rtaymus07
Üye
az kaldı merak etmeyin zaten çok büyük bi değişiklik olmaz heralde. İstekler gelmiyor ki sorunları cozmekten başka napabilirim??
Pop-up notification da ekleyebilirsin

az kaldı merak etmeyin zaten çok büyük bi değişiklik olmaz heralde. İstekler gelmiyor ki sorunları cozmekten başka napabilirim??

Android yeni sürüme geçiliyor...
1/1 uygulama optimize ediliyor.
diyip kalıyo yarım saattir bekliyorum
Poweramp kullanıyormusunuz?
kardeş ellerine sağlık. romu beğendim. bu roma cm9 final sürümünden geçtim. beinm batarya 1 yıllık. 7 saattir kullanıyorum yaklaşık 1 saat ttpot tan müzik dinledim sürekli mesajlaştım yaklaşık 45 dk da İnternette gezindim. 1 saat filanda wifi açıktı. yarım saatte oyun oynadım. bataryası %62 şuan. benm için mükemmel bişey bu. henüz takılmayla karşılaşmadım çok akıcı. bir tek sorunum var duvar kağıdını değiştiremiyorum. gök kuşağı gibi bir resim var bir türlü değişmedi. herkeste mi öyle yoksa çözümü var mı ? bir de cm9 da da vardı aynı şey. ayarlar/ses bölmesinin en alttan 2. ayar ingilizce.
ayrıca antutu puanım 5384. cm9 da da bu civardaydı.
duvar kağıdı sorun herkeste olmuyor. Çözümü ise, rom toolbox yükleyin. App manager /all apps bölümünden sistem arayuzu uygulamasını bulun. Tıklayın manage deyin. Durmaya zorlaya tıklayın. Ana ekrana dönün. Antutu puanları önemsiz. Daha yüksek almak mümkün. Ayarları inceleyeyim dikkat etmemiştim 
Herkesin zevkleri farklıdır. Sen bi tane koy herkes istediğini yuklesin bu kadar![]()
biri performans biri görsellik 

Yorumun içinduvar kağıdı sorun herkeste olmuyor. Çözümü ise, rom toolbox yükleyin. App manager /all apps bölümünden sistem arayuzu uygulamasını bulun. Tıklayın manage deyin. Durmaya zorlaya tıklayın. Ana ekrana dönün. Antutu puanları önemsiz. Daha yüksek almak mümkün. Ayarları inceleyeyim dikkat etmemiştim
dediğin gibi yaptım sonç aynı. yalnız rom toolbox farklı sürüm heralde. google playden 'rom toolbox lite' olarak indirdim manage diye bişey çıkmadı direk tıklayınca ekran geldi orada zorla durdur var ona tıkladım yine değişmedi :=(
tekrar değiştirmeye çalışın. Olmazsa eski bir rom toolbox Pro apksi ile deneyin
yaw kardeşim 1. kurulum 2. kurulum 3. kurulum yazmışın hepsinimi kurcaz sadece 1 olanları mı kurcaz birşey anlamadım o kadar rom kurdum bunu anlamadım

Butun launcherleri silersem ne olur acaba dedim sildim hepsini menuye geldim siyah ekran var .d kapattım telefnu acılmadı bidaha .d tekrar romu yukledim. Duvar kagıdı degisti. Sorun cozuldu
konudaki uyarıları dikkate alırsanız çok daha iyi olur 
)