Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

s2 , s3 miniden cok cok once cikti o yuzdendir bide cogu rom zaten bi ise yaramaz zamaninda adamlar status bar degistirmis rom diye koymus kaliteli romlari etkili romlari ayirsan onunda az romu olur s3 miniye super romlar cikti bence ozellikle cm romu

best1905

best1905

Üye
Su pac cslissaydi super olcakti ses cikmiyor tek sorunu omega. Rom var mesela s2 de

Samet.25

maclaw in sitesindede var cm pac yeni cikmisda indiremedim linkini alabilen varsa verebilirmi .d

• Beğen
Tepkiler: emrh77
gkhan136

gkhan136

Üye
maclaw in sitesindede var cm pac yeni cikmisda indiremedim linkini alabilen varsa verebilirmi .d

Maclaw pac romunu en son 3 Ağustos'ta güncellemiş sitesinde de en son aokp güncellemiş gözüküyor :)

matrixliozkan

Üye
arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi ????

matrixliozkan

Üye
Her romun kendine ait bazı detayları oluyor indirdigin roma göre değişir
s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootladım ve bu 4.2.2 yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen biri yardım etsin

- - - Eklendi - - -

working yaziyo denicektim sitesinde link bulamadim
ben s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootlaım sürüm 4.1.2 ve ben bunu 4.2.2 yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım eder misin ?

Samet.25

s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootladım ve bu 4.2.2 yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen biri yardım etsin

- - - Eklendi - - -

ben s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootlaım sürüm 4.1.2 ve ben bunu 4.2.2 yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım eder misin ?

orjinal 4.2.2 yapamassin cikmadi daha guncelleme ama cm 10.1 romu 4.2.2 tabanli oldugu icin onu yuklersen 4.2.2 ozellikleri eklenir

best1905

best1905

Üye
Pac romunu çok beğendim 3 romunda özelliklerini kullanabiliyosun cm aokp ve pac

matrixliozkan

Üye

orjinal 4.2.2 yapamassin cikmadi daha guncelleme ama cm 10.1 romu 4.2.2 tabanli oldugu icin onu yuklersen 4.2.2 ozellikleri eklenir
orjinalının çıkmadığını biliorum peki bu cm 10.1 romunu nasıl yükleyecem ??

Üst Alt