[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konuyu canlandıralım biraz :D kernel ile ilgili bazı gelişmeleri söyleyeyim alpha 4 büyük ihtimalle kernel 3.4.42 ile gelicek kernelde şuan çalışmayan birşey yok bluetooth sorunuda çözüldü galiba çözmüş gibi gözüküyor gelişme var yani bluetooth ile ilgili

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER

Dejavuex

Dejavuex

Üye
konuyu canlandıralım biraz :D kernel ile ilgili bazı gelişmeleri söyleyeyim alpha 4 büyük ihtimalle kernel 3.4.42 ile gelicek kernelde şuan çalışmayan birşey yok bluetooth sorunuda çözüldü galiba çözmüş gibi gözüküyor gelişme var yani bluetooth ile ilgili

bekleyip görelim 2 haftaya anca gelir zaten :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çok yavaş ilerliyorlar öyle ahmak bir cihazımız var ki :D

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER

tarık_07

Üye
Şarj sorunu da giderilir inşallah :) Su gibi içiyor mübarek :)

• Beğen
Tepkiler: eMReSK26 ve ÇILGINÖMER
babyshoot

babyshoot

Üye
arkadaşlar xda da yeni bir rom çıkmış 3.4 kernelli.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kernel 3.4 alpha 5 te çıkabilir çünkü arco githubdan eski kerneli yani 3.0.75 güncellemiş eğer bu kernel ile çıkarsa değişen pek fazla birşey olmayacak

babyshoot

babyshoot

Üye
kernel 3.4 alpha 5 te çıkabilir çünkü arco githubdan eski kerneli yani 3.0.75 güncellemiş eğer bu kernel ile çıkarsa değişen pek fazla birşey olmayacak

anladım ama bahsettiğim konu bu:

ön çalışma gibi bir şey mi yoksa

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
anladım ama bahsettiğim konu bu:

ön çalışma gibi bir şey mi yoksa

öyle bişe bunu indirip değişecek olan şeyleri deneyebilirsiniz şimdiden yanlız sorunlu wifi tethering çalışmıyor bluetooth hala çözülemedi 6 mb ve üzeri dosya alınmıyor yollamayı henüz denemedim kısa zamanda çözülür inşallah bu sorunda :D

babyshoot

babyshoot

Üye
biz yine arcoyu bekleyelim diyosun yani:)

ÇILGINÖMER

Üye
aynen öyle geç çıkarması daha iyi cyanogenmod yeni sürüm çıkarsa yani m4 falan ona güncelleyip çıkarabilir
konu dışı olacak ama bir şey soracağım size. galaxy w yi sürekli formatlayıp rom değiştirmek telefona zarar verir mi?

taner202

taner202

Üye
Ben telefona bu romu yükledim ama beğenmedim sonra tekrar CM10 BlackCat versiyonunu yükledim ama bu sefer telefonda iki rom çıktı hem CM10.1 hemde CM10 BlackCat yardım edebilecek var mı ?

Yükleme talimatlarında bu yolu izledim (BlackCat) ;
Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system

babyshoot

babyshoot

Üye
aynen öyle geç çıkarması daha iyi cyanogenmod yeni sürüm çıkarsa yani m4 falan ona güncelleyip çıkarabilir
inşallah gerçi şahsen ben cm10.1denn memnunum. bluetoot fazla kullanmıyorum. diğer her şeyde iyi.. gelişmeler için takipteyiz. kolay gelsin...

wondermu

Üye
Ben telefona bu romu yükledim ama beğenmedim sonra tekrar CM10 BlackCat versiyonunu yükledim ama bu sefer telefonda iki rom çıktı hem CM10.1 hemde CM10 BlackCat yardım edebilecek var mı ?

Yükleme talimatlarında bu yolu izledim (BlackCat) ;
Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system

Yeni bir rom kurmak istediğin zaman şu yolu izlemen iyi olur
Wipe data and factory
wipe cache
mount and stroge
Format system
Format cache
Format data
Format sdcard<
<<ama extrarnal sd yazani wipe yapma hafiza kartindakiler silinir yoksa>

sonra advanced wipe dalvik cache<
Cwm versiyonuna bağli olarak wipe batter stats<

Sonra romu kuruyoruz işlem tamamdir

- - - Eklendi - - -

Şuan galaxy w için en iyi android sürümü 4.1.2 Cyanogend mod 10 beta 1< kanimca 100lerce rom yükledim En stabil 4.1.2 Valex Rom < bunu çok beğendim>
tabi bu romun yaninda Tweak ve bazi scriptleri kurmaniz gerekli

aryscat

aryscat

Üye
Bu rom u yüklemeyin gençler... Çok pis bağımlılık yapıyor... Pisikoloğa gidecem. Şarj yüzünden stock rom a dönüyorum. 2 saat sonra tekrar 10.1 yüklüyorum. Gece stock yüklüyorum sabah yine 10.1 ... telefon flash manyaa oldu . Vazgeçemiyorum cm10.1 den ;)

tarık_07

Üye
Stock roma geri dondum.Root yapip istemedigim uygulamalri sildim.Ram azaltimi yaptigimdan donma kasma yok.Temple run oz gibi oyunlar kasmadan oynuorum.Bu romda subwey surfer bile kasiodu oynanmiodu.Sanirim final surumunu beklememiz gerekior.Adim adim surum cikartilacagina birden neden final cikmiyor anlamiorum.Herkeze iyi forumlar.

Üst Alt