gss_adnan
Üye
Yedekleyip hafiza dolunca yedekleri ext. sd'te atarsin.geri kalaninida yedeklersin![]()
Canavarı olmus teşekkür ederim :-)
Yedekleyip hafiza dolunca yedekleri ext. sd'te atarsin.geri kalaninida yedeklersin![]()
adw yerine kullandığınız launcher var mı ? adw çok dandik geldi bana.
Canavarı olmus teşekkür ederim :-)

adam işi biliyor abi![]()

Valla kardes bu dediklerinin hic biri yk bnde gayet sorunsuz ve guzel super performans veriyo bu rom ve stabil.sonunda dayanamayıp bu romu yükledim.
hız performans olarak mükemmel cm9dan daha iyi.
arayüz normal abartı bisey yok .
kötü tarafı
- görev yöneticisi uzun basınca cıkmıyor menüden girmek gerek
-pek çok özelliği silinmiş
-google play çalışmıyor.
- adw yi hiç begenmedim
- tuş kilidi çalışmıyor.şöyle ki tuş kilidi koydugunda başta telefonu açtığınd bi kere soruyo baska hiçbir sekilde aktif olmuyo tuş kilidi kapatma tuşuna basıyosun kapanıyo elin menüye değince tekrar açılıyo.aktif ettim öyle bi soru sormayın.hiçbir seklde olmuyo
şuan bunları gördüm sonuç olarak gelistirilmeli.hız performanstan sıkıntı yok. ama yetersız.cm9 yeni sürümüyle böyle olursa bisey istemem.
sonunda dayanamayıp bu romu yükledim.
hız performans olarak mükemmel cm9dan daha iyi.
arayüz normal abartı bisey yok .
kötü tarafı
- görev yöneticisi uzun basınca cıkmıyor menüden girmek gerek
-pek çok özelliği silinmiş
-google play çalışmıyor.
- adw yi hiç begenmedim
- tuş kilidi çalışmıyor.şöyle ki tuş kilidi koydugunda başta telefonu açtığınd bi kere soruyo baska hiçbir sekilde aktif olmuyo tuş kilidi kapatma tuşuna basıyosun kapanıyo elin menüye değince tekrar açılıyo.aktif ettim öyle bi soru sormayın.hiçbir seklde olmuyo
şuan bunları gördüm sonuç olarak gelistirilmeli.hız performanstan sıkıntı yok. ama yetersız.cm9 yeni sürümüyle böyle olursa bisey istemem.
Valla kardes bnde 2.3.6 ya alisinca 4.0 hic hosuma gitmedi rehber ve mesajlar bolumu hosuma gitmedi.
en uzun süre hata vermeyen tek rom bu bende denedim ve şu an bunu kullanıyorum.
telefonu alıyım garantiden bunu kurarım muhtemelen