Gerçekten de 205 mb boş hafıza kalıyor mu yoksa kesiyor mu
Bide açılırken hafıza kartı değiştirme işlemi yapılmış mı yoksa biz mi yapacağız.??
Ayar paketi 1 ve 2 var onlar ne işe yarıyor

Rom yükledikten sonra bazı uygulamaların saveleri kaliyor bazilari gidiyor ilginc...
Rom yine çok güzel. Değişik uygulamar yüklemen ayrı bi hava katmış: Touchwiz i de sorunsuz kullanıyorum
çalışmalarının devamını bekleriz.
ayrıca arkadaşlar ilk defa böyle bi yükleme sistemi kullanıyoruz wonderpack sayesinde =) patentini mi alsam 
evet o da çok kullanışlı bir programTitanium backup kullan istediğini yedekle kullanımı da kolay ama geri Yüklerken uygulama+veri yi seç sorunsuz kullanırsin. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

yeni Kernel de 400 mb ram çıkmış onu bu rom da kullanabilirmiyiz??
link ver karar verelim ona göre :hmm 400 mb düzgün çalışır mı acaba ?

link ver karar verelim ona göre :hmm 400 mb düzgün çalışır mı acaba ?
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkurma!!1 bu 10.1 !!
- - - Eklendi - - -
yanlış mesaj yazmıştım bi an panik yaptım![]()

![]()
Gplayer calisiyor mu sizde

Alttaki tuslar gitti bnim nasil getirecem
naptın da gitti? navigation bar uygulamasını aç (menüde var) enable navigationa tıkla superuser iznini ver telefonu yeniden başlat
Tm geldi sagol
Bide gplayer da video izlerken baska birvsey yapilmasi guzel olmus fakat oyun filan oynarken ileriyi goremiom ne yapabiliriz
ama biliyorsun ekran boyutu işte napalım 
Transparent olanı bulursam eklerimama biliyorsun ekran boyutu işte napalım
![]()

son bisey daha
ttpod 3.5 in turkce surumunu paylasmissin play store de 6.8 var bu surumun turkcesi varmi
son bisey daha
ttpod 3.5 in turkce surumunu paylasmissin play store de 6.8 var bu surumun turkcesi varmi
![]()

Yalnız kafamın karıştığı bir kaç konu var bana destek olursan romu kuracağım.. O kadar fazla link varki yukarda onlar kafamı karıştırdı
Senin önerin olan bence en iyisi şunları yüklemeniz dediğin linkleri bana paylaşırsan çok sevinirim. Hani öyle olsun ki yükledikden sonra bir daha sorun çıkartmasın
Çalışmalarının devamını diliyorum..Kardeşim öncelikle ellerine kollarına sağlık. Bütün sayfaları okudum ve şimdi bitirdim yazamaya başladımYalnız kafamın karıştığı bir kaç konu var bana destek olursan romu kuracağım.. O kadar fazla link varki yukarda onlar kafamı karıştırdı
Senin önerin olan bence en iyisi şunları yüklemeniz dediğin linkleri bana paylaşırsan çok sevinirim. Hani öyle olsun ki yükledikden sonra bir daha sorun çıkartmasın
Çalışmalarının devamını diliyorum..

Son sürüm olanlar wonderlight 3 ve wonderpack 2. versiyon 3 kurulumu yazıyor ya ona göre kurabilirsin![]()

Teşekkürler![]()