[ROM] [GB] Galaxy S3 Temalı Hızlı,Akıcı,Stabil Galaxy W i8150

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ROM'dan sonra
S3 temasını yüklemek için (launcher)
1.
indirin.
bunu kurmak zorunda mıyız ? yani burda s3 teması diyo ya ben bunu kurmasam
touchwiz5 kursam bi sorun olur mu ?
ve + olarak önerdiğiniz şunu kurarsan üstüne dahada verim alırsın dediğiniz bişey varsa önerir misiniz :)

hakan572123

Üye
arkadaşlar sonradan program yükleyen varmı? nasıl bir yavaşlama oluyormu? ben facebook whats up gibi bir kaç program yükledim normal olarak ram kullanım kapasitesi arttı sanki stock romdan farkı kalmadı gibi sizce nasıl teşekkürler

link2sd ile yüklediğin uygulamaları sdcard'a taşırsan ram kullanım oranı azalacakatır

JohanGielen

JohanGielen

Üye
link2sd ile yüklediğin uygulamaları sdcard'a taşırsan ram kullanım oranı azalacakatır

Zaten rootlu ve sd kart ile dahili hafizanin yerini değiştirdim bu nedenle asıl kapasite 16 gb bundan olacağını düşünmüyorum ramda kullanılan programlara baktığım zaman dediğim programlar açık ve normal stok rom gibi kullanım var yani demek istediğim bu rom hızlı fakat hiçbir şey yuklemezsen

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Cm9 kullanıyorum bu mu iyi yoksa cm9 cyanogen mi ona göre bende yüklemek istiyorum

togo159

Üye
Kardeş nasıl sd kartla Hafıza kartının yerini değiştirdin acaba ?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Anladım peki bu romu da cyanogen romunu yükledigim gibi yükleyebilirmiyim herhangi bi sakıncası olur mu

Dejavuex

Dejavuex

Üye
android sürümü 2.3.6 olunca benim hoşuma gitmedi 4.0 üstüne alışınca bi süreden sonra dönesim gelmedi yükledim aynı saat içerisinde tekrar ics kurdum :)

nuri1990

Üye
Anladım peki bu romu da cyanogen romunu yükledigim gibi yükleyebilirmiyim herhangi bi sakıncası olur mu

Yok olmaz kardesm aynn oyle yukliyecen bu romuda..

- - - Eklendi - - -

android sürümü 2.3.6 olunca benim hoşuma gitmedi 4.0 üstüne alışınca bi süreden sonra dönesim gelmedi yükledim aynı saat içerisinde tekrar ics kurdum :)

Valla kardes bnde 2.3.6 ya alisinca 4.0 hic hosuma gitmedi rehber ve mesajlar bolumu hosuma gitmedi.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
baya kararsız kaldım cm9 pek sarmadı beni sürekli takılma kasma yapıyor mesajlar ve rehbere geç giriyor mms sorunu yasıyorum napsam düzelmedi apn turkey kullandım advenced task killer manger hiçbiri olmadı ..

Kerim.

Kerim.

Üye
baya kararsız kaldım cm9 pek sarmadı beni sürekli takılma kasma yapıyor mesajlar ve rehbere geç giriyor mms sorunu yasıyorum napsam düzelmedi apn turkey kullandım advenced task killer manger hiçbiri olmadı ..
Bunu yukle o zaman.bu rom cok hizli ve stabil.yalniz sana tavsiyem rom yuklerken bu kadar dusunme.dene gec.begenmezsen baskasina gecersin:)

nuri1990

Üye
Bunu yukle o zaman.bu rom cok hizli ve stabil.yalniz sana tavsiyem rom yuklerken bu kadar dusunme.dene gec.begenmezsen baskasina gecersin:)

Valla kardesm bn bunu kullaniyrm ama rem ics v1.7 bakicm brazdan onada iyi soyleniyo rehber ve mesaj bolumu duzenlenmis.

gss_adnan

gss_adnan

Üye

Yüklemek sorun değil ama baya oyun falan yükledim hersey silinip sifirlancak beni skan durum bu :-)

Kerim.

Kerim.

Üye
titanium backup var:)

Üst Alt