[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth sorunu çözülmüş şuan sorunsuz bir rom var her şey çalışıyor ben sorun yaşamadım

oparlayan

oparlayan

Üye
6 7 megabaytlık mp3 sorunsuz gönderdim bluetooth la ama yüksek megabaytlık dosyalarda sorun verir mi bilinmez :))

Karamaske1905

Üye
Kuran arkadaşlar performans hakkında bilgi verirmisiniz?Yani oyun performansı falan tam bir rom olmuşmu yoksa daha yol almasımı lazım :) Kota aşıldı o yüzden hız düşük gerekliyse indirip flashlayayım.

tarık_07

Üye
Yokmu arkadaşlar kuranlar, kamera yeşil sorunu giderildimi, şarj süresi nasıl?

- - - Eklendi - - -

Gapps içindemi yoksa yüklemeye gerek yokmu? Normal rom yükler gibi mi yüklücez ?

oparlayan

oparlayan

Üye
Yokmu arkadaşlar kuranlar, kamera yeşil sorunu giderildimi, şarj süresi nasıl?

- - - Eklendi - - -

Gapps içindemi yoksa yüklemeye gerek yokmu? Normal rom yükler gibi mi yüklücez ?

Kamerada yeşil sorunu düzelmedi.. Gapps içinde değil yükleyeceksin şarj cm9 gibi değil biraz fazla gidiyor bunda hız performans süper..

eMReSK26

Üye
GooglePlay hala çalışmıyor:)

ismailnayir

Kapalı Hesap
1-gapps ı kurmassan çalışmaz
2- sorun 1 değilse uygulamalardan uygulamayı bul veri önbellek hepsini sil yeniden dede
3- internetten google play 4.0.27 (tam srürüm numarasını hatırlamadım) sürümünü bulup kur en son sürüm kısaca

eMReSK26

Üye
gapps'ı kuramadım. Fazla bilgim olmadığı için de sebebini bilmiyorum. CWM ile yükleme yaptım, öncesinde diğer işlemleri; wipe, cache, permissions vs. gibi.. CM 10.1 dosyasını install ettim ama gapps'ı kurmak istediğimde menüye attı beni, birkaç kez denedim yine aynısı olunca, gerek yok mu ki demiştim.
Neyi nasıl yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

ismailnayir

Kapalı Hesap
gapps'ı kuramadım. Fazla bilgim olmadığı için de sebebini bilmiyorum. CWM ile yükleme yaptım, öncesinde diğer işlemleri; wipe, cache, permissions vs. gibi.. CM 10.1 dosyasını install ettim ama gapps'ı kurmak istediğimde menüye attı beni, birkaç kez denedim yine aynısı olunca, gerek yok mu ki demiştim.
Neyi nasıl yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

indir
cwm'ye gir ve sırasıyla
Install zip from sdcard
Choose "gapps-jb-20130301-signed.zip"
yes

tamamdır

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sarj nasıl beyler?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Githubda yapılan değişiklikler :
Arco ics 3.0 için kerneli yükseltti ve bln ile ilgili değişiklikler eklemiş
JB3.0 Aynı güncellemeler bundada var
cm10.1 kernel 3.0 eski kernel 3.078 güncellemiş ve bluetooth sorunu çözmüş bln ile ilgili değişiklikler eklemiş

- - - Eklendi - - -

Müzik ve İnternette nasıl acaba ? (Twitter,Whatsapp yoğun kullanıyorum )
Müzik Ve internet için stok rom kullanmanı öneriyorum ben stok romda rahat 4 saat gidiyordu şarjım cm9-10-11 de 2 saati zor çıkarıyorum

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Müzik Ve internet için stok rom kullanmanı öneriyorum ben stok romda rahat 4 saat gidiyordu şarjım cm9-10-11 de 2 saati zor çıkarıyorum[/QUOTE]

Stock roma geçemiyorum çok denedim ben, telefon down modunda iken bilgisyar görmüyor ondan kuramadım malesef :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Ve internet için stok rom kullanmanı öneriyorum ben stok romda rahat 4 saat gidiyordu şarjım cm9-10-11 de 2 saati zor çıkarıyorum

Stock roma geçemiyorum çok denedim ben, telefon down modunda iken bilgisyar görmüyor ondan kuramadım malesef :D[/QUOTE]

sürücüleri yükledinmi ?
bide download moda girince ses açma tuşuna basıyorsun o zaman görüyor pc

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Stock roma geçemiyorum çok denedim ben, telefon down modunda iken bilgisyar görmüyor ondan kuramadım malesef :D

sürücüleri yükledinmi ?
bide download moda girince ses açma tuşuna basıyorsun o zaman görüyor pc[/QUOTE]

2kere sildim sürücüleri tekrar tekrar yükledim , down moduna alıyorum ses açma tuşuna basıyorum malesef donanım bulunmadı vs vs öyle birşey diyor :D

tarık_07

Üye
Ben kurdum, kamera cekildikten sonra yesil sorundan baska bi sorun yok.Sarj yaklasik 10 saattir kullaniorum yuzde 30da suan.Orta halli oyun ve internet kullanimi ile.Oyun konusunda da temle run oz denedim hafif kasma oluo ama rahatsit edici degil.Bu arada kamera ile foto cekiminde guc tusuna bi kez basin odaklayip fotoyu cekio :)

eMReSK26

Üye

indir
cwm'ye gir ve sırasıyla
Install zip from sdcard
Choose "gapps-jb-20130301-signed.zip"
yes

tamamdır

üstad bunu yaptım zaten; yes dedikten sonra iki satırlık bi şey görünüyor sonra yine menüye dönüyor.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum, kamera cekildikten sonra yesil sorundan baska bi sorun yok.Sarj yaklasik 10 saattir kullaniorum yuzde 30da suan.Orta halli oyun ve internet kullanimi ile.Oyun konusunda da temle run oz denedim hafif kasma oluo ama rahatsit edici degil.Bu arada kamera ile foto cekiminde guc tusuna bi kez basin odaklayip fotoyu cekio :)

10 saatte yüzde 30 bayağı iyi.

eMReSK26

Üye
tamam, sanırım halloluyor, dosyayı tekrar çektim, belki bu yüzdendi..

Üst Alt