Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

hbwolf

Üye
bencede şarj sorununu çözseler en kral rom olur
tüm gün boyunca mesajlaşmama rağmen bir buçuk gün gidiyor şarj. 3G açıkkende bir gün tam olarak yetiyor ve arada facebooka falan girdiğim halde. Sizde nasıl yetmedi anlamadım

Diğer arkadaşları bilmemde ben ilk olarak rootlu rom kurmuştum . http://syorulmaz.com/android-li-telefonlara-root-yapma-samsung-galaxy-s3-mini.html bu siteden rootlu rom kurdum sonra rom manager diye bi program var onla cwm flashladım pc bağlantısına gerek olmadan .. sonra cwm yi açtım istediğim romu kurdum . Ben böyle yapmıştım daha farklı yapanlarda olabilir ..

tüm gün boyunca mesajlaşmama rağmen bir buçuk gün gidiyor şarj. 3G açıkkende bir gün tam olarak yetiyor ve arada facebooka falan girdiğim halde. Sizde nasıl yetmedi anlamadım

whatsapp çok yiyor sanırım yoksu süper bi rom

FeLonieS

Üye

Cevabınız için teşekkürler hocam en azından cevap verdiniz deneyeyim hemen

Bende mi problem var acaba. Modu ilk yüklediğim zaman şarjı çok iyi gidiyor ama telefona bi kere rest attığım da deli gibi şarj yemeye başlıyor. 2-3 kere denedim ve hepsinde aynı sonuç. İlk yüklediğimde açıldığında hiç bir bildirim aktif değil , anca yüklemeden sonra rest attığımda bildirimler aktif oluyor. Sanırım bununla alakalı bi durum. Şuanda şarj 4-5 saat anca gidiyor. Performansını ve görselliğini çok beğendim ama şarj yüzünden dmoda dönücem malesef. Keşke şarjını daha uzun dayandırabilseydim.

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Bendensin

gungor17

Üye

Link tırt

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Linki yarın yeniliycem

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Link güncel

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Aynı

best1905

Üye
güncelleme gelmiş bu arada birde bişey sormak istiyorum tarayıcda video izlerken donuyor bu sorunu nasıl halletcez

Tepkiler: serihan

Samet.25

Samet.25

Pac cm romunu deneyen varmi arkadaslar sorun varmi romda performansta filan ?

53cc

Üye
Boşa denemeyin. Şuana kadar en iyi s3 mini custom rom Maclaw a ait olan düz CM10.1 dir.

tar md5 uzantılı dosya hangi klasörde :S