[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

nimeemin

Üye
Gerçekten de 205 mb boş hafıza kalıyor mu yoksa kesiyor mu
Bide açılırken hafıza kartı değiştirme işlemi yapılmış mı yoksa biz mi yapacağız.??
Ayar paketi 1 ve 2 var onlar ne işe yarıyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten de 205 mb boş hafıza kalıyor mu yoksa kesiyor mu
Bide açılırken hafıza kartı değiştirme işlemi yapılmış mı yoksa biz mi yapacağız.??
Ayar paketi 1 ve 2 var onlar ne işe yarıyor

Miui kullanirsaniz 205 kalır touchwiz öyle değil. Sdswap kişinin kendi tercihi. Ayar paketi 1 versiyon 2 ile kullanılır bazı sistem ve uygulama ayarlarını içerir. Ayar paketi 2 ise versiyon 3 ile kullanılır. Bazı sistem ve uygulama ayarlarını ve ek uygulamaları içerir.

- - - Eklendi - - -

Ama temizleyince 205 tabi hatta daha fazla kaldığını gördüm =) ancak yine de sürekli temizlik yapmayın oyun oynamak için telefonu yeniden başlatın :oke:

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Rom yükledikten sonra bazı uygulamaların saveleri kaliyor bazilari gidiyor ilginc...

Titanium backup kullan istediğini yedekle kullanımı da kolay ama geri Yüklerken uygulama+veri yi seç sorunsuz kullanırsin. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Rom yine çok güzel. Değişik uygulamar yüklemen ayrı bi hava katmış :cool: Touchwiz i de sorunsuz kullanıyorum :thumbup: çalışmalarının devamını bekleriz.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Rom yine çok güzel. Değişik uygulamar yüklemen ayrı bi hava katmış :cool: Touchwiz i de sorunsuz kullanıyorum :thumbup: çalışmalarının devamını bekleriz.

Teşekkür ederim :) ayrıca arkadaşlar ilk defa böyle bi yükleme sistemi kullanıyoruz wonderpack sayesinde =) patentini mi alsam :ehe

- - - Eklendi - - -

Titanium backup kullan istediğini yedekle kullanımı da kolay ama geri Yüklerken uygulama+veri yi seç sorunsuz kullanırsin. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
evet o da çok kullanışlı bir program :pro:

nimeemin

Üye
yeni Kernel de 400 mb ram çıkmış onu bu rom da kullanabilirmiyiz??

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
yeni Kernel de 400 mb ram çıkmış onu bu rom da kullanabilirmiyiz??

link ver karar verelim ona göre :hmm 400 mb düzgün çalışır mı acaba ?

- - - Eklendi - - -

kurma!!1 bu 10.1 !!

- - - Eklendi - - -

yanlış mesaj yazmıştım bi an panik yaptım :ehe

nimeemin

Üye

- - - Eklendi - - -

kurma!!1 bu 10.1 !!

- - - Eklendi - - -

yanlış mesaj yazmıştım bi an panik yaptım :ehe

:):):)
Gplayer calisiyor mu sizde

nimeemin

Üye
Alttaki tuslar gitti bnim nasil getirecem

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

nimeemin

Üye

naptın da gitti? navigation bar uygulamasını aç (menüde var) enable navigationa tıkla superuser iznini ver telefonu yeniden başlat

Tm geldi sagol
Bide gplayer da video izlerken baska birvsey yapilmasi guzel olmus fakat oyun filan oynarken ileriyi goremiom ne yapabiliriz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Tm geldi sagol
Bide gplayer da video izlerken baska birvsey yapilmasi guzel olmus fakat oyun filan oynarken ileriyi goremiom ne yapabiliriz

Transparent olanı bulursam eklerim :hmmm ama biliyorsun ekran boyutu işte napalım :D

nimeemin

Üye

Transparent olanı bulursam eklerim :hmmm ama biliyorsun ekran boyutu işte napalım :D

:):):) son bisey daha:):) ttpod 3.5 in turkce surumunu paylasmissin play store de 6.8 var bu surumun turkcesi varmi:)

sakuraozgun

Üye
Kardeşim öncelikle ellerine kollarına sağlık. Bütün sayfaları okudum ve şimdi bitirdim yazamaya başladım :D Yalnız kafamın karıştığı bir kaç konu var bana destek olursan romu kuracağım.. O kadar fazla link varki yukarda onlar kafamı karıştırdı :D Senin önerin olan bence en iyisi şunları yüklemeniz dediğin linkleri bana paylaşırsan çok sevinirim. Hani öyle olsun ki yükledikden sonra bir daha sorun çıkartmasın :D Çalışmalarının devamını diliyorum..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle ellerine kollarına sağlık. Bütün sayfaları okudum ve şimdi bitirdim yazamaya başladım :D Yalnız kafamın karıştığı bir kaç konu var bana destek olursan romu kuracağım.. O kadar fazla link varki yukarda onlar kafamı karıştırdı :D Senin önerin olan bence en iyisi şunları yüklemeniz dediğin linkleri bana paylaşırsan çok sevinirim. Hani öyle olsun ki yükledikden sonra bir daha sorun çıkartmasın :D Çalışmalarının devamını diliyorum..

Son sürüm olanlar wonderlight 3 ve wonderpack 2. versiyon 3 kurulumu yazıyor ya ona göre kurabilirsin :)

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
Kardeş bildirim geliyor dimi whatsapp dan filan ?

Üst Alt