[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
yeri değil ama bi sorum var
arkadaşlar wonder+200tl = s3 mini düşünüyorum sizce değermi ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Delirdiniz mi acaba wonder +200 s3 mini için çok çok fazla. Ayrıca cm10u bekleyin belki vazgecebilirsiniz satmaktan :D ama ayrıca satacaksaniz yerine asla ama asla s3 mini almayın. Çünkü cihazın ekrani sorunlu. Bir süre kullanınca wonderin üstüne işkence Gibi gelecektir. S3 mini ve ace 2 almayın da ne alırsanız alın. Ayrıca rom konusu ile ilgili olmayanlar savunma için yorum atmasn lütfen.

ali.clay

ali.clay

Üye
s3 mini alacagına gmd al.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
bayfeat

bayfeat

Üye
Emre kardeşe katılıyorum kesinikle mini almayın takılmalarda oluyor benim bir yakınım aldı kendi kendini formatlıyordu arada sırada bana getiriyordu hemde tam format atıyordu hafıza kartını bile biçimlendiriyordu.bana göre wonder ondan daha iyi :) s3 miniden pahalı bizim telefonlar piyasada hemen hemen :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam cm 10 romunuzu yeni bir konu şeklindemi açacaksiniz?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
evet yeni konu ve yüzde 90 hazır :oke: içeriğinde neler olsun istersiniz ?

mürteza16

mürteza16

Üye
evet yeni konu ve yüzde 90 hazır :oke: içeriğinde neler olsun istersiniz ?
Hocam içeriğinde çalişan ve çalişmayan uygulamalar, kasmadan oynanabilen oyunlar bunlari belirtebilirsiniz

Neagf

Üye
Emre kardeşe katılıyorum kesinikle mini almayın takılmalarda oluyor benim bir yakınım aldı kendi kendini formatlıyordu arada sırada bana getiriyordu hemde tam format atıyordu hafıza kartını bile biçimlendiriyordu.bana göre wonder ondan daha iyi :) s3 miniden pahalı bizim telefonlar piyasada hemen hemen :D
Abartma....

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
herşey çalışıyor. kameradaki yeşil ekran sorunu kalktı, müzik dinlerken bile temple run 1, 2, brave subway surfers sıfır kasma :) ayrıca arayuzde bazı değişiklikler var. greenify ve seederı da ekledim. diyalog ekranları transparan. dalvik bekleme ekranı kapatılabiliyor. dil açılışta otomatik olarak Türkçe. uygulama arka planlarında tamamen siyah olan bölge yeşil ağırlıklı (holo). vm.heapsize 64m. geçiş efektleri değiştirildi :) açılış animasyonu orjinal samsung. sesler değiştirildi (samsung).trebuchet kullandım bu sefer. sdcard ile hafıza kartı yer değiştirildi (sdswap) e tabi gereksiz uygulamalar silindi. daha tamam değil henüz ama tamamlayınca çok iyi olacak :) siz de isteklerinizi ekleyin fazla zamanımız yok :/ayrıca sdswaptan sonra depolama, Otg çalışıyor :)

• Beğen
spazmol

spazmol

Üye
Kartların yerini degidtirmeyeydin yaw :D

bayfeat

bayfeat

Üye
neden abartayım kardeşim gayet düzgün gerçeği söyledim ve bu olay benim yanımda ol du adam cebine koydu çıkardı bu hale geldi aynısını 1kere daha tekrarlamıştı...

cadde19

cadde19

Üye
kardeş acid soundmod ekle sana zahmet yoksa

bayfeat

bayfeat

Üye
herşey çalışıyor. kameradaki yeşil ekran sorunu kalktı, müzik dinlerken bile temple run 1, 2, brave subway surfers sıfır kasma :) ayrıca arayuzde bazı değişiklikler var. greenify ve seederı da ekledim. diyalog ekranları transparan. dalvik bekleme ekranı kapatılabiliyor. dil açılışta otomatik olarak Türkçe. uygulama arka planlarında tamamen siyah olan bölge yeşil ağırlıklı (holo). vm.heapsize 64m. geçiş efektleri değiştirildi :) açılış animasyonu orjinal samsung. sesler değiştirildi (samsung).trebuchet kullandım bu sefer. sdcard ile hafıza kartı yer değiştirildi (sdswap) e tabi gereksiz uygulamalar silindi. daha tamam değil henüz ama tamamlayınca çok iyi olacak :) siz de isteklerinizi ekleyin fazla zamanımız yok :/ayrıca sdswaptan sonra depolama, Otg çalışıyor :)
walkman varmı kardeşim yada power amp bunlar varsa tadından yenmez :D ya birde bu romların genelinde şöyle hata oluyor radyo dinlerken birisi arama yaptıgında ses gelmiyor teli yeniden başlattınmı gidiyor inşallah bunda yoktur. birde şarj nasıl :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kartların yerini degidtirmeyeydin yaw :D
Düzgün halinin nasıl yapıldığını anlatırım :pro:
kardeş acid soundmod ekle sana zahmet yoksa

Malesef cihazı yoran gereksiz bir Mod. Siz poweramp kurun çok güzel bir ayar vereyim :oke:
walkman varmı kardeşim yada power amp bunlar varsa tadından yenmez :D ya birde bu romların genelinde şöyle hata oluyor radyo dinlerken birisi arama yaptıgında ses gelmiyor teli yeniden başlattınmı gidiyor inşallah bunda yoktur. birde şarj nasıl :)

Bu telefonda radyoyu bir kere bile kullanmadım :D powerampyi Playden kurmak daha sağlıklı :oke:Şarj için de bi ipucu vereceğim yani daha uzun süre gidecek :)

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
Hadi bakalım bekliyorum ozaman ya playden üçretli power amp ondan demiştim neysecraklarız artık :D

Neagf

Üye
neden abartayım kardeşim gayet düzgün gerçeği söyledim ve bu olay benim yanımda ol du adam cebine koydu çıkardı bu hale geldi aynısını 1kere daha tekrarlamıştı...
Hocam W, S3 miniden hemen hemen daha pahali demişsin ama aralarinda 200-250 tl fark var. Sanirim o arkadasiniz stok rom kullaniyor. Samsungun stok romunda herşey olabilir :) biz cm kullaniyoruz bu yuzden daha hizli gelebilir. Çunku arkadasimda da vardi baya hizliydi.

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
Olabilir kardeş belikide kullanımdan kaynaklı ama gerçekten kullandım telefonu azıcıkda yok direk wonderime kurban olurum dedim bıraktım :D
Hocam W, S3 miniden hemen hemen daha pahali demişsin ama aralarinda 200-250 tl fark var. Sanirim o arkadasiniz stok rom kullaniyor. Samsungun stok romunda herşey olabilir :) biz cm kullaniyoruz bu yuzden daha hizli gelebilir. Çunku arkadasimda da vardi baya hizliydi.

mesela benim wondere gold 430 tl para veriyor üstüne herhangibi başka bir telefon alabiliyormuşum :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Harbiden kurban olun siz wondera s3 mini yanında :D neyse fazla uzatmadan konuyu kapatalım.

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
aynen :D hadi iyi geceler rom bekliyoruz :D

Üst Alt