Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar biriniz bir zahmet tüm adımları ile cynagenmodu nasıl yükleyebileceğimi anlatabilirmi.bi kez root yapmıştım ama şimdi hiçbir şey hatırlamıyorum.cynagenmod için telefonun rootlu olması gerekiyormu?
arkadaşlar biriniz bir zahmet tüm adımları ile cynagenmodu nasıl yükleyebileceğimi anlatabilirmi.bi kez root yapmıştım ama şimdi hiçbir şey hatırlamıyorum.cynagenmod için telefonun rootlu olması gerekiyormu?
ulass80
CWM gerekir
- - - Eklendi - - -
Görev yöneticisini denedinizmi
cwm ile ne yapmam gerekiyor.dediğim gibi biraz zaman ayırıp ayrıntılı bir anlatım yapılabilirse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
lale63
Üye
Evet denedim fakat yanlis gosteriyor
smh60
Üye
Konu Sahibi
Başka programlar ara
best1905
Üye
aramaları almıyor bu rom dmod a dönüyorum arkadaşım arıyor arıyor benim telefon çalmıyor
stock rom yüklemede yardım edebilecek olan varmı tele yüklüyorum fakat bilgilerde hala özel yazıyor ?
Samet.25
Yorumlara baktimda çoğu kişi sorun var demiş doğru yukleyememis olabilirsiniz bende dun yukledim şimdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim çok seri bi ROM