HeroMR
Üye
samsung şuan sadece kamera kodunu paylaşsa o bile yetecek lafta geliştiriciye destekliyorlar hani aq nerede destek aylardır mesaj atıyorum at kafalılara bana 2.3.6 en güncel sürüm deyip kesip atıyolar biz sanki bilmiyoruz en son sürümübir sonraki telefonum ya nokia lumia 520 veyatta alcatel one touch star ( Jelly Bean Var üstelik 512 mb ram var )
Arkadaşlar açıkcası fazla konudan anlamıyorum. Telefonuma cm9 yükledim fakat rehber kısmını hiç beğenmedim. Yukarıdan kaydırdığımızda gelen bildirim ekranında Wifi,bluetooth,gps ve diğerleri çok küçük çıkıyor orjinalindeki gibi büyük değil. bunları nasıl değiştirebilirim. Ayrıca kernel ne demek ben telefonu cm9 yüklerken oda yüklendimi?
qualcomm paylaşmış olduğu yeni sürücüler sadece ion kernel ile çalışabiliyor
hocam s3 touchwizz paketini yüklemek için tekrar rom kurmam gerekiyormu. yoksa direk yükleniyormu. forumda aradım ama bulamadım hocam link falan versen nasıl yapılacağına dairRehber icin cesitli uygulamalar bulabilirsin. Mesela exdialer cok guzeldir. Forumda mevcut olan s3 touchwiz paketi yuklersen cok iyi edersin
Tekrar rom yükleme gibi bişey yok.ya arkadaşlar bi soru sordum bu kadar tartışma çıkmış üzüldüm açıkcası. forumda yeniyim ve bişeyler öğrenmek istiyorum. yardım eden arkadaşlar saolunhocam s3 touchwizz paketini yüklemek için tekrar rom kurmam gerekiyormu. yoksa direk yükleniyormu
hocam s3 touchwizz paketini yüklemek için tekrar rom kurmam gerekiyormu. yoksa direk yükleniyormu. forumda aradım ama bulamadım hocam link falan versen nasıl yapılacağına dair
sağol hocam kurdum güzel oldu. bu sağa kaydırınca arama sola kaydırınca mesaj atma ortadaki tuşa uzun basınca direk görev yöneticisine gidip ordan rami görme özellikleri bu arayüzde yok muTekrar rom yükleme gibi bişey yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki dowloand kızmından indir, telefonuna ana hafızaya yada hafıza kartına at. Clockeorkmoda gir, indirdiğin zip i direk flashla, flasladıktan donra wipe cache ve advantec-wipr dalwik cache yap, yeniden başlat tamamdır.
Bu romlar ne işe yarıyo yani 2.3.6 nın gereksiz programlar silinmiş launcherı değişmiş ve 2.3.6 yazısının 4.2.2 olmuş halimi. Yoksa mesela jelly bean de olan arayüzde fps nin artması bunlardada oluyormu daha hassas geçiler oluyormu? Yoksa 2.3.6 nın modlanmış hali gibi bişeymi sıfır 4.2.2 mi?
Hayir bu gerçek 4.2.2 ama size cm10 yani 4.2.1 i tavsiye ederim. Gerçi 4.2.1 de fotoğraf çekildiği anda yeşil cikma sonra galeride duzelme sorunu var ama yine de kullanilir. Sorunsuz istiyorsaniz cm9 var 4.0.4Hayır bu romlarda yok o özellikler.
ismi ney hocam yada bi link falan versenbenim telde çekirdek sürümü (kernel dediğiniz herhalde bu olsa gerek 3.0.80) var. bu kernel tam olarak ne işe yarıyor. ayrıca kernel yüklemek için tekra rom kurmam gerekiyor mu?Güzel bir rehber uygulaması var kendim de kullanıyorum onda o özellikler var
biz atıyoruzda ne oluyor sürücü yok samsungun yüzünden bişe yapamıyorlar adamlar ion olmadığı müddet bu cihaz hiç stabil çalışmaz
Peki bu ne anlama geliyor?blackcat müjdeli haberi ben vereyim
xda'da sordum arsraduya cyanogenmod 10.2 alpha 2 romunun gelecek versiyonlarına "ion memory allocator" ekleyecekmiş sanırsam bu da adreno sürücülerini güncelleyebileceğimiz anlamına gelir
işte şuradaki linkteki arsraduyla geçen diyaloğu görebilirsin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki bu ne anlama geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?