[ROM] [GB] Galaxy S3 Temalı Hızlı,Akıcı,Stabil Galaxy W i8150

Sponsorlu Bağlantılar

WoodPecker

Üye
cm9 beta 3 degil finaldan bile iyi bu rom.
sarj hiz ve ozellik bakimindan.
( tabi radio ve goruntulu gorusme halledilirse baska)

- - - Eklendi - - -

bende su anda oyun ve program toplam 137 uygulama yüklü ( kendi programlari haric )
hic bir yavaslama ve şarj sorunu yok.

Peki guzel kardesim 3D ve HD oyunlarda sıkıntı yaşar miyim ?

Zenji

Üye

- - - Eklendi - - -

bende su anda oyun ve program toplam 137 uygulama yüklü ( kendi programlari haric )

görüntülü görüşmeyi bilmem ama radyo çalişiyor radyoda bi sorun yok

WoodPecker

Üye
Kesinlikle hayir.bu rom tam oyun romu

Evet su anda farkettim nfsmw da hic bir sikinti yok guzel ya kullanisli olmus sosyal aglarda internette ve oyunlarda kasmasin baska bisey istemiyorum zaten :)

WoodPecker

Üye

- - - Eklendi - - -

Tavsiyene uydum ve yukledim ilgilenen arkadaslara sesleniyorum nfs mostwantedta mc3te nova'da fifa2012 rf2013 gibi oyunlar zerre kadar kasma yapmadi tesekkurler.

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü görüşme ve radyo çalışıyor.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Cm 10 mu tavsiye edersiniz yoksa bu rom mu her ikiside oldukça iyi geldi ama ikisi arasında kararsız kaldım

Kerim.

Kerim.

Üye
Cm9u tavsiye ederim cemal

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
cm10 ile bunun arasında kaldıysanız cm10un güzel bir sürümü çıkana kadar bunu yüklemelisiniz bence

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Cm9u tavsiye ederim cemal

aslında daha güncel rom ama geçişlerde yavaşlamalar yaşıyorum cm9 da.Cm10 da ise hiç olmuyor. cm9 ve 10 un flash player sorunları devam ediyor görüntüde bozulmalar hatta çökme bile yaşıyorum. Bu romda olmadı ama oyun konusunda cm 10 dan şuan için daha iyi gibi denediğim çoğu oyunda hiç takılmadan oynattı. Dediğiniz gibi cm10 gelişene kadar sanırım en iyisi bu.

serhat14

Üye
bu takvim uygulamasını geri nası yukleriz

sadikbircan

Üye
Sanırım yeni kernel çıkana kadar bu rom cm9a rakip olacak ama yeni kernel gelince cm9 ve 10 farkını hissettirir diye düşünüyorum.

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi

(resimalıntıdır)
ÇALIŞMA ŞARTI VERMİYORUM..Büyük bir ihtimalle çalışmaz diye düşünüyorum silinenler bidaha yüklenmez.

Dosyayı indiriin.Telefonunuza atın (root explorer kullanın) ve (atmadan önce yukardaki Mount R/Wyi R/O yapın.) /system/app içine atın ve calendarprovider.apk nin üstüne basılı tutarak Permissions deyin resimdeki gibi yapın.Telefonu yeniden başlatın.(İKİ DOSYAYADA AYNISINI YAPIN.)

KELGER

KELGER

Üye
kies e bağlanma sorunu sizdede varmı ?
kendinden e-posta da yok orjinal e-posta programını bulup yüklüyorum.yüklenmiyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kies e bağlanma sorunu sizdede varmı ?
kendinden e-posta da yok orjinal e-posta programını bulup yüklüyorum.yüklenmiyor.
bu romda samsung uygulamaları kaldırılmış ama gmaili felan kendin indirebilirsin

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar sonradan program yükleyen varmı? nasıl bir yavaşlama oluyormu? ben facebook whats up gibi bir kaç program yükledim normal olarak ram kullanım kapasitesi arttı sanki stock romdan farkı kalmadı gibi sizce nasıl teşekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
Tesekkurler denicem:)

Kerim.

Kerim.

Üye
rom cok iyi ya gta vc de bile hic kasma yok:oha:
edit:adw'yi sildim yandex shell yukledim.
Sonuc olarak cok guzel rom tavsiye ederim:)

nuri1990

Üye
rom cok iyi ya gta vc de bile hic kasma yok:oha:
edit:adw'yi sildim yandex shell yukledim.
Sonuc olarak cok guzel rom tavsiye ederim:)
kardesm adw yi sildigimzde shelli yukledigimzde sorun yasamiyomusunuz ya ..

hakan572123

Üye
tek kelimeyle harika orjinal romdan bi farkı yok aslında var ram oranı daha az kullanılıyo çok iyi yaaa çok teşekkürler

Üst Alt