Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

matrixliozkan

Üye

1.sayfada var romu indir sdcard a at teli recovery moda al wipe data yap sonra romu flashla
arkadaş sana zahmet bana inceden anlatır mısın walla 1. sayfada bişi göremedim iki dosya var nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yardım lütfen

koko62002

Üye
biraz araştırarak da olsa kurdum kardeşim yayımcının sitesindeki son sürümü.kamera felan hiç bi sorun yok tek istedeğim menü arrkaplanını değiştirme :D

matrixliozkan

Üye
s3 mini recovery moda alamıyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
konuya göz atıyım dedim rom yapımcısı maclaw eskiden galaxy gio için mükemmel cm romları yapardı şanslısınız hani

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
:):)

matrixliozkan

Üye

teli kapat acarken home ses kisma power a basili tutarak ac mutlaka acilir
recovery mod hangisi ses kısma mı yoksa ses yükseltme tuşu mu ses kısma yaptığımda odin modu geliyor kafa bi milyon oldu walla

arax

Üye
recovery mod hangisi ses kısma mı yoksa ses yükseltme tuşu mu ses kısma yaptığımda odin modu geliyor kafa bi milyon oldu walla

Recovery mod için Ses açma + home + power tuşlarina basili tut.
Samet.25 arkadasimiz yanliş bilgilendirmiş. Ses kısma + home + power download mod'a alır sistemi.

azizerkan07

Üye
Arama yaparken ses çok kısık geliyor. Ciddi bir sorun çözümünü bilen var mı

best1905

best1905

Üye
dmod en iyisi arkadaş şarj dayanmıyor 8 saat zor gidiyor gece yatana kadar dayansınm bari

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Bende 15 saat gidiyor

azizerkan07

Üye
Ses yetersiz geliyorsa başka rom yüklemek zorundasın

Romdan çok memmundum ancak bu ses sorunu sıkıntı olduğundan stock roma döndüm.

Aramayı açınca bir iki kes ses tuşuna basınca düzeliyor.

- - - Eklendi - - -

Ses yetersiz geliyorsa başka rom yüklemek zorundasın

Romdan çok memmundum ancak bu ses sorunu sıkıntı olduğundan stock roma döndüm.

Aramayı açınca bir iki kes ses tuşuna basınca düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: 53cc
odunuzz

odunuzz

Üye
bende orjinal batarya 2.5 saat dayaniyor cakma batarya 6 saat ama aradan yarim saat gecince telefona takiyom ikisindede 50 civari sarj var rom bataryayida buzdu

- - - Eklendi - - -

bende orjinal batarya 2.5 saat dayaniyor cakma batarya 6 saat ama aradan yarim saat gecince telefona takiyom ikisindede 50 civari sarj var rom bataryayida buzdu

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Rom ile bataryanın bozulması alakasızsır

53cc

53cc

Üye
1-2 saat sonra gsm bağlantısı kopuyor. Ayrıca höparlör sesi neredeyse yok gibi. Şarz anında pil inanılmaz ısınıyor:(

Samet.25

ben cm 10.1 i ciktigindan beri kullaniyorum daha hic bi sorun yasamadim performansi filan cok iyi en iyisi cm 10.1 i kurun sikinti cekmessiniz

Üst Alt