Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam harbi iyi olur ya şu poweramp in ayarları olsa birde şarj tavsiyesi verecekmişsin ya merak ettim bu zamana kadr hiç yapmadığımız birşey mi birde ne zamana gelir rom
Alone_Chief
Üye
tmm arkadaşlar saolun bende vazgectim s3mini den wonderle biraz takılıp alırsam s4mini alırım
hocam harbi iyi olur ya şu poweramp in ayarları olsa birde şarj tavsiyesi verecekmişsin ya merak ettim bu zamana kadr hiç yapmadığımız birşey mi birde ne zamana gelir rom
Poweramp baş ve tiz ayarını vereceğim bir de batarya kalibre yöntemini yarın konuyu açarım
cadde19
Üye
hocam peki bizim cihazlara göre yüksek değerde batarya yokmu yada gold bataryalar hakkında bilgin varmı getirtmeyi düşünüyorum da tavsiyeniz varmı
-Emre
Üye
Konu Sahibi
Vallahi pek bir bilgim yok. Ama benim direk cihazı değiştirme gibi bi fikrim var yakında
bayfeat
Üye
rom kim yapcak Xperia Z Klavyesi eklermisin kardeşim romuna ya
-Emre
Üye
Konu Sahibi
finalleri verir de bırakırım swiftkey varken fazlalık olur be kardeşim..
bayfeat
Üye
kardeş o çok cix duruyor ama
-Emre
Üye
Konu Sahibi
swiftkey çok daha başarılı
NovaTR14
Üye
Emre hocam uygulamalari crackli olarak full sürümlerini koymuyorsunuzdur umarim crackli uygulama romda kasma yapabilir
-Emre
Üye
Konu Sahibi
hayır sadece seeder var zaten full sürüm. greenify full değil. başka ek uygulama yokayrıca klavye de aosp
Mücteba
Üye
hocam wonder light v4un yazi tipi ismi nedir
cadde19
Üye
ne zaman geliyor rom hocam
-Emre
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aceleye geldi konu acamadım :/ üzerine uygun gappsi kurun cm10da kullanılan. Ayrıca seeder ve greenify eklemeyi unutmuşum daha sonra onların ve powerampnin ayarını bir de batarya kalibrasyon ayarını vereceğim :/
cadde19
Üye
hocam kalibrasyonu ne zaman gelir benim batarya 3 saatte gidiyoryükleyen yokmu acaba denemek istiyorum ama mobil işte olmuyorhocam diğer parçalar nerde kaldı
-Emre
Üye
Konu Sahibi
Diğerleri yok sadece gappsi kendiniz bulacaksınız cm10da kullanılan. Bir de greenify ve seederi indirin ayarlarını vereyim.
cadde19
Üye
hocam o zaman özellikle rica ediyorum şarj konusununda sıkıntım var zaten batarya kalibrasyonu ve muzik ayarlarını pm olarak atabilirmisin yükleyeceğimde sanki yarım kalmış gibi hissediyorum