[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Rocker84

Rocker84

Üye
sanırım biraz daha beklemek gerekli :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
internette gezerken buldum galaxy w cm9 ve gb resim karşılaştırması :)

taner202

taner202

Üye
ee bunun durum çubuğu saydam değil yada transparan :D

spazmol

spazmol

Üye
Gerçek olduğunu sanmıyorum cm10.1 çok canlı renklerle çekiyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca o resimler aynı değil dikkatli bakın

Şimdi baktımda resim açıları ve zaman dilimi farklı birinde güneş vuruyor diğeri ise karanlık bayağı gerçi dedikleri gibi olsa dahi ben kamerayı kullanan biri değilim möhüm değil benim için :D

-Emre

-Emre

Üye
Şimdi baktımda resim açıları ve zaman dilimi farklı birinde güneş vuruyor diğeri ise karanlık bayağı gerçi dedikleri gibi olsa dahi ben kamerayı kullanan biri değilim möhüm değil benim için :D
Doğruları yansıtıyor olması imkansız bence daha onceden çektiğim bi çiçek resmi var uplayabilirm istersen

- - - Eklendi - - -

ee bunun durum çubuğu saydam değil yada transparan :D

Play store da Crystal 2 diye bi tema var onu kur saydam oluyor

tarık_07

Üye
İki gündür kullanıyorum, gayet stabil.Fakat kamerada fotoğraf çektikten sonra yeşil ekran sorunu var, birde arama yaparken telefon nosu girerken numarayı girdikten 1 saniye sonra algılama yapıyor, ayrıca navigasyon yok, şarj yaklaşık 12 13 saat gidiyor normalden birazdaha fazla kullanımda.Subway surfer oynarken donma yapıyor.Şimdilik gördüğüm sorunlar bunlar, bu sorunları çözmeye yarayan bilgi, proğram yada yöntemler varsa yardımcı olursa forum sakinleri sevinirim.İyi forumlar...

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yeni surum 3.4x kernel ile gelebilir büyuk ihtimal

jakup27

Üye
ben yükledim ama kamera ve galeri depolama hatası veriyor ilk mesajlardaki SWAPPED_VOLD dosyasını denedim ama olmadı çözüm önerisi olan var mı ?

cavciv

Üye
inşallah

talhayranci

Üye
Şu yeni sürümlerde bluetooth sorunu çözülür inşallah

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bluetooth sorunu çözülse zaten yüklicez artık

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yeni kernel süper alpha 4 çok güzel olacak :D

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER
Rocker84

Rocker84

Üye
S2 aldim artik wonderimi satisa çıkardım :D isteyen arkadas iletisime gecebilir sifir temizliginde garantili yaklasik 10 ay daha.kutulu eksiksiz :)

alprnx

alprnx

Üye
yeni sürüm kesin 3.4.x kerneliyle gelcek gibi görünüyor.çünkü xperia romun yenı versıyonunda 3.4.x kernelini kullanmışlar.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bluetooth ve kamera sorunu çözülsünde nasıl çözülüyosa çözülsün gelsin artık :)

Üst Alt