Bence s3 mini al yinede sana kalmis biseyyeri değil ama bi sorum var
arkadaşlar wonder+200tl = s3 mini düşünüyorum sizce değermi ?

ama ayrıca satacaksaniz yerine asla ama asla s3 mini almayın. Çünkü cihazın ekrani sorunlu. Bir süre kullanınca wonderin üstüne işkence Gibi gelecektir. S3 mini ve ace 2 almayın da ne alırsanız alın. Ayrıca rom konusu ile ilgili olmayanlar savunma için yorum atmasn lütfen.
s3 miniden pahalı bizim telefonlar piyasada hemen hemen 
Hocam içeriğinde çalişan ve çalişmayan uygulamalar, kasmadan oynanabilen oyunlar bunlari belirtebilirsinizevet yeni konu ve yüzde 90 hazıriçeriğinde neler olsun istersiniz ?
Abartma....Emre kardeşe katılıyorum kesinikle mini almayın takılmalarda oluyor benim bir yakınım aldı kendi kendini formatlıyordu arada sırada bana getiriyordu hemde tam format atıyordu hafıza kartını bile biçimlendiriyordu.bana göre wonder ondan daha iyis3 miniden pahalı bizim telefonlar piyasada hemen hemen
![]()
ayrıca arayuzde bazı değişiklikler var. greenify ve seederı da ekledim. diyalog ekranları transparan. dalvik bekleme ekranı kapatılabiliyor. dil açılışta otomatik olarak Türkçe. uygulama arka planlarında tamamen siyah olan bölge yeşil ağırlıklı (holo). vm.heapsize 64m. geçiş efektleri değiştirildi
açılış animasyonu orjinal samsung. sesler değiştirildi (samsung).trebuchet kullandım bu sefer. sdcard ile hafıza kartı yer değiştirildi (sdswap) e tabi gereksiz uygulamalar silindi. daha tamam değil henüz ama tamamlayınca çok iyi olacak
siz de isteklerinizi ekleyin fazla zamanımız yok :/ayrıca sdswaptan sonra depolama, Otg çalışıyor 
neden abartayım kardeşim gayet düzgün gerçeği söyledim ve bu olay benim yanımda ol du adam cebine koydu çıkardı bu hale geldi aynısını 1kere daha tekrarlamıştı...Abartma....
walkman varmı kardeşim yada power amp bunlar varsa tadından yenmezherşey çalışıyor. kameradaki yeşil ekran sorunu kalktı, müzik dinlerken bile temple run 1, 2, brave subway surfers sıfır kasmaayrıca arayuzde bazı değişiklikler var. greenify ve seederı da ekledim. diyalog ekranları transparan. dalvik bekleme ekranı kapatılabiliyor. dil açılışta otomatik olarak Türkçe. uygulama arka planlarında tamamen siyah olan bölge yeşil ağırlıklı (holo). vm.heapsize 64m. geçiş efektleri değiştirildi
açılış animasyonu orjinal samsung. sesler değiştirildi (samsung).trebuchet kullandım bu sefer. sdcard ile hafıza kartı yer değiştirildi (sdswap) e tabi gereksiz uygulamalar silindi. daha tamam değil henüz ama tamamlayınca çok iyi olacak
siz de isteklerinizi ekleyin fazla zamanımız yok :/ayrıca sdswaptan sonra depolama, Otg çalışıyor
![]()
ya birde bu romların genelinde şöyle hata oluyor radyo dinlerken birisi arama yaptıgında ses gelmiyor teli yeniden başlattınmı gidiyor inşallah bunda yoktur. birde şarj nasıl 
Düzgün halinin nasıl yapıldığını anlatırımKartların yerini degidtirmeyeydin yaw![]()
kardeş acid soundmod ekle sana zahmet yoksa
walkman varmı kardeşim yada power amp bunlar varsa tadından yenmezya birde bu romların genelinde şöyle hata oluyor radyo dinlerken birisi arama yaptıgında ses gelmiyor teli yeniden başlattınmı gidiyor inşallah bunda yoktur. birde şarj nasıl
![]()
powerampyi Playden kurmak daha sağlıklı
Şarj için de bi ipucu vereceğim yani daha uzun süre gidecek 
Hocam W, S3 miniden hemen hemen daha pahali demişsin ama aralarinda 200-250 tl fark var. Sanirim o arkadasiniz stok rom kullaniyor. Samsungun stok romunda herşey olabilirneden abartayım kardeşim gayet düzgün gerçeği söyledim ve bu olay benim yanımda ol du adam cebine koydu çıkardı bu hale geldi aynısını 1kere daha tekrarlamıştı...
biz cm kullaniyoruz bu yuzden daha hizli gelebilir. Çunku arkadasimda da vardi baya hizliydi.
Hocam W, S3 miniden hemen hemen daha pahali demişsin ama aralarinda 200-250 tl fark var. Sanirim o arkadasiniz stok rom kullaniyor. Samsungun stok romunda herşey olabilirbiz cm kullaniyoruz bu yuzden daha hizli gelebilir. Çunku arkadasimda da vardi baya hizliydi.