[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

bilen19

Üye
hafıza kartını nasıl yer değiştirebilirim acaba ? (swap) işlemi. lütfen yardımcıı olursanız sevinirim.

arkadaşlar xda da yayınlandığı swap olmuyor çok denedim.
yapmanız gereken etc nin içine girip volt dosyasını metin şeklinde açıyoruz.
1 i 0
0 ı 1 yapıyoruz restart sonrada açılıyo. hallettik.
aynı dertten muzdarip olanlara..

arkadaşlar romu yükleyemedim bir türlü yardım edebilecek biri yok mu ?

spazmol

Üye
rom iyi güzel de bende sürekli olarak telefon donuyor restart atmak zorunda kalıyorum rc8e döndüm gene aynı sorun saticam telefonu O derece kafayı yedim

Konu Sahibi
10.1 kullanmayın size tavsiyem oyun performansı çok düşük

spazmol

Üye
cm8 de ninja fruit bile oynayamıyorum bildiğin kasıyor ya

arkadaşrla cm 10.1 de görüşme sesi çok kısık,telefonu kapayıp açtğımda ilk aramada normal.2.ci aramada ses duyulmucak kadar kısılıyo ve rebboot etmeden düzelmiyor,aynı durumla karşılaşan varmı,buna nsl çözm blunur

arkadaşlar biri yarıdm etsin nasıl custom rom yükleniyo wonder'a. sabahtan beri araştırıyorum forumda.

ya stock roma donun rahatlayin en iyisi odur ben dondum telefonun tadindan yenmiyor cm9dan daha hizli

- - - Eklendi - - -

ya stock roma donun rahatlayin en iyisi odur ben dondum telefonun tadindan yenmiyor cm9dan daha hizli

iskader

Üye

- - - Eklendi - - -

Üstad xxlm8 i mi kullanıyorsun yeni sürümümü, bide stock rom a 14 toogle barı nasıl ekleriz yardımcı olabilirmisin. Teşekkürler

erdi_s

Üye
Ben defalarca stock roma dondum. Ama telefon reset atiyo gunde iki uc defa kendi kendine hem de. Ben de cmye devam ediyorum en azindan reset atmiyo programlar hata vermiyo. Bu arada cm10 beta 1 kullaniyorum. Tavsiye ederim.

Qrdap

Üye
arkadaşlar sorunları tam olarak çözülmemiş bir romdan ne hayır beklersiniz.stock rom diğer romlara gore gayet rahat ..her sürümde birçok sorun olduğunu görüyorum yapılan yorumlara bakarak .

Bence stabil bişey çıkmadan geçmeyin Wonder için bulgaristan 2013 ocak ayının romu çıkmış onu kurun stabilligi yaşayın

Neredeyse kusursuz olmuş, lisan eksiklikleri olmasına karşın kullanımı harika, performans da müthiş.
3G özelliğini nasıl kazandırabiliriz?

Kerim.

Üye
Bence stabil bişey çıkmadan geçmeyin Wonder için bulgaristan 2013 ocak ayının romu çıkmış onu kurun stabilligi yaşayın

farki ne turkiye romundan

Tepkiler: caneira07
Cm9 rc8 kullaniyorum.Sizce buna gecmelimiyim

Bu telefonun gelişmesine daha var.Neyse ki kurtuldum şundan

Nedemedim ama güncel bi rom olduğu için mutlaka iyi bi yani vardır

Tepkiler: caneira07