[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşlar ben android 4.2.2 sürümünü güncelledim ama bu 4.2.2 yüklüyken üzerine kernel 3.4.60 flashlamanın faydası nedir acaba anlıyamadım bilen birisi yardımcı olabilirmi teşekkürler .
Ya ne kadar yeni ve stabil karnel o kadar rahat kullanim ben genelde son cikan karnelden 2 gerisini yukluyorum kafa agritmiyor

bursaprensi

Üye
Arkadaşlar benim ciddi bir sorunum var her seferinde oluyor bu bana, işlemci hızı hangi yöneticiyi seçersem seçeyim kendi kendine değişiyor. min 122 max 768 mhz yapıyorum bir dakika sonra max 368 e düşüyor ve kasıyor telefon.... çözüm bilen varmı?

Kernel : 3.4.60 da yükledim ???

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kullanan varmı yokmu romu ona göre konuyu kapattırcam

ozakin70

ozakin70

Üye
Konunun kapanmasina gerek yok yardim etmeyeceksen not düş konuya tmm ;') forum kullanicisi kullanmasa bile ziyaretciler kullanabilir yani:)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Galaxy W ya Dual Boot gelmiş yani 2 rom u kullanabilme özelliği hayırlı olsun :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
cm10 ve cm10.1 konusu eskiden çok canlıydı ya :D özledim o günleri

ozakin70

ozakin70

Üye
Final bi ciksada bi uzerinde oynasak

HeroMR

HeroMR

Üye
ufkraider

ufkraider

Üye
kullanan varmı yokmu romu ona göre konuyu kapattırcam
konuyu kapattırma tabi ben surekli bu rom un kullanıcısıyım emegin icin tsk ama rom denedim gordum alpha 8 e gore daha cok sarj yiyor diger yonlerden gercekten cok guzel.

cadde19

cadde19

Üye
arkadaslar bu dual boot nasil yukleniyor xda da okudum ama pek anlamadim bilen biri yardim etsin

HeroMR

HeroMR

Üye
arkadaslar bu dual boot nasil yukleniyor xda da okudum ama pek anlamadim bilen biri yardim etsin

İstersen türkçeye çevirip konusunu açarım da pek gerekli bir şey değil bence 2 romu napcaksın? Hem performansı düşürür diye düşünüyorum 2 tane rom oluyor telefonda. Ram harcamasa bile telefon hafızasında yer harcar.

ozakin70

ozakin70

Üye
İstersen türkçeye çevirip konusunu açarım da pek gerekli bir şey değil bence 2 romu napcaksın? Hem performansı düşürür diye düşünüyorum 2 tane rom oluyor telefonda. Ram harcamasa bile telefon hafızasında yer harcar.
Aynen tel sıkıntı yaşar gerek yok bencede

burak_909

burak_909

Üye
beyler bu xda'da kernellerde REV5 - REV6 vs falan yazıyor ne oluyor bunlar?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
beyler bu xda'da kernellerde REV5 - REV6 vs falan yazıyor ne oluyor bunlar?
Farklı geliştiricilerin yaptığı kernellerin versiyon sürümü oluyor. Yani ben bir kernel yaptım diyelim bu kerneli güncelleştiriyorum ve her güncel kernele bir versiyon takıyorum ver 1, ver 2 falan gibi.

• Beğen
Tepkiler: burak_909
HeroMR

HeroMR

Üye
Sürüm oluyor. v3'den sonra revision (REV) sürümlerine geçtiler.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
hayır rev dedikleri lcd ekran revisyon sürümü rev 3 de ekran kapanıp açılınca beyaz ekran gelebiliyor rev 2 de böyle bir sorun yok

cadde19

cadde19

Üye
arkadaslar cevap icin tesekkurler hepinize

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
rom portlama işini kökten çözmüş bulunmaktayım bana rom gösterin galaxy wonder'a portlayayım hayden bakayım :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
cyanogen mod tabanlı romları portlayabilirim pacman,aokp,miui vs..

Üst Alt