[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
hocam harbi iyi olur ya şu poweramp in ayarları olsa birde şarj tavsiyesi verecekmişsin ya merak ettim bu zamana kadr hiç yapmadığımız birşey mi :) birde ne zamana gelir rom

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
tmm arkadaşlar saolun bende vazgectim s3mini den wonderle biraz takılıp alırsam s4mini alırım :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre, ali.clay ve bayfeat
ali.clay

ali.clay

Üye
cm10 da multimod olmayacak değilmi ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hayır yok

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
cadde19

cadde19

Üye
hocam birşey sormuştum ama

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam harbi iyi olur ya şu poweramp in ayarları olsa birde şarj tavsiyesi verecekmişsin ya merak ettim bu zamana kadr hiç yapmadığımız birşey mi :) birde ne zamana gelir rom

Poweramp baş ve tiz ayarını vereceğim bir de batarya kalibre yöntemini :) yarın konuyu açarım

cadde19

cadde19

Üye
hocam peki bizim cihazlara göre yüksek değerde batarya yokmu yada gold bataryalar hakkında bilgin varmı getirtmeyi düşünüyorum da tavsiyeniz varmı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi pek bir bilgim yok. Ama benim direk cihazı değiştirme gibi bi fikrim var yakında

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
rom kim yapcak :D Xperia Z Klavyesi eklermisin kardeşim romuna ya :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
finalleri verir de bırakırım :D swiftkey varken fazlalık olur be kardeşim.. :D

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
kardeş o çok cix duruyor ama :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
swiftkey çok daha başarılı :oke:

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Emre hocam uygulamalari crackli olarak full sürümlerini koymuyorsunuzdur umarim crackli uygulama romda kasma yapabilir

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hayır sadece seeder var zaten full sürüm. greenify full değil. başka ek uygulama yokayrıca klavye de aosp

Mücteba

Mücteba

Üye
hocam wonder light v4un yazi tipi ismi nedir

cadde19

cadde19

Üye
ne zaman geliyor rom hocam

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

Aceleye geldi konu acamadım :/ üzerine uygun gappsi kurun cm10da kullanılan. Ayrıca seeder ve greenify eklemeyi unutmuşum daha sonra onların ve powerampnin ayarını bir de batarya kalibrasyon ayarını vereceğim :/

• Beğen
Tepkiler: Mücteba ve cadde19
cadde19

cadde19

Üye
hocam kalibrasyonu ne zaman gelir benim batarya 3 saatte gidiyoryükleyen yokmu acaba denemek istiyorum ama mobil işte olmuyorhocam diğer parçalar nerde kaldı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Diğerleri yok sadece gappsi kendiniz bulacaksınız cm10da kullanılan. Bir de greenify ve seederi indirin ayarlarını vereyim.

cadde19

cadde19

Üye
hocam o zaman özellikle rica ediyorum şarj konusununda sıkıntım var zaten batarya kalibrasyonu ve muzik ayarlarını pm olarak atabilirmisin yükleyeceğimde sanki yarım kalmış gibi hissediyorum

Üst Alt