Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013
Sponsorlu Bağlantılar
best1905
Üye
Dmod ve cm 10.1 i antutu testi ettim cm 200-300 puan daha fazla aldı bilginize arkadaşlar seneye s3 mini cok dandik olurmu oyunları falan acamazmıyız para biriktirip s4 mini alsak baya bi fiyat farkı var siz ne zamana kadar kullanırsınız s3 miniyi
Dmod ve cm 10.1 i antutu testi ettim cm 200-300 puan daha fazla aldı bilginize arkadaşlar seneye s3 mini cok dandik olurmu oyunları falan acamazmıyız para biriktirip s4 mini alsak baya bi fiyat farkı var siz ne zamana kadar kullanırsınız s3 miniyi
CM ekibi neden birşeyler yapmıyor merak ediyorum?:confused:
koko62002
Üye
bencede şarj sorununu çözseler en kral rom olur
FeLonieS
Üye
Konu dışı olacak ama telefon yeni sayılır root yapmak istiyorum şuan cihazda Android 4.1.2 XXAMB4 yüklü buna uygun cwm root dosyalarını falan atıp bana anlatabilecek birisi var mı kusura bakmayın çok konu dışı oldu ama hafızası çok az nfs. mostwanted ve birkaç küçük oyun yüklü 1 gb yer kaldı