Hocam ben elimden gedigince size yardimci olmaya calisirim bir de cm10 ve cm10.1 de bildirim cubugunu indirirken akici inmiyor takıla takila iniyor bunu akici hale getirebilir misiniz?
arkadaşlar benim telefonun bataryası çeyrek gün gitmiyordu. cm9 ve 10.1 kurdum iyice az gitmeye başladı. stock roma dönüp garantiye yolladım batarya değişti yazılım atıldı. geldiğinde root layıp samsung bileşenlerini sildim gereksiz gördüğüm her uygulamayı sildim. şu an aktif kllanımda 30 saat sonra bile bataryam bitmiyor. batarya sorunu yaşayanlar garantiye (stock rom kurup) yollasın.(stock rom kurup)
bilmiyorum ki hocm bilgim olsa cevap verirdim ama yok . Hocam bjr de ben bu romu kurdum zaten ama daha sonra Emre nin romuna (ismi wonderlight) gectim forumda var ona gecmenizi tavsiye ederim bence bu romdan daha basarili
arco aslında wonder için mille servetti be geliştiricilerde devconnection team felan ah lan dicen arco varken şu işi yapıp yardım etselerdi ne arco bırakıcaktı ve bizde şu an 4.2.2 nin kayganlığında sörf yapıyor olacaktık arco düşünmüyor sanırım dönmeyibu arada no eta dedi ıhyy dah alpha 2 nin süersi bile belli değil arco tek başına kahranmış haberimiz yokmuş dediğim gibi ya şu samsung kernel kodlarını açsa ama çok zor
ion kernel için geliştirici bulmuşlar sözde tabi geliştiriyorlarmış dev deam yok ya bu cihaz işi artık bitti samsung işi bitti artık alırsam telefon ya general mobile yada casper yerli birşey alıcam inşallah uğraşamam bunlarla samsungmuş neyse bişe demiyorum plastik s4 leri satsın dursun hızını alamıyor sonu nokiadan beter olacak.android 4.4 bizim cihazlar için bayağı optimize falan içeriyormuş android 5 de aynı şekilde bakalım o zaman ne bahane bulcak samsung keşke dava açma gibi bir şansımız olsa mahkemelerde süründürürüm samsungu !!!!!Yeni Kernel Geldi 3.0.95
He ya valla hergun giriyorum xda ya fakat hep kernel hep kernel hic yeni birsey yok arca varken en kotu gunde 2 rom cikiyordu valla boyle giderse once stock roma gecip garanti icine alacagim daha sonra stock kullanacagim bu gidisle
Bir kaç saat önce bunu yükledim şimdilik güzel görünüyor ancak temel özellikleri harici ingilizce kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Artık birinde dikiş tutturmak istiyorum. 3 gün önce güncellendi 2 günde bir güncellemisler bakalım hayırlısı.