Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
Pardon dosya yöneticisi anladım . Beğenmeyen yüklemesin çıksın bug falanda yok her şey çalışıyor bir görev yöneticisi yok
roma lafımız yok herşeyiyle mükemmel ben sadece ram kaç mb boş onu ogrenmek istedim

lale63

lale63

Üye
bende dmodv6 üzerine yükledim şebeke sorunu yok

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Adam çıkmış sorunlu diyor bazılarında niye bir sorun yok acaba

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

arax

Üye
Bende çekmiyor şebeke

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Neden çekmiyor anlamadım gitti :allalla: çoğu kişide çekiyor

• Beğen

arax

Üye
Onu bende anlamadim kac kere yukledim sildim tekrar kurdum farkli anabant surumleri kullandim ama yinede olmadi

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefon GT-İ8190 mı GT-İ8190N mi

- - - Eklendi - - -

Görev Yöneticisi

best1905

best1905

Üye
Benim telde hic sorun olmuyor sorun var diyenleri anlayamiyorum su anda en iyi rom bu bundan iyisini beklemeyin zaten

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve smh60
smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Adamsın kardeşim yemin ediyorum

lale63

lale63

Üye
Benim telde hic sorun olmuyor sorun var diyenleri anlayamiyorum su anda en iyi rom bu bundan iyisini beklemeyin zaten

Aynen bende buglarin jalktigini ogrendim kostum geldjm konuya :) mukemmel otesi rom

• Beğen

ulass80

Üye
arkadaşlar biriniz bir zahmet tüm adımları ile cynagenmodu nasıl yükleyebileceğimi anlatabilirmi.bi kez root yapmıştım ama şimdi hiçbir şey hatırlamıyorum.cynagenmod için telefonun rootlu olması gerekiyormu?

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biriniz bir zahmet tüm adımları ile cynagenmodu nasıl yükleyebileceğimi anlatabilirmi.bi kez root yapmıştım ama şimdi hiçbir şey hatırlamıyorum.cynagenmod için telefonun rootlu olması gerekiyormu?

CWM gerekir

- - - Eklendi - - -

Görev yöneticisini denedinizmi

ulass80

Üye
ulass80

CWM gerekir

- - - Eklendi - - -

Görev yöneticisini denedinizmi

:) cwm ile ne yapmam gerekiyor.dediğim gibi biraz zaman ayırıp ayrıntılı bir anlatım yapılabilirse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

lale63

lale63

Üye
Evet denedim fakat yanlis gosteriyor

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Başka programlar ara :bilmm

best1905

best1905

Üye
aramaları almıyor bu rom dmod a dönüyorum arkadaşım arıyor arıyor benim telefon çalmıyor

- - - Eklendi - - -

aramaları almıyor bu rom dmod a dönüyorum arkadaşım arıyor arıyor benim telefon çalmıyor
dmod a geçtim şimdi geliyor aramalar

emrh77

emrh77

Üye
stock rom yüklemede yardım edebilecek olan varmı tele yüklüyorum fakat bilgilerde hala özel yazıyor ?

Samet.25

Yorumlara baktimda çoğu kişi sorun var demiş doğru yukleyememis olabilirsiniz bende dun yukledim şimdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim çok seri bi ROM

best1905

best1905

Üye
Gelen aramaları aloyormu sizde bende hic calmiyor

Üst Alt