[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

erotero

Üye
Hocam zil ve bildirim sesi sorunu var versiyon 1 de calismiyor yardim eder misin?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon 1 mi? Cm9 mu?

erotero

Üye
Cm9 hocam

gapps paketi de yüklemem gerekiyormuş paylaşır mısın kardeş ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
V3 kurun gapps mevcut konuda

erotero

Üye
Hocam gapps halloldu da zil sesine de bir yardımcı olsanız bunun dışında bir sorun kalmaz teşekkürler :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Zil sesinde sorun olmaması gerek versiyon 3u kurun bence en stabili o

erotero

Üye
Yalnız onun temasını sevmedim başka çözüm yok mu dediğim gibi ne titreşiyor ne sesi çıkıyor alarm da çalmasa stock rom a dönecektim ben ilk çıktığından beri bunu kurmak istiyordum ama lütfen varsa başka bir çözüm en kısa zamanda dönün

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Profil ayarlarına bakın böyle bir sorun olmaması lazım ama zil sesi profilinizden kaynaklanıyor olabilir

Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam cm10 nerde kaldı

erotero

Üye
her türlü ses ayarını kurcaladım olmuyor :/

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar pek aktif olamiyorum suan am konuyu asagida tutmayin :) cm10 gayet iyi oldu eski yorumlarda eklemelerin ne oldugu mevcut umarim arayuz hosunuza gider :oke:lanetolası SwiftKey bi kelime eklemis oraya kusura bakmayın :D düzenle butonu Opera Minide neden çalışmıyor acab :O

Mücteba

Mücteba

Üye
arkadaslar pek aktif olamiyorum suan am konuyu asagida tutmayin :) cm10 gayet iyi oldu eski yorumlarda eklemelerin ne oldugu mevcut umarim arayuz hosunuza gider :oke:lanetolası SwiftKey bi kelime eklemis oraya kusura bakmayın :D düzenle butonu Opera Minide neden çalışmıyor acab :O
Hocam opera minide düzenlemek için düzenle butonuna basılı tutarak yeni sekmede aç deyin bu şekilde düzenleyebilirsiniz :oke:

Son düzenleme:

erotero

Üye
Hocam benim soruna el atmayacak misin?

manizoni

manizoni

Üye
Versiyon 4 de yazi tipi değiştirilebiliyormu

manizoni

manizoni

Üye
Tessekkür ederim :)