Enrichment Chamber
Üye
Sendeki sorunları rica etsem yazar mısın?cm10.1 henüz alpha sürümünde ve çok sorunlu
Sendeki sorunları rica etsem yazar mısın?cm10.1 henüz alpha sürümünde ve çok sorunlu
kardesim elin saglik hersey mukemmelde benim telefonumda sadece oldu bilmiyorum - 20 sayfa okumadim - aramalarda ses asiri kısık geliyor hatta radyo gibi kulaklik uygulamalarindan sonra hic gelmiyor var midir bir cozumu ?
alpha 2 den 3 e gecerken wipe ve format ıslemlerı yapmak zorunda mıyız? bıde bende kernel hursky v2.2 yuklu bı sorun olur mu?
Bende kullaniyorum kernel olarak WooHooooo nun skull kernel'i var onu kullanin v1.1 moremem versiyonunu. Cpu governor olarak lulzactive i/o schudeler olarak sio yu secin kullanimda bana 7 saat gidiyo dokunmassan 2 gun. Bluetooth u buglu xda da arco reyiz yazdi zaten diger sorunlar ufak tefek. Ayrica artik kamerayi sd karta kaydedebiliyoruz bu cok iyi uyo hd kayit yaparken. Onceden jdq39 du surum numarasi artik jdq39E bu buz baya bi performans sagliyor benim antutu rekorum 6792
hd kayıt yapılmıyorki çok takılıyor kayıt yaparken fps düşük benim için önemli olan kamera şu fps sorunu çözülürse dahada stok rom kullanmam
Videoda mı sorun var kamerada mı ? cm10.1 un kamerası sanki daha iyi gibi gelmişti bana ?
arama esnasında 1 kere ses kısma ardından 1 kerede ses açma yap düzeliyor.Benim bu yeni modda arama esnasında hoparlörden gelen sesin azaldığını farkettim, artırmanın bir olu var mı?
performans yüksek olduğu için normal oyun felan oynuyorsan daha kısa gider ama gün boyu cebinde saklarsan bir günü ucu ucuna tamamlıyoraramaesnasında 1 kere ses kısma ardından 1 kerede ses açma yap düzeliyor.
- - - Eklendi - - -
bu şarj problemi sadece bende mi var? Şarj 7 saat gidiyor. ne zaman düzelecek bu şarj sorunu?

alpha 4 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
Bunu ustune yukleyemesin format atman gerekirArkadaşlar bende CyanogenMod 9 RC8 var bunu üstüne nasıl yükleceğiz bide yükledikten sonra telefon kendini sıfırlıyo mu yoksa üst sürüme geçtiğimiz gibi mi oluyo yani programlar falan hep siliniyo mu ?