[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Wondermu teşekkur ederim backup i aldim olayi daha yeni çaktim şimdiye kadar boşa ugraşmişim.

ben dealextreme'den aşağdaki bataryayı aldım. 2450 mah. bu hafta elime ulaşır aksilik olmazsa. gelsin bakalım nasıl sonuç veriyor yazarım.

Hocam orjinali 1500mah bu nasil batarya daha mi uzun gidecek yokşa bi dene e bizi bilgilendir hocam. İyiyse bizde alalim

- - - Eklendi - - -

yarin yeni link aticam demiştin ya yarin yükleym dedim bidaha ugraşmayayim

wondermu

Üye
İstersen deneme amaçlı öğrenmek için yükle yüjlemekten zarar olmaz ben 1000 kereden fazla geri yükleme yapmışımdır

spazmol

Üye

ben en iyisi yarın yeni linki deneyeyim sağol şimdiden

ismetx

Üye
Hocam orjinali 1500mah bu nasil batarya daha mi uzun gidecek yokşa bi dene e bizi bilgilendir hocam. İyiyse bizde alalim

- - - Eklendi - - -

yarin yeni link aticam demiştin ya yarin yükleym dedim bidaha ugraşmayayim

tabiki daha güçlü bir batarya. yani umarım öyledir. eğer iyi kalitede ise kendi bataryasına göre %60-65 daha uzun ömürlü olması gerekiyor. 2 yorum var sitede. ikisi de olumlu

siepls13

Üye
arkadaşlar baya bi acemiyim ve nerden başlicağımı bilmiyorum ve bu rom u yüklemek istiyorum telefon rootlu bu arada

arkadaşlar baya bi acemiyim ve nerden başlicağımı bilmiyorum ve bu rom u yüklemek istiyorum telefon rootlu bu arada

Forumda galaxy w için cwm kurulumu var önce onu yap onu yaptıktan sonra özel mesaj gönder bana yardımcı olurum ben..

bensukru

Üye
nerden aldınız acaba orjinal bataryayı

Kardes ben telefoncuya gittim istedim bataryayi orjinal dedi 75tl ye. Ambalajli bi batarya uzatti almadim adama dedim sifir wonder varmi var dedi getir kutusunu dedim getirdi actim kutuyu icindeki posetli bataryayi aldim dedim bunu verirsen alirim anca ))) adam seve seve kabul etti benimde icim rahat etti. Yalniz herkeze kseinlikle oneririm sifir batarya valla sarj diye bisey varmis da bizim haberimiz yokmus 11 saat kullandim sirf bitsin diye hic dusurmedim elimden anca 11 saatte bitti...

İstersen deneme amaçlı öğrenmek için yükle yüjlemekten zarar olmaz ben 1000 kereden fazla geri yükleme yapmışımdır

Yenisini ne zaman koyarsın ??:what:
Ayrıca bunda kamera olsa daha iyi olur Dışardan yüklediklerim sorun çıkarıyor

safo95

Üye
İNDİRME LİNKLERİ :
ROM :
GAPPS :

Sorun benim telefonumdamı bilmiyorum ama hiçbişey indiremiyorum ne blackmarttan ne internetten nede google playden indirme tuşuna basıyorum hazırlanıyorda kalıyor
Yardım etseniz süper olur

Telefon iyice sapıttı hafıza boş ama dolu gösteriyo , tuşlar çok geç basıyo bi acayip oldu

esokmen

Üye
Sevgili arkadaslar. Sarj performansi cok onemli benim icin. Bir yanit verebilir misiniz?

Şarj su gibi gidiyo, cm9 final öneririrm.

siepls13

Üye
Şarj su gibi gidiyo, cm9 final öneririrm.

su gibi gidiyor derken ben yoğun bi şekilde kullandım ama öyle deil dünden beri sürekli özellikleri kurcalıyorum gayet iyi ancak kurulduktan sonra gps açık geliyor onu açık unuttuysan ondan olabilir bu arada ilcarnefice teşekürler sayesinde hemen sorunsuz kurdum

Tepkiler: ilcarnefice

wondermu

Üye
Kamera ve google play sorunu halledildi iyice test etmemi bekleyin arkadaşlar ondan sonra yükleyecem yedeği

Yok gps kapatiorum.Surekli 3g acik, facebook ve whatshap acik yaninda tapatalk.4 5 saatta bitio.Suan en iyisi cm9 final bnm icin.Ayrica sdn forumda dunku haber bandinda dun gece cm 10.1 in finali cikacagi soyleniodu.

Dejavuex

Üye
Yok gps kapatiorum.Surekli 3g acik, facebook ve whatshap acik yaninda tapatalk.4 5 saatta bitio.Suan en iyisi cm9 final bnm icin.Ayrica sdn forumda dunku haber bandinda dun gece cm 10.1 in finali cikacagi soyleniodu.

daha alpa sürümü ne finali ? demekki arco bunuda erken final yapıp bırakıcak