[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
bir sorun olmazsa yenisi kurban bayramı tatilinde :D tabi ki çoğu roma göre çok daha performanslı :)

• Beğen
Tepkiler: ali.clay, Neagf ve ismailkilgoz

ali.clay

ali.clay

Üye
Hadi bakalım inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre

talhayranci

Üye
bu romda da diğerlerindeki gibi vofafone live calismiyor. nedenini bilen var mı?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
vodafone live mı? onu neden kullanıyorsunuz ki zaten ? ama sanırım bu romla alakalı değil smartphonelarda çalışmıyor diye biliyorum. eğer romla alakalı ise bir arastırayım :oke:sizce multimod eklesek nasıl olur? Ben çok beğeniyorum ve poweramp sorunu cozuluyor. Ancak dil sıkıntılı ayarların bazı bölümleri ingilizce bunları Türkçeleştirmek beni biraz uğraştırir. Yine de ekleyeyim mi? V5te tamamen Türkçe olarak verebilirim. V4 suan için yüzde 50 hazır. Bunu eklememi isterseniz bir kaç gün içinde verebilirim :oke:

Neagf

Üye
Multimod nedir?

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam bu persembe verirsen coook iyi olur ehirdisina cikmadan yuklemek istiorum yoksa bi daha yukleme sansim yok

• Beğen
cadde19

cadde19

Üye
hocam verdiğin link açılmıyor herhalde

cadde19

cadde19

Üye
hocam şimdi buldum süper birşeye benziyor ama çok ingilizce varsada hoş olmaz sanki ne diyorsun,?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
bildirim barini türkçe yaptım ancak compile yaparken hata veriyor. Bundan anlayan biri varsa proje olarak gönderebilirim. eğer yapan çıkmazsa kendim de yaparım sorun değil :)

Mücteba

Mücteba

Üye
Yeni surumu sabirizlikla bekliyoruzz

• Beğen

Neagf

Üye
bildirim barini türkçe yaptım ancak compile yaparken hata veriyor. Bundan anlayan biri varsa proje olarak gönderebilirim. eğer yapan çıkmazsa kendim de yaparım sorun değil :)
Bence onemli birşey değil. Sonuçta ikonlar var. Ufak şeylerle zaman kaybetme bence :)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bence onemli birşey değil. Sonuçta ikonlar var. Ufak şeylerle zaman kaybetme bence :)

haklısın ama, çevirdim zaten sadece apk'nın compile olması gerekiyor :D olmazsa normal olarak paylaşırım :)

• Beğen
Tepkiler: Neagf

Neagf

Üye
haklısın ama, çevirdim zaten sadece apk'nın compile olması gerekiyor :D olmazsa normal olarak paylaşırım :)
Hangi araci kullaniyorsun? Apktool biraz sikintili mesela. Apkmultitool'u dene, çok basarili. Kolay gelsin :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
apk multitool :ağlarım:

Son düzenleme:

Neagf

Üye
Java kurulu olduğunu varsayiyorum. Bir ara ben de de compile hatasi veriyordu. Nedeni ise cm9 frameworku kaynak gosterip gb frameworkunu decompile etmemden dolayiymiş. Sorunumu windowsta yeni oturum-kullanici- acarak cozdum. Yeni oturumda sorunsuz compile yapabiliyordum. Nedeni ise datalari kullanci hesabina kaydetmesi, boylece cakisma olmuyordu. Senin sorunun buyuk ihtimal başka bir seyden kaynaklaniyordur fakat bu yontemi denemeni tavsiye ederim.

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
bende android sdk kurulu değil, gerekmediğini sanıyorum decompile/compile için. bundan dolayı olabilr mi ? dediğni bir deneyeyim :)ama java sdk kurulu :)

Üst Alt