Yokmu arkadaşlar kuranlar, kamera yeşil sorunu giderildimi, şarj süresi nasıl?
- - - Eklendi - - -
Gapps içindemi yoksa yüklemeye gerek yokmu? Normal rom yükler gibi mi yüklücez ?
gapps'ı kuramadım. Fazla bilgim olmadığı için de sebebini bilmiyorum. CWM ile yükleme yaptım, öncesinde diğer işlemleri; wipe, cache, permissions vs. gibi.. CM 10.1 dosyasını install ettim ama gapps'ı kurmak istediğimde menüye attı beni, birkaç kez denedim yine aynısı olunca, gerek yok mu ki demiştim.
Neyi nasıl yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Sarj nasıl beyler?

oyun oynarken fisek gibi gidiyo şarj![]()
Müzik Ve internet için stok rom kullanmanı öneriyorum ben stok romda rahat 4 saat gidiyordu şarjım cm9-10-11 de 2 saati zor çıkarıyorumMüzik ve İnternette nasıl acaba ? (Twitter,Whatsapp yoğun kullanıyorum )
Müzik Ve internet için stok rom kullanmanı öneriyorum ben stok romda rahat 4 saat gidiyordu şarjım cm9-10-11 de 2 saati zor çıkarıyorum
[/QUOTE]Stock roma geçemiyorum çok denedim ben, telefon down modunda iken bilgisyar görmüyor ondan kuramadım malesef![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indir
cwm'ye gir ve sırasıyla
Install zip from sdcard
Choose "gapps-jb-20130301-signed.zip"
yes
tamamdır
Ben kurdum, kamera cekildikten sonra yesil sorundan baska bi sorun yok.Sarj yaklasik 10 saattir kullaniorum yuzde 30da suan.Orta halli oyun ve internet kullanimi ile.Oyun konusunda da temle run oz denedim hafif kasma oluo ama rahatsit edici degil.Bu arada kamera ile foto cekiminde guc tusuna bi kez basin odaklayip fotoyu cekio![]()