[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

rtaymus07

rtaymus07

Üye
az kaldı merak etmeyin zaten çok büyük bi değişiklik olmaz heralde. İstekler gelmiyor ki sorunları cozmekten başka napabilirim??

Pop-up notification da ekleyebilirsin :thumbup::D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
floating notifications var ya :) ayarlarını yapmanız gerek sadece :D olmadı onu da ekleriz link ver mumkunse :)

nuhababa

nuhababa

Üye
Android yeni sürüme geçiliyor...

1/1 uygulama optimize ediliyor.

diyip kalıyo yarım saattir bekliyorum

Mücteba

Mücteba

Üye
Rom icin bi kac istegim var muzik calar olarak walkman launcher olarak zeam launcher ramden 5 mb yiyor ve boyutu 388 kb oyundan cikar cikmaz menuye gire biliyoruz ve acid audio adli ses programinida kullana bilirsin

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
miui launcher de zeam kadar iyi oyundan çıkınca direk dönüyor. Walkman ise önemli uzantilari desteklemiyor. Acid de sistemi çok yoruyor ama olabilir araştırıyorum yapacağım onun için de bir şeyler

odunuzz

odunuzz

Üye
en iyisi android music player kullanimi cok rahat

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Launcher işine çok takılıyosunuz

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Herkesin zevkleri farklıdır. Sen bi tane koy herkes istediğini yuklesin bu kadar :ehe

ali.clay

ali.clay

Üye
kardeş ellerine sağlık. romu beğendim. bu roma cm9 final sürümünden geçtim. beinm batarya 1 yıllık. 7 saattir kullanıyorum yaklaşık 1 saat ttpot tan müzik dinledim sürekli mesajlaştım yaklaşık 45 dk da İnternette gezindim. 1 saat filanda wifi açıktı. yarım saatte oyun oynadım. bataryası %62 şuan. benm için mükemmel bişey bu. henüz takılmayla karşılaşmadım çok akıcı. bir tek sorunum var duvar kağıdını değiştiremiyorum. gök kuşağı gibi bir resim var bir türlü değişmedi. herkeste mi öyle yoksa çözümü var mı ? bir de cm9 da da vardı aynı şey. ayarlar/ses bölmesinin en alttan 2. ayar ingilizce.

ayrıca antutu puanım 5384. cm9 da da bu civardaydı.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ellerine sağlık. romu beğendim. bu roma cm9 final sürümünden geçtim. beinm batarya 1 yıllık. 7 saattir kullanıyorum yaklaşık 1 saat ttpot tan müzik dinledim sürekli mesajlaştım yaklaşık 45 dk da İnternette gezindim. 1 saat filanda wifi açıktı. yarım saatte oyun oynadım. bataryası %62 şuan. benm için mükemmel bişey bu. henüz takılmayla karşılaşmadım çok akıcı. bir tek sorunum var duvar kağıdını değiştiremiyorum. gök kuşağı gibi bir resim var bir türlü değişmedi. herkeste mi öyle yoksa çözümü var mı ? bir de cm9 da da vardı aynı şey. ayarlar/ses bölmesinin en alttan 2. ayar ingilizce.

ayrıca antutu puanım 5384. cm9 da da bu civardaydı.

Yorumun için :tşk: duvar kağıdı sorun herkeste olmuyor. Çözümü ise, rom toolbox yükleyin. App manager /all apps bölümünden sistem arayuzu uygulamasını bulun. Tıklayın manage deyin. Durmaya zorlaya tıklayın. Ana ekrana dönün. Antutu puanları önemsiz. Daha yüksek almak mümkün. Ayarları inceleyeyim dikkat etmemiştim :ehe

- - - Eklendi - - -

Herkesin zevkleri farklıdır. Sen bi tane koy herkes istediğini yuklesin bu kadar :ehe

Ben iki tane koydum daha napayım :D biri performans biri görsellik :)

- - - Eklendi - - -

bir de, konudaki uyarılara uyar tam olarak uygularsaniz en iyi performansı alırsınız :ehe

- - - Eklendi - - -

bir de, konudaki uyarılara uyar tam olarak uygularsaniz en iyi performansı alırsınız :ehe

ali.clay

ali.clay

Üye

Yorumun için :tşk: duvar kağıdı sorun herkeste olmuyor. Çözümü ise, rom toolbox yükleyin. App manager /all apps bölümünden sistem arayuzu uygulamasını bulun. Tıklayın manage deyin. Durmaya zorlaya tıklayın. Ana ekrana dönün. Antutu puanları önemsiz. Daha yüksek almak mümkün. Ayarları inceleyeyim dikkat etmemiştim :ehe

dediğin gibi yaptım sonç aynı. yalnız rom toolbox farklı sürüm heralde. google playden 'rom toolbox lite' olarak indirdim manage diye bişey çıkmadı direk tıklayınca ekran geldi orada zorla durdur var ona tıkladım yine değişmedi :=(

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
tekrar değiştirmeye çalışın. Olmazsa eski bir rom toolbox Pro apksi ile deneyin

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
yaw kardeşim 1. kurulum 2. kurulum 3. kurulum yazmışın hepsinimi kurcaz sadece 1 olanları mı kurcaz birşey anlamadım o kadar rom kurdum bunu anlamadım

ali.clay

ali.clay

Üye
tekrar değiştirmeye çalışın. Olmazsa eski bir rom toolbox Pro apksi ile deneyin

Butun launcherleri silersem ne olur acaba dedim sildim hepsini menuye geldim siyah ekran var .d kapattım telefnu acılmadı bidaha .d tekrar romu yukledim. Duvar kagıdı degisti. Sorun cozuldu

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeşim 1. kurulum 2. kurulum 3. kurulum yazmışın hepsinimi kurcaz sadece 1 olanları mı kurcaz birşey anlamadım o kadar rom kurdum bunu anlamadım

Versiyon değiştikçe kurulum şekli değişiyor. Sadece 3u kurun :)

- - - Eklendi - - -

Butun launcherleri silersem ne olur acaba dedim sildim hepsini menuye geldim siyah ekran var .d kapattım telefnu acılmadı bidaha .d tekrar romu yukledim. Duvar kagıdı degisti. Sorun cozuldu

O zaman sorun yok :oke: konudaki uyarıları dikkate alırsanız çok daha iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: Kojiro-Hyuga
Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
*****VERSİYON 3 KURULUMU*****

WL3 VE WONDERPACK2 dosyasını sdcarda kopyalayın

2. versiyon üzerine bile olsa bunları yapın!!!
wipe data factory reset
wipe cache
advanced/wipe dalvik cache
mounts and storages/format system
romu kurun
gappsı kurun
telefonu açıp google hesabınız ile giriş yapın.
touchwiz ile başlatın
tekrar cwm açarak WONDERPACK2 kurun
telefonunuzu yeniden başlatın.

(Touuchwiz ile nasıl başlatılıyor, tochwiz tema değil mi
:hmmm )

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
touchwiz bir başlatıci. Zaten açılışta soracak touchwiz mi miui mi diye. Miui ilk açılışta sorun olabilir diye touchwiz dedim

• Beğen
Tepkiler: Kojiro-Hyuga
Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
hımmm kurdum, açılırken toucwizz ile açılsın mı diye sordu :D

şeffaf geçişler çok iyi :D

- - - Eklendi - - -

3*4 klavye eklemek mümkün mü? bu arada çok güzel oldu Galaxy W wonderLight eline sağlık emre :)

Üst Alt