ses bay kötü cikiyo bass vurunca dahada beterSes kötü geliyorsa iyi değil de sesi çıkmıyorsa kalitesindendir![]()
![]()
@BiGRoBAlınma ha şaka yapıyom![]()

aynı tas aynı hamam bilader boşa atıyorsun linki bir işe yaradığı yok![]()
bu rom ıle cm 11 araqsında daglar kadar fark var cm 11 de CoC BILE KASIYORDU YAAAcm11 kullanıyordum kasmalar oluyordu ama bu romda aynı ölçüde kasıyor ve bazı hatalar var bahsettiğim gibi.
ONDA HİÇBİR SORUN YOK BU EN AZ 10 YAKIN MESAJ DINLDM.sana gonderilen bi ses kaydini dinlemeye calisirmisin?
KARDŞİM ÇOK HOŞÜMA GIITI NASIL BOYLE YAPTNLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaslar son hali

şimdi lafoctarial'ın cm11 darkcm kitkatını kurdum bu romdan daha iyi. win8 kullanmak varken neden xp kullanim kardeş?bu rom ıle cm 11 araqsında daglar kadar fark var cm 11 de CoC BILE KASIYORDU YAAAONDA HİÇBİR SORUN YOK BU EN AZ 10 YAKIN MESAJ DINLDM.
KARDŞİM ÇOK HOŞÜMA GIITI NASIL BOYLE YAPTN![]()
Emre hocam size sözüm yok sağolun yardımcı oluyorsunuz. Arkadaş bana bişey söylemişte ona cevap yazdım. Ama bende ki sorunlarıda biliyorsun herkesin gayet iyiyken benim tel sorunluydu.
sordum da cvp gelmedi.ben o sorunu anlayamadım bir türlü. @sir mordred 'a sordun mu lcd türünü nasıl öğrenebileceğini ?Çünkü öyle bir sorun bizde yoktu
peki hocam duz yazi stilini nezaman yayinlarsinYeni geliştirmelere açık, daha görsel daha performanslı ve akıcı.
Yarın yayınlamaya çalışayımGeliştirmeler konusunda başka istek yok mu? Yeni sistem arka planı (ayarlar) , ses paketleri yazı paketleri Vs?
lcd panelin 3 se vay haline dostumben o sorunu anlayamadım bir türlü. @sir mordred 'a sordun mu lcd türünü nasıl öğrenebileceğini ?Çünkü öyle bir sorun bizde yoktu
Xperia zil paketi , acilis animasyonu , durum cubugu s5 olabilr .Yarın yayınlamaya çalışayımGeliştirmeler konusunda başka istek yok mu? Yeni sistem arka planı (ayarlar) , ses paketleri yazı paketleri Vs?