-Emre
Üye
Galaxy W memnunum güncelleme yüzünden cihaz değiştirmem değiştirsemde bir daha samsung asla almam general mobil discovery diye telefon çıkardı 598 liraya samsungun (!) kırık s4 ayakta neyse demiyorum anladınız siz orayı yani bir telefona fazla para vermeye gerek yok yaptıkları tema ve uygulama siz bunlara para veriyorsunuz ve bir sözüm var bu cihaza bir rom yapacam
dostum ben kurulum sihirbazının neden durduğunu çözdüm. rom u yüklüyorum gaaps yani google playı yüklemeden rom u yüklediğimde tel açılıyor. sonra tekrar recorvy modda açıp gaaps ı yüklüuorum tel açılınca tekrar kurulum sihirbazı durdu diyor. s4onra fark ettim meğer benim gaap cm9 içinmiş sizin linkten indirmemişim. tekrar eline sağlık paylaşım ve yardımlar için..
Bu işler böyle öğrenilir bende ilk zamanlar rom kurarken hard brick yani tamaman çökerttim 35 tl verip zorla yaptırdım :-)
senin şu romun yedeğini paylaş artık bekliyoruz :>
Dostum busefer gerçekten harika oldu kıyaslama falan yaptım diğer romlar hatta orjinal rom kurulu telefonlarla çok hızlı stabil oldu ama yedek sizde sorunsuz çalışacak mı yardımcı olabilecek yada önerisi olan var mı cwm yedeğimi paylaşmak için?
Dostum busefer gerçekten harika oldu kıyaslama falan yaptım diğer romlar hatta orjinal rom kurulu telefonlarla çok hızlı stabil oldu ama yedek sizde sorunsuz çalışacak mı yardımcı olabilecek yada önerisi olan var mı cwm yedeğimi paylaşmak için?
paylaş bakalım deneyelim eğer olmazsa öldürürüm seni
Tamam arkadaşlar en kısa sürede paylaşmak istiyorum sizlerle ilk fırsatta upload edecem bildiğiniz hızlı bir upload sitesi varmi limiti 500 megabayt olsun en aZ
büyük bir ihtimal ile söylenenler doğru ise android 5.0 güncellemesi alacağız
şimdi romdaki şarj sorunu bu kernel ile çözülmüş öyle söyleniyor :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Romdaki Ses sorunu ise bu dosya ile çözülmüş :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?