Galaxy S3 i9300 [ROM][GT-I9300][Omni/CM/Sam]MIUI V6 Smooth|Faster|Ota|MultiLanguage

Sponsorlu Bağlantılar

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

250742

Üye
Kendi appstoreden her şey inmiyor.Mesela bankacılık hizmetleri.

250742

Üye
Akbank yapı kredi inmiyor.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

250742

Üye
Sağol kardeşim şu anda başka romdayım.

250742

Üye
Yine de arkadaşlara anlatabilirsin.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yine de arkadaşlara anlatabilirsin.
mıuı app storede google playdeki herşey mevcut bulmak için öncelikle programa giriyoruz arama ekranına basıyoruz eğer bulamazsa iki seçenek geliyor oiki seçenek butonlarını basıyoruz ve google playdeki uygulamaların hepsini buluyor

250742

Üye
Evet ama bulduğu Akbank eski sürüm.Çalışmıyor.Yani google playde bulunan uygulamaların hepsi tam olarak yok.İşin garip tarafı google play yükleyince 600 mblık igo navigasyonu yüklüyor.Daha küçük dosyalara yer yok hatası veriyor.Bu sorun düzelmeden bu rom akıl işi değil.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet ama bulduğu Akbank eski sürüm.Çalışmıyor.Yani google playde bulunan uygulamaların hepsi tam olarak yok.İşin garip tarafı google play yükleyince 600 mblık igo navigasyonu yüklüyor.Daha küçük dosyalara yer yok hatası veriyor.Bu sorun düzelmeden bu rom akıl işi değil.
Ben 1 haftadır kullanıyorum google play indirme. Hatası haricinde sorun yok ve kendi appstore düzgün çalıaşıyor ben kullanıyorum bir hatada almadım şu ana kadar

Bilgemet

Üye
normalde hat sorunu var mı bide mega dan dosya indirdim eksik çıkmıştı. dosya boyutu ne kadar.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bilgemet

Üye
miui multilanguage diye bir rom vardı arkadasima yükledim 2 gün telefonu açmıyor bunda sorun çıkmaz inşallah

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
miui multilanguage diye bir rom vardı arkadasima yükledim 2 gün telefonu açmıyor bunda sorun çıkmaz inşallah
sorun yok sadece google playda indirme hatası var onun haricinde rom süper

Bilgemet

Üye
arkadaşım clash of clans oynuyor . google play storeden hiç inmiyor mu yada apk olarak atsam olur mu.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bilgemet

Üye
klon imei ne oluyor