Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

-Oruc

-Oruc

Üye
@-Emre Hocam cm11 calisman varmi xperia haaaric

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayir baska cm11 calismadim hic :D

Mücteba

Mücteba

Üye

romun son hali isteyenler icin statusbarin linki :

cwmden flashlayın

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, Bysalih41 ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Apk decompile/ compile yapabilen varsa ben bu bildirim cekmecesini Türkçe'ye ceviririm

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve Mücteba
-Oruc

-Oruc

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bysalih41

cakalcarlos1234

Üye
selam arkadaslar bu rom için performans ayarları ne kullanıyorsunuz ?bi de benim telefonda fifa oynanırken fruit ninja kasıyo donanımsal bişey mi acaba ?

yalcnuygur

yalcnuygur

Üye
Şarj süresi nasıl iyi dayanıyor mu?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet sarjda sıkıntı yok

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Gayet iyi hemde arkadaslar tavsiye ederim

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Oyun oynayanlara ozel bir rom siddetle tavsiye edrim

• Beğen
Tepkiler: -Emre
mustafa938

mustafa938

Üye
Hafıza kartıyla dahili hafızayı değiştirmişsiniz geri nasıl alabiliriz bazı şeyleri indirmiyor sıkıntılı oluyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Vold fstab duzenlenmesi gerek musait oldugum zaman anlatayim

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye

wonderall

Üye
emre müthiş bi insansın gerçekten senin elinden çıkan her şey güzel oluyo eminim bu da çok iyidir :) haftaya eve gideyim deneyeceğim ama wonderı satcam malum durumdan :( lg p90 aldık ölü piksel çıktı başıma gelenlere bak :) 2 günlük tel serviste değişim bekliyohee bu arada 7up koyman çok iyi olmuş oyunlar daha akıcı olmuştur ;)
Arkadaşlar. Bu gönüllü olarak yapılan bir proje. Kimse bana bu işi yapmam için para vermiyor. Eğer belirli hatalar varsa söyleyin gidermeye çalışalım. Zaten dedim rom böyle kalmayacak görsel geliştirmeler ve performans geliştirmeleri olacak. E madem beğenmediğiniz bir şey var bildirin. yok beğenmedim deyip geçersek zaten anca bu kadar gelişiriz.

modlu ama ben modlamadım bildireyim.
kardeşim sen gerçekten iyisin ben çok rom kurdum denedim seninkilerin hızına hiçbirinde ulaşamadım cm 11 arco dahil. ama kimse yanlış anlamasın cm 11 in belli bir havası var. ama hava isteyen varsa emrenin wonderlight v4 paketini yükleyebilir :) cidden sen bu işi bırakma iyi olduğun bir şey olduğu için ilerle yolun açık olsun kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim @wonderall gecmis olsun teknoloji sans isi napalim benim de ekranin sag ust kisminda hafif bosluk var :( elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum ama arcoyu yabana atmamak lazim o bizim icin en buyuk gelistirici :)

• Beğen
Tepkiler: wonderall

wonderall

Üye
zaten arcoya laf atar gibi oldum atmadım farkındaysan o büyük üstad ;) ama sen gerçekten iyisin :) telefona 2 3 bir şey yapıyorum senin rom la şaheser çıkıyor ortaya daha önce bir tek arco cm9 stock romu beğenmiştim senin romlara kadar ;) teknoloji gerçekten büyük şans wonder 2 yıl servis yüzü görmemişti...

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve -Emre

Üst Alt