Galaxy S3 i9300 [ROM][GT-I9300][Omni/CM/Sam]MIUI V6 Smooth|Faster|Ota|MultiLanguage

Sponsorlu Bağlantılar

Musti190738

Musti190738

Üye
5.5.4 sürümü geldi ota ya

250742

Üye
Google play sorunu bu sürümde düzelir inşallah.☺

250742

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
skystar18

skystar18

Üye
bazı uygulamaların güncellemesi olmuş fazla bir değişiklik yok gibi video uygulaması gibi gördüklerim bunlar
Güncelleme diyince insan aranıyor ney degişti diye ama o 300 - 400 mb arasından hiç birşey degişmiyor ne kadar saçma :)

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güncelleme diyince insan aranıyor ney degişti diye ama o 300 - 400 mb arasından hiç birşey degişmiyor ne kadar saçma :)
bu 5.5.4 güncellemesi boyutu küçüktü onun için fazla bir değişiklik olmammış

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
o güncelleme 5.5.3 güncellemesinde 300-400 mb dı 5.5.4 güncellemesi 50-60 mb gibiydi

skystar18

skystar18

Üye
arkadaş miui kurdum sonra begenmedim degiştirmeye kalkıyorum hafıza kartındakileri siliyorum yenısını atıyorum cwm den görmüyor eski dosyalar duuruyor hala nasıl düzelticem acil

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
miui romları çok seviyordum daha öncedende bunu yükledim çok sevdim ama bişey oldu tel mesaj göndermiyor. bi baktım sms merkezi no değişmiş saçma sapan bişey olmuş düzeltmeye çalıştım kabul etmedi. daha sonra blekota v11'e geçtim sms merkez nosunu düzelttim ama telefon hala mesaj göndermiyor bunu nasıl çözebilirim. bi yardım lütfen vodafone kullanıyorum.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Otadan 5.5.8 güncel sürümü 393mb indir.Ayrıca konuya link eklenmştir

Son düzenleme:
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Rom miui ya pek ilgi yok sanirim:ehe ben hangi romu kullanirsam kullanayim yeni bir miui deniyorum ve son bir haftadir bundayim market olmasa bile

250742

Üye
Google play sorununu gidermeyenlerin romunu yüklemeye değmez.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Valla herseyin apk sini buluyorum rahatca o yuzden sikinti yok ben catir catir kullanıyorum