[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

mcdogan20

Üye
kardesim elin saglik hersey mukemmelde benim telefonumda sadece oldu bilmiyorum - 20 sayfa okumadim - aramalarda ses asiri kısık geliyor hatta radyo gibi kulaklik uygulamalarindan sonra hic gelmiyor var midir bir cozumu ?

dostum alpha 1 ve 2 de aynı sorunu bnde yaşıyordum.alpha 3 de soun ortadan kalmış gbi,herhangi bir sıkıntı yaşamadım.ayrıca hurtsky kerneli kurmayın çünki müzik dinlerken ara ara kesilme yapıyor cızırtı oluşuyor bizzat denedim,şimdilik kendi kernelinde fayda var

• Beğen
Tepkiler: caneira07

21475ali

Üye
alpha 2 den 3 e gecerken wipe ve format ıslemlerı yapmak zorunda mıyız? bıde bende kernel hursky v2.2 yuklu bı sorun olur mu?

- - - Eklendi - - -

birde alpha 3 ıcın hangı hurtsky ı yuklememız gerekıyor cevap verırsenız sevınırım

• Beğen
fayn88

fayn88

Üye
alpha 2 den 3 e gecerken wipe ve format ıslemlerı yapmak zorunda mıyız? bıde bende kernel hursky v2.2 yuklu bı sorun olur mu?

2den 3 e geçerken herangi bi işleme gerek yok. karneli burdan takip edebilirsin

• Beğen

bumin__

Üye
Arkadaşlar romlar konusunda acemiyim şuanda telefonda cm9 rc8 var benim için telefonun performansı iyi olsun telefonda fazla oyun oynamam bu romu veya başka bir rom tavsiyesinde bulunur musunuz..

• Beğen
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Teknosa'nın sitesinde Galaxy W'nin rami 2 gb gözüküyor.

alimeses

Üye
Bende kullaniyorum kernel olarak WooHooooo nun skull kernel'i var onu kullanin v1.1 moremem versiyonunu. Cpu governor olarak lulzactive i/o schudeler olarak sio yu secin kullanimda bana 7 saat gidiyo dokunmassan 2 gun. Bluetooth u buglu xda da arco reyiz yazdi zaten diger sorunlar ufak tefek. Ayrica artik kamerayi sd karta kaydedebiliyoruz bu cok iyi uyo hd kayit yaparken. Onceden jdq39 du surum numarasi artik jdq39E bu buz baya bi performans sagliyor benim antutu rekorum 6792

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Bende kullaniyorum kernel olarak WooHooooo nun skull kernel'i var onu kullanin v1.1 moremem versiyonunu. Cpu governor olarak lulzactive i/o schudeler olarak sio yu secin kullanimda bana 7 saat gidiyo dokunmassan 2 gun. Bluetooth u buglu xda da arco reyiz yazdi zaten diger sorunlar ufak tefek. Ayrica artik kamerayi sd karta kaydedebiliyoruz bu cok iyi uyo hd kayit yaparken. Onceden jdq39 du surum numarasi artik jdq39E bu buz baya bi performans sagliyor benim antutu rekorum 6792

hd kayıt yapılmıyorki çok takılıyor kayıt yaparken fps düşük benim için önemli olan kamera şu fps sorunu çözülürse dahada stok rom kullanmam

Dejavuex

Dejavuex

Üye
hd kayıt yapılmıyorki çok takılıyor kayıt yaparken fps düşük benim için önemli olan kamera şu fps sorunu çözülürse dahada stok rom kullanmam

Videoda mı sorun var kamerada mı ? cm10.1 un kamerası sanki daha iyi gibi gelmişti bana ?

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Benim bu yeni modda arama esnasında hoparlörden gelen sesin azaldığını farkettim, artırmanın bir olu var mı?

• Beğen
Tepkiler: sami.ert96

ÇILGINÖMER

Üye
Benim bu yeni modda arama esnasında hoparlörden gelen sesin azaldığını farkettim, artırmanın bir olu var mı?
arama esnasında 1 kere ses kısma ardından 1 kerede ses açma yap düzeliyor.

- - - Eklendi - - -

bu şarj problemi sadece bende mi var? Şarj 7 saat gidiyor. ne zaman düzelecek bu şarj sorunu?

spazmol

spazmol

Üye
aramaesnasında 1 kere ses kısma ardından 1 kerede ses açma yap düzeliyor.

- - - Eklendi - - -

bu şarj problemi sadece bende mi var? Şarj 7 saat gidiyor. ne zaman düzelecek bu şarj sorunu?
performans yüksek olduğu için normal oyun felan oynuyorsan daha kısa gider ama gün boyu cebinde saklarsan bir günü ucu ucuna tamamlıyor :D

ÇILGINÖMER

Üye
alpha 4 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

sami.ert96

Üye
Bluetooth dosya gönderiyo ama almıyo lütfen bir cüzüm bulun:off:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm 3.4x kernel ile gelebilir

fayn88

fayn88

Üye
Güzel gelisme

woltaj_07

Üye
Arkadaşlar bende CyanogenMod 9 RC8 var bunu üstüne nasıl yükleceğiz bide yükledikten sonra telefon kendini sıfırlıyo mu yoksa üst sürüme geçtiğimiz gibi mi oluyo yani programlar falan hep siliniyo mu ?

fayn88

fayn88

Üye
Arkadaşlar bende CyanogenMod 9 RC8 var bunu üstüne nasıl yükleceğiz bide yükledikten sonra telefon kendini sıfırlıyo mu yoksa üst sürüme geçtiğimiz gibi mi oluyo yani programlar falan hep siliniyo mu ?

Bunu ustune yukleyemesin format atman gerekir

Üst Alt