[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
sdn forumda dunku haber bandinda dun gece cm 10.1 in finali cikacagi soyleniodu.
O bizim için geçerli değil arco unoffical rom yapıyo yani cm bu telefonu kadrosuna almamış. Cyanogenmod kadrosuna olan yani offical olan üst segment telefonlar alacak finali :D

siepls13

siepls13

Üye
Abi zaten facebook su gibi iciyor bende note 2 vardi o daha cabuk bitiyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Şu facebook messenger da sohbet baloncuğu çıktı açık kaldımı su gibi şarj gidiyor, telefon ısınıyor. Onu kesinlikle işiniz bitince kapatın yoksa şarjı sömürür.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
arkadaşlar spirit radyoyu nerden indirebilirim ?

ozankral1

Üye
Arkadaşlar yapmanız gerek tek şey 3g bağlantısını , 2g şeklinde kullanmanız . Nereden baksanız şarj kullanım süresi %60 artıyor

• Beğen
Tepkiler: eMReSK26

azizerkan07

Üye
1 gün kullandım şarjı pek iyi değil. 45 dk film, 10 dakika oyun 1 saat kurcalama ile 16 saat durdu. Ekran %20 2g açıktı. Çok stabil ve hızlı ancak şarj iyi olmayınca pek bi işe yaramıyor.

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
herzaman bunu yapmak can sıkıcı

ali5106

Üye
ben türkiyeye yeni geldim telefonu IMEI dediştirdim ama telefon eski orjinal haline döndü tekrar rom atsam IMEI değişir mi yoksa değiştirdiğim IMEI kalır mı? şimdiden teşekkürler... :tşk:

wondermu

Üye
ben türkiyeye yeni geldim telefonu IMEI dediştirdim ama telefon eski orjinal haline döndü tekrar rom atsam IMEI değişir mi yoksa değiştirdiğim IMEI kalır mı? şimdiden teşekkürler... :tşk:

Rom yükleyince imei değişmez kurabilirsin kardeşim sorun olmaz

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar cwm nin eski sürümü yüklü bende onu son sürüme nasıl yükseltebilirim?

spazmol

spazmol

Üye
başka bir siteye ne zaman upload edeceksin?

spazmol

spazmol

Üye
Tamam :)

marechal80

Üye
Beyler ben ilk defa rom yapcam pro bir arkadaş tüm yüklemen gereken iyileştirme dosyaları filan atabilir mi mesela yükledim garantilik işi oldu Samsung Galaxy W sıfırlarsam garanti geri gelir mi? CY10.1 şuanki durumu nasıl yükle der misiniz ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şarj sorunu mobil bağlantılardan dolayı ise juice defender şarj süresini epey uzatır(juice defenderi ayarları ile birlikte açtığım konularda bulabilirsiniz) bende zaten bunun final sürümü çıksın öyle yüklicem final sürümü hakkındada bilgisi olan varmı ?

Üst Alt