Çifte bayram var desenebir sorun olmazsa yenisi kurban bayramı tatilindetabi ki çoğu roma göre çok daha performanslı
![]()

sizce multimod eklesek nasıl olur? Ben çok beğeniyorum ve poweramp sorunu cozuluyor. Ancak dil sıkıntılı ayarların bazı bölümleri ingilizce bunları Türkçeleştirmek beni biraz uğraştırir. Yine de ekleyeyim mi? V5te tamamen Türkçe olarak verebilirim. V4 suan için yüzde 50 hazır. Bunu eklememi isterseniz bir kaç gün içinde verebilirim 
sanırım o zamana kadar veririmHocam bu persembe verirsen coook iyi olur ehirdisina cikmadan yuklemek istiorum yoksa bi daha yukleme sansim yok
Multimod nedir?

sanırım o zamana kadar veririm
saolun hocam
hocam verdiğin link açılmıyor herhalde
Bence onemli birşey değil. Sonuçta ikonlar var. Ufak şeylerle zaman kaybetme bencebildirim barini türkçe yaptım ancak compile yaparken hata veriyor. Bundan anlayan biri varsa proje olarak gönderebilirim. eğer yapan çıkmazsa kendim de yaparım sorun değil![]()

Bence onemli birşey değil. Sonuçta ikonlar var. Ufak şeylerle zaman kaybetme bence![]()
olmazsa normal olarak paylaşırım 
Hangi araci kullaniyorsun? Apktool biraz sikintili mesela. Apkmultitool'u dene, çok basarili. Kolay gelsinhaklısın ama, çevirdim zaten sadece apk'nın compile olması gerekiyorolmazsa normal olarak paylaşırım
![]()

Java kurulu olduğunu varsayiyorum. Bir ara ben de de compile hatasi veriyordu. Nedeni ise cm9 frameworku kaynak gosterip gb frameworkunu decompile etmemden dolayiymiş. Sorunumu windowsta yeni oturum-kullanici- acarak cozdum. Yeni oturumda sorunsuz compile yapabiliyordum. Nedeni ise datalari kullanci hesabina kaydetmesi, boylece cakisma olmuyordu. Senin sorunun buyuk ihtimal başka bir seyden kaynaklaniyordur fakat bu yontemi denemeni tavsiye ederim.apk multitool![]()