[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Süriyeden kaçak geliyor uygun fiyata s3 uygunsa onu alayım senin dediklerinide alabilirim s3 yoksa babam s3 üzerine 300 tl ye aldı orjinal sıfır sadece garantisi tr de geçmiyor Çin malı falan değil benim bu wonder de kaçak 500 liraya aldım buğün note 2 ile değişmiş üste 200 lira verip vala sinir oldum manyak telefon :-)bana ver diyorum vermiyor babam

şimdi fiyatları anlamadım s3 ne kadar :D anlaşabiliriz ortak :D

wondermu

Üye
şimdi fiyatları anlamadım s3 ne kadar :D anlaşabiliriz ortak :D

Babam s3 ü 300liraya aldı mültejiden şimdi nöte 2 yi üzerine 200 verip aldı 3 ün banada wonderi 500e almisti

Bana o zaman sordu s3 mini alammi ben yok dedim mal gibi :-) illa s3 al demiştim bilgim yoktu o zaman Android telefonlardab şimdi ne kadar pişman oldum bunu getirdi s3 mini yerine

- - - Eklendi - - -

babam her hafta urfaya gidiyor oraya süryeden getiriyorlar kaçak telefonlari çin mali degl ama orjinal ayni bire bir telefon s3 varsa 500 e falan aldiracam wonderi versin üstüne 200-300 daha versin alsin degilmi dogukan?

- - - Eklendi - - -

note 2 süperdi ama bizim telefonun yani wonderle internet kapistirmasi yaptim hatta biri s3 almis onlada yaptim %40 civarinda benim tel daha hizli internete giriyor scriptlerin faydasi olmus :)

spazmol

spazmol

Üye
NOTE 2 al s3 alıp hata yapma :D

wondermu

Üye
o pahalidir belki ama sorayim yinede :) kaçağinin fiyatini

aslında s3 mini yada ace 2 yerine s2 daha mantikli geldi simdi özellik olarak kiyasladim hemen hemen aynilar ama s2 nin destekcisi cok xda'da siyah kerneli omega romu var s3 mini de paylasim bile yok ace 2 de öyle

edmin

Üye
Alpha 7 sürümü cok mükemmel olmuş diğer sürümlerdeki aksaklıklar giderilmiş tek problem telefon görüşmesi sırasında karşı tarafın sesi cok az geliyor telefonu kapatıp açınca ilk aramada düzeliyor daha sonra yine aynı bu sorun da düzelirse bence final bile olur şarjı ve tüm özellikleri ile Alpha 7 harika

tuna0

Üye
Alpha 7 sürümü cok mükemmel olmuş diğer sürümlerdeki aksaklıklar giderilmiş tek problem telefon görüşmesi sırasında karşı tarafın sesi cok az geliyor telefonu kapatıp açınca ilk aramada düzeliyor daha sonra yine aynı bu sorun da düzelirse bence final bile olur şarjı ve tüm özellikleri ile Alpha 7 harika

reset atmana gerek yok bro ben şöyle çözüyorum sesi bi tık kısıyorsun görüşme sırasında sonra tekrar açıyorsun halloluyor

- - - Eklendi - - -

sormak istediğim başka bişey var ilk defa yüklediğim için bilmiyorum da yeni güncelleme geldiğinde ne yapmamız gerekiyor? uygulamalar falan tekrar gidecek mi?

burak_102

burak_102

Üye
reset atmana gerek yok bro ben şöyle çözüyorum sesi bi tık kısıyorsun görüşme sırasında sonra tekrar açıyorsun halloluyor

- - - Eklendi - - -

sormak istediğim başka bişey var ilk defa yüklediğim için bilmiyorum da yeni güncelleme geldiğinde ne yapmamız gerekiyor? uygulamalar falan tekrar gidecek mi?

hiçbir uygulaman gitmiyor güncelleme gelince direk üzerine flashlıyorsun cwm ile. Hayırlı olsun

tuna0

Üye
hangisini flashlıyoruz? iki dosyayı da mı? cahilliğimi maruz görün wipe işlemlerini yaparsak silinmez mi?

burak_102

burak_102

Üye
hangisini flashlıyoruz? iki dosyayı da mı? cahilliğimi maruz görün wipe işlemlerini yaparsak silinmez mi?

wipe işlemlerini yapmayacaksın yaparsan gider, sadece rom dosyasını flashlayacaksın gappsa gerek yok zaten yüklü olacak

edmin

Üye

tesekkürler deneyeceğim bakalım ama farklı bir 4.2.2 sürümü yüklediğimde böyle bir sorun yoktu sadece şarjı cok cabuk bitiyordu ses sorunu düzeltilemezmi acaba biz böyle ac kapa yapmasak

tuna0

Üye
hacı valla ben performansından falan memnunum ses olayını da dediğim gibi çözdüm yapacak bişey yok aklıma geldi onu denedim :D batarya biraz az gidiyo gibime geliyo ama hadi hayırlısı

matador191

matador191

Üye
lütfen yardım. ben kurdum. ilk açılış uzun sürüyor normaliyle. tam açılıyor kurulum sihirbazı durdu diyor tabi ingilizce diyor. tekrar yükledim aynı hatayı verdi. neden ki. acil bi el atınnn

ilcarnefice

Üye
lütfen yardım. ben kurdum. ilk açılış uzun sürüyor normaliyle. tam açılıyor kurulum sihirbazı durdu diyor tabi ingilizce diyor. tekrar yükledim aynı hatayı verdi. neden ki. acil bi el atınnn

Wipe data
Wipe cache
Advanced wipe dalvik cache
Mounts and storages format system
İnstall zip from external sdcard
Advanced fix permissions

İşlemlerini sırasıyla yaptınızmı?

matador191

matador191

Üye
evet videoyu izleyerek yaptım önceden de sürekli diğer cm9 gibi rom ları yüklüyordum zaten ilk defa yaptı. burda en başta yazan romu indirdim rom da bi sıkıntı olamaz değil mi

ilcarnefice

Üye
evet videoyu izleyerek yaptım önceden de sürekli diğer cm9 gibi rom ları yüklüyordum zaten ilk defa yaptı. burda en başta yazan romu indirdim rom da bi sıkıntı olamaz değil mi

Romda sıkıntı olmaz da hocam mümkünse rom u telefondan indirirmisin senin sirun birkaç kişide daha vardı sorunu rom ve gapps ı telefondan indirerek çözdükleri yazıyordu

matador191

matador191

Üye
eyvallah hocam. tekrar telefondan indirerek bide öyle deneyim.

secan325

Üye
Sarj suresi duzelmis gibi saki. Tedbirli kullaninca cokta kotu gitmiyo

fayn88

fayn88

Üye
Ben s3 aldım allah kurtarsın.

• Beğen
Tepkiler: pinokyotr
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W memnunum güncelleme yüzünden cihaz değiştirmem değiştirsemde bir daha samsung asla almam general mobil discovery diye telefon çıkardı 598 liraya fıstık gibi telefon gidip s3 s4 falan dünyanın parasını dökmeye gerek yok sadece telefonun temasına ve uygulamalarına veriyorsunuz parayı

Üst Alt