug buldum şimdi ana sayfaya hesap makinesi widget'ını koyun sonra herhangi bir sayıyı(2 veya daha fazla haneli olsun) kopyalayıp bu hesap makinesi widget'ına yapıştırmaya çalışınca tel reset atıyo
bu sizdede oluyomu?
Ben yapıştıramadım hesap makinesi widgetine herhangi bir şey.Bugu bildiririm ama çok saçma bir bug. Hayatımda hiç hesap makinesi widgeti ekleyen birini görmedim birde üstüne sayı kopyalamışsınız ancak bug bugdurBen yapıştıramadım hesap makinesi widgetine herhangi bir şey.
Olabilir fakat yanlişiniz var. Madridii demişsiniz. Changlog a bakarsaniz keffy update yazisini gorursunuz.Birden fazla geliştirici çözmüş olabilir. Yanlışım yok.