Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
Dmod ve cm 10.1 i antutu testi ettim cm 200-300 puan daha fazla aldı bilginize arkadaşlar seneye s3 mini cok dandik olurmu oyunları falan acamazmıyız para biriktirip s4 mini alsak baya bi fiyat farkı var siz ne zamana kadar kullanırsınız s3 miniyi

serihan

serihan

Üye
Dmod ve cm 10.1 i antutu testi ettim cm 200-300 puan daha fazla aldı bilginize arkadaşlar seneye s3 mini cok dandik olurmu oyunları falan acamazmıyız para biriktirip s4 mini alsak baya bi fiyat farkı var siz ne zamana kadar kullanırsınız s3 miniyi
ben 4, 5 sene kullanıcağım.

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Dmod a dönüyorum çünkü bluetooth aşırı yavaş

gkhan136

gkhan136

Üye

Benim ki aldığı rom veya samsung desteğine bağlı

Samet.25

5.0 i alirsa sikinti olmaz almasada oyunlari acar ama ufak kasmalar olabilir ben bisey olmassa tele 3 sene daha kullanirim isimi fazlasiyla goruyo

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
bende 3-4 yıl

heroesmania

Üye
Dmod dan buna geçiş yaptım. Şimdilik memnunum. İnşallah performansta yavaşlama olmaz. Dmoddan o yüzden vaz geçtim zaten.

53cc

53cc

Üye
Oliver96 romu daha stabil :thumbdown:

Samet.25

uzun yola cikicam cm nin yedegini alip stock roma donsemmi ki sarji cok cabuk bitiyo cm nin malum

Worms 4

Üye
Beyler bu romda bluetooth aşırı yavaş bir de wi-fi direct var ama dosya yollayamıyoruz bu nasıl bir saçmalıktır ???

Samet.25

Beyler bu romda bluetooth aşırı yavaş bir de wi-fi direct var ama dosya yollayamıyoruz bu nasıl bir saçmalıktır ???

boyle performansli bi rom kullaniyorsan bazi seylerden vazgecmek zorundasin malesef

odunuzz

odunuzz

Üye
sarj ve isinma soeunu disinda bence mukkemmel bir rom

koko62002

Üye
dmoda geçiyorum arkadaşlar

53cc

53cc

Üye
CM ekibi neden birşeyler yapmıyor merak ediyorum?:confused:

koko62002

Üye
bencede şarj sorununu çözseler en kral rom olur :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Konu dışı olacak ama telefon yeni sayılır root yapmak istiyorum şuan cihazda Android 4.1.2 XXAMB4 yüklü buna uygun cwm root dosyalarını falan atıp bana anlatabilecek birisi var mı kusura bakmayın çok konu dışı oldu ama hafızası çok az nfs. mostwanted ve birkaç küçük oyun yüklü 1 gb yer kaldı :ehe

Üst Alt