Neagf
Üye
Evet saf android böyle bir ozellige sahip değil. Samsungun eklediği birşey. Samsung da kodlarini paylaşmiyor diye biliyorum. Bu durumda samsungun romlari dışında görüntülü konuşma neredeyse imkansız.Evet hocam bende şaşırdım hiçbir cm aokp paranodroid romlarda görüntülü görüşme yok hatta miui rom en özeli onda bile yok
Hocam siz hangi romu kullanıyosunuzevet baya stabil oldu telefon 10.2de sabırsızlıkla bekliyorum skull kernelde çok iyi telefon ben bataryamı bildiğiniz gibi 3 hafta önce değiştirmiştim garantide şarj süper gidiyor cm9 la aynı hatta dahada uzun fakat greenify kullanıyorum belirtiyim
aynen gençler ve genç hissedenler blcakcat ve çoğumuzun tahmin ettiği gibi arco s4 minide istediğini bulamadı cm 10.2 kanıtı olarkata buyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam siz hangi romu kullanıyosunuz
Iyi bir rom beklemek daha mı iyi olurİyi haber, bu arada beni acemi sanmayın uzun süredir profesyonel galaxy w kullanıcısıyım. Bu yeni üyeliğim. Arco s4 mini'ye bence yapamamasının tek sebebi s4 mini'de arcodan iyi geliştiriciler varken işi arco'ya bırakmazlar. Birde galaxy w'dan çok daha kötü cihazlar xda'da low cihazlar bölümünde değil. Sırf rakibi çok ve az rom yapılıyor diye low bölümüne aldılar bizi eğer low bölümünde olmasaydık ne romlar çıkartırlardı.
Hocam size tavsiyem CM10 daha stabil şuan. Ki aslında cm10.1 den çok farklı değil çünkü apayrı bir sürüm sayılmaz cm10 ile cm10.1 bana cyanogenmod romları yetmiyor cyanogenmodun üzerine çok sayıda geliştirme yapmak lazım bunlar ile kendin uğraşırsan çok uğraşman gerekir. Ben kendime iyi şekilde geliştirmeler yapılmış stabil bir rom buldum birde bir dosya hazırladım içine üstüne ekliyeceğim geliştirmeleri şuanda gayet stabil kullanıyorum ancak tek sorun bulduğum rom cm9 tabanlı. CM10 olsa daha iyi olurdu ancak cm10 taban alınmış pek iyi romlar yok şuan.
Iyi bir rom beklemek daha mı iyi olur
Antutu puanı kaç veriyo.Şuanda ben One Of A Kind rom kullanıyorum tavisye ederim. İpromeh'e sordum 15'inde Touchwi romu güncel cm10.1 sürümüne güncellemeyi düşünüyormuş o zaman belki geçerim. Size de aynısını tavsiye ederim ancak bu haliyle de oyunlarda kasma yapmıyorsa cihazınızda kullanabilirsiniz. Her rom herkesin kullanımına göre farklı sonuç verebilir denemek lazım.
Antutu puanı kaç veriyo.
Telefonu uçus moduna alıp test yapmak yada parlaklığı kısıp bi takım ayarlarla anca proğramı kandırmaktır.Telefonu normal kullandığın zamanki halinin performans derecesini kasdettim sadece.
ben cm19.1 kullanıyorum şu an skull kernelle ve greenify kurulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?