Kerim.
Üye
kardesm adw yi sildigimzde shelli yukledigimzde sorun yasamiyomusunuz ya ..
İlk once shell yuklencek sonra adw silinecek.problem yok
kardesm adw yi sildigimzde shelli yukledigimzde sorun yasamiyomusunuz ya ..

arkadaşlar sonradan program yükleyen varmı? nasıl bir yavaşlama oluyormu? ben facebook whats up gibi bir kaç program yükledim normal olarak ram kullanım kapasitesi arttı sanki stock romdan farkı kalmadı gibi sizce nasıl teşekkürler
link2sd ile yüklediğin uygulamaları sdcard'a taşırsan ram kullanım oranı azalacakatır
İlk once shell yuklencek sonra adw silinecek.problem yok
valla kardesm bnu tavsiye ederim suana kadar gordugum en güzel rom diyebilirim..Cm9 kullanıyorum bu mu iyi yoksa cm9 cyanogen mi ona göre bende yüklemek istiyorum
Anladım peki bu romu da cyanogen romunu yükledigim gibi yükleyebilirmiyim herhangi bi sakıncası olur mu
android sürümü 2.3.6 olunca benim hoşuma gitmedi 4.0 üstüne alışınca bi süreden sonra dönesim gelmedi yükledim aynı saat içerisinde tekrar ics kurdum![]()
Bunu yukle o zaman.bu rom cok hizli ve stabil.yalniz sana tavsiyem rom yuklerken bu kadar dusunme.dene gec.begenmezsen baskasina gecersinbaya kararsız kaldım cm9 pek sarmadı beni sürekli takılma kasma yapıyor mesajlar ve rehbere geç giriyor mms sorunu yasıyorum napsam düzelmedi apn turkey kullandım advenced task killer manger hiçbiri olmadı ..

Bunu yukle o zaman.bu rom cok hizli ve stabil.yalniz sana tavsiyem rom yuklerken bu kadar dusunme.dene gec.begenmezsen baskasina gecersin![]()
Bunu yukle o zaman.bu rom cok hizli ve stabil.yalniz sana tavsiyem rom yuklerken bu kadar dusunme.dene gec.begenmezsen baskasina gecersin![]()
Hepsini telefona nasil yedeklicem yer yetmez heralde :-Dtitanium backup var![]()
Hepsini telefona nasil yedeklicem yer yetmez heralde :-D

adam işi biliyor abiYedekleyip hafiza dolunca yedekleri ext. sd'te atarsin.geri kalaninida yedeklersin![]()