cabır
Üye
Konuda anlatımı var dikkatli okuyunneyse yine anlatayım. Navigation bar programını açın. Hide navigation bar seçin. Superuser iznini verip telefonu yeniden başlatın kapanır
- - - Eklendi - - -
Rom kurmayla alakali olacağını sanmam. Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Bu arada cm10.1 hiç stabil değil. Cm10 mu çalışalım??
Wonderlight v4u vereyim cm10 için ayrı konu acarizistekleriniz & beklentileriniz neler?
cm10 icin mi
Wonderlight v4u vereyim cm10 için ayrı konu acarizistekleriniz & beklentileriniz neler?
flash player olsun
1-2gblik oyunlarda kasma hiç olmasın donmada
bideorjinal 4.04 klavye olsun türkçe desteğiyle tabiki de
Themes provider durdu hatasını nasıl hallediyoruz? bu konularda biraz zayıfım detaylı anlatabilir misim? rom toolbox üzerinden demişsin ama orası neresi?
mesela v3 de blitz bradge(gameloft) onda karşı taraftan online biri olunca hemen kasıyor bende vuramıyorum :-/ v4 de veya cm10da kasmasa güzel olur
bide klavyeyi v4 e de yapabilirsin :/
:/ v4 ne zamana gelir peki
Themes provider durdu hatasını nasıl hallediyoruz? bu konularda biraz zayıfım detaylı anlatabilir misim? rom toolbox üzerinden demişsin ama orası neresi?
Galiba bayramdan sonraama en kisa zamanda vermeye çalışacağım
- - - Eklendi - - -
Ayrıntılı çözümü özel mesaj olarak gönderdim kardeşim
ok sağol ne kadar önce o kadar iyi :/
Çok haklısınancak yorumlarla alacağım destek çok iyi olur. Sonuçta bunu sadece ben kullanmayacagim. İstekleri makul olduğu şekilde karşılayabilirim
evet çok haklısın da diğerleri içinden destek veriyor sen onlara bakma:-):-)
v4 için benim bi önerim olabilir, klavye için swype yüklenebilir mi, markette uygulamaları var ama orijinali gibi olmuyor.
iyi haberlerim var cyonogenmod10.1e ariesve con team işe el attı yakında yeni sürümler gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?