[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaşlar dosya açtırmak lazım sonra dosya numarasını formda dağıtım herkes aynı numara ile şikayetçi olacak sonra youtube video olarak olayı dağıtmak ve ilgi çekmek lazım kısacası bu

İse yarayacaksa bununla ilgili bir konu açabiliriz

wondermu

Üye
evet konu açalım herkes toplansin arkadaşlar jelly bean güncellemesi istiyoruz diye herkes e mail atsin sikayette bulunsun orijinal gb sürümünün stabil olmadigini unoffical jelly beanin telefonda kaldirdigini yasal haklarimizi istediğimizi söyleyin

spazmol

spazmol

Üye
evet konu açalım herkes toplansin arkadaşlar jelly bean güncellemesi istiyoruz diye herkes e mail atsin sikayette bulunsun orijinal gb sürümünün stabil olmadigini unoffical jelly beanin telefonda kaldirdigini yasal haklarimizi istediğimizi söyleyin

Mişyın kompleyt

Berk E.

Üye
Arkadaşlar baktığımızda burda güncelleme istiyen 10 kişi değil bayaa bi kişi güncellemeyi burada dile getirmiş ve hala güncelleme verilmemişse bu telefona umudu kesin bana göre yapıcak başka bişey yok güncelleme beklemeyin. Şayet güncelleme gelirse sadece bize sürpriz olur :D

ismailnayir

Kapalı Hesap
Gezi parki olaylarina dondu uzadikca uzadi
bu bir sorun kisaca 2 cozumu var.
1 galaxy w yi satin jb li bir model alin
2 gb cm9 cm10 cm10.1 yada ileride belki gelir cm10.2 ya da portlanabilirse ubuntu veya firefix os kullanmaya devam

wondermu

Üye
Yüzlerce kişi değil gerekirse 1000 tane yeni isimle güncelleme diye şikayet edecem ben keriz değilim yeni telefon almak değil çözüm hak bu şekilde aranmaz pes etmek yok güncelleme vermezse almam bir daha samsung

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
-Emre

-Emre

Üye
Yüzlerce kişi değil gerekirse 1000 tane yeni isimle güncelleme diye şikayet edecem ben keriz değilim yeni telefon almak değil çözüm hak bu şekilde aranmaz pes etmek yok güncelleme vermezse almam bir daha samsung

Çok haklısın dostum destek vereceğim :oke:

• Beğen

yokartk

Üye
mail attım bakalım dönücekler mi . bu tür organizasyonlar için facebook üzerinden etkinlik oluşturup örnek bir mail ingilizce ve türkçe hazırlanması lazım bunun için de maxicep adminlerinin ön ayak olması gerek. biz yine atarız mailimizi ama olay boyle olmalı

• Beğen

tuna0

Üye
hafıza kartı ile normal hafızasını değiştirdim fakat bilgisayara bağladığımda bilgisayar görüyor ama dosya aktaramıyorum nasıl çözebilirim?

esokmen

esokmen

Üye
Bazi arkadaslara baktim, guncelleme istiyorlar.

Tamam hadi gelim gercekci olalim. Turkiyede ve dunyada bu telefonu kullanan bir cok insan var.

Maxicep olur A sitesi olur B sitesi olur, ama birseyler olmasi gerekir.

Suan annemde maxiplus5 var ve ics var inanabiliyor musunuz? Zamaninda 800 tl ile satilan telefon yalniz birakildi ace,gio,mini,pocket,young ile ayni kefeye konuyor.

Soyle yapalim, boyle yapalim hadi dusunelim degil. Simdi yapalim olsun. İmkanlarim el vermedigi icin guzel bir konu acamayacagim. Ama birinin bu gorevi ustlenmesi gerek.

Maxicep sitesine 2008 yilindan beri uyeyim. inaniyorum ki elimde bu telefon olan olmayan destek verebilr.

O Yuzden artik konu acilip destek beklemek lazim.

pitbull16

pitbull16

Üye
selam arkadaşlar kolay gelsin...
bu nu nasıl kurucamı en başından ayrıntılı öğrebileceğim bi yer var mı ya da anltabilir misiniz.?

erdi_s

erdi_s

Üye
Ben gonderdim bakalim nasil bi donus yapcaklar. Normalde bir gun sonra aramalari lazim

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
bu cihaz güncelleme almaz arkadaslar yapıcak bir şey yok. ancak büyük bir eylem yapılırsa olur :)))

tuna0

Üye
Soruma cevap verebilecek yok mu azcık ipleyin be :D

Romu kurdum sorunsuz çalışıyordu bi de hafıza kartı ile hafızayı yer değiştireyim dedim değiştirtim. Depolama bölümüne girmiyordu neyse dedim sıkıntı değil. Bilgisayara bağladığımda da harici bellek bağlandı diye gösteriyordu fakat sürücüleri göremiyordum ben de geri dönüş yaptım yine olmadı bu sefer baştan yükledim oldu fakat alan yetersiz geliyor yapabileceğim bişey var mı?

fairtail

Üye
bir wonder mağduru olarak bende email attım.(ipleyeceklerini sanmıyom ama)

ilcarnefice

Üye
Soruma cevap verebilecek yok mu azcık ipleyin be :D

Romu kurdum sorunsuz çalışıyordu bi de hafıza kartı ile hafızayı yer değiştireyim dedim değiştirtim. Depolama bölümüne girmiyordu neyse dedim sıkıntı değil. Bilgisayara bağladığımda da harici bellek bağlandı diye gösteriyordu fakat sürücüleri göremiyordum ben de geri dönüş yaptım yine olmadı bu sefer baştan yükledim oldu fakat alan yetersiz geliyor yapabileceğim bişey var mı?

Hangi yöntemle swap yaptın?

Üst Alt