[ROM] Galaxy S2 Litening 3.6 (Hızlı ve Stabil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] Galaxy S2 Litening 3.6 (Hızlı ve Stabil)

Features

-Fast and stable SGS II ICS 4.03 ROM

*Based on original Firmware
*Blue themed
*Call Recording
*Battery percentage
*Overscroll glow
*Better optimised apk's, framework for more speed and free mem.
*Camera silent
*Large APN list
*Fast GPS lock
*Memory tweak
*Kernel tweaks
*SD card read tweak
*Zipaligned.
*Deodexed.
*Root + Busybox

Changelog

Based on original XWLPG
Modem XXLPX
CSC NEELP4
LitePro kernel v3.2
jkay integrated
changed bootsound
removed Lite'ning Rom bootanimation
Added Touchwiz + TouchwizUX - Note: Calendar widget generate FC with TouchwizUX
Added SGS3 sounds
StatusBar Transparent

Şu anda bu rom'u kullanıyorum ve çok memnunum. Batarya official ICS den daha fazla dayanıyor gözle görülür bir şekilde. S3'ün touchwiz'i de ekli, çok hoş. Denemeniz gerekir.

Link (Direkt Link)

Alternatif

Yükleniş Çok Basit. Bilen kişiler bildikleri gibi atsınlar. Sorun çıkmaz.

Yinede basit bir şekilde üstünden geçeyim.
-Usb Hata Ayıklama kesinlikle açık olmalı.
-Clockworkmod'a alıp Şu anki rom'unuzun yedeğini alın
-2 wipe seçeneğinide uygulayın.
-Sonra Advanced menüsünden Wipe Dalvik Cache yapın.
-Sonra download moda alıp Zipten çıkardığınız dosyayı Odin'in PDA bölümüne atıp flashlayabilirsiniz.

teror300

Üye
Ben telefonuma ne zaman custom rom yüklesem telefonun USB kartında ve kendi taktığım SD kartında okuma sorunu oluyor. Okumuyor. Uygulamalardan "SD karta taşı" dediğimde taşınamıyor diyor. Neden , bir bilgin var mı? (Yaklaşık 12 tane custom rom denedim hepsi böyleydi, en sonunda orjinal yükleyip root yaptim).

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir romda çalışmayıp orjinal rom'da çalışması çok ilginç. Hiçbir fikrim yok. Hafıza kartının formatı yüzünden falan olabilir belki. Fat16'dır uyumsuzluk yapıyordur falan. Hafıza kartındaki dosyaları yedekleyip, fat32 ile formatlayıp bir daha deneyin. (Tamamen tahmin, orjinal rom ile memnunsanız vakit kaybetmeyin boşuna)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Litening rom 3.6 çok hoş fakat wireless kopmaları yaşamaya başladım 1 gündür. Deli ediyor adamı. Litening 3.7 çıkana kadar yüklemenizi önermem ama geri kalan herşey çok iyi yapılmış.

djdeycan

djdeycan

Üye
kullandıkları kernel den kaynaklanıyo daha öncegi sürümlerindede vardı hatta gingerbread için çıkan sürümdede vartı litepro kernel kendileri yazdıkları için romla bazen uymuyo siyah yada speed mod kernel yükleyip deneyebilirisiniz ben öle yaptğımda hiç sorun yaşamadım

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
kullandıkları kernel den kaynaklanıyo daha öncegi sürümlerindede vardı hatta gingerbread için çıkan sürümdede vartı litepro kernel kendileri yazdıkları için romla bazen uymuyo siyah yada speed mod kernel yükleyip deneyebilirisiniz ben öle yaptğımda hiç sorun yaşamadım

teşekkürler, yinede zeta rom'u daha çok beğendiğim için şimdilik litening rom'u bir kenara bıraktım.

teror300

Üye
zeta rom'da dediğime benzer bir sorun yaşanıyor mu ? (aslında benimki de sıkıntıdan var ya, orjinal romu da süper, touchwiz'i de seviyorum, neden rom yüklemek istiyorum bilmiyorum :D )

- - - Eklendi - - -

şu anda Paranoid Android kurdum, iyi gibi, dediğim sorun var mı yok mu birazdan bakacağım. XDA linkini versem reklam olmaz heralde .

- - - Eklendi - - -

EDIT : Paradoid Android kurun, ömrümde gördüğüm romların en iyisi, daha ayrıntılı bir kurulum bilgisi için (biraz farklı kuruluyor) : (tamamen yardım amaçlı paylaştım umarım modlardan azar işitmem) . Yardıma ihtiyacınız olursa söyleyin, şahsen bende ilk kurduktan sonra kimseyi arayamadım, ama sonra DPI ayarı denilen bir ayar var, onu ayarlamak gerekiyor. Kolay yani, ve süper!

Hem tablet modu var hem telefon modu, tablet modunda simgeler falan herşey küçülüyor ve ekranda daha fazla yer açılıyor ve bir tabletteki her yazılımsal teknolojiye sahip oluyorsunuz, müthiş ya :D

roker

roker

Üye
zeta rom'da dediğime benzer bir sorun yaşanıyor mu ? (aslında benimki de sıkıntıdan var ya, orjinal romu da süper, touchwiz'i de seviyorum, neden rom yüklemek istiyorum bilmiyorum :D )

- - - Eklendi - - -

şu anda Paranoid Android kurdum, iyi gibi, dediğim sorun var mı yok mu birazdan bakacağım. XDA linkini versem reklam olmaz heralde .

- - - Eklendi - - -

EDIT : Paradoid Android kurun, ömrümde gördüğüm romların en iyisi, daha ayrıntılı bir kurulum bilgisi için (biraz farklı kuruluyor) : (tamamen yardım amaçlı paylaştım umarım modlardan azar işitmem) . Yardıma ihtiyacınız olursa söyleyin, şahsen bende ilk kurduktan sonra kimseyi arayamadım, ama sonra DPI ayarı denilen bir ayar var, onu ayarlamak gerekiyor. Kolay yani, ve süper!

Hem tablet modu var hem telefon modu, tablet modunda simgeler falan herşey küçülüyor ve ekranda daha fazla yer açılıyor ve bir tabletteki her yazılımsal teknolojiye sahip oluyorsunuz, müthiş ya :D
Bu rom xperia x10 a olur mu?

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
hayır. zaten eskidi bu rom artık. Yeni romlara bakmak lazım.

kraldost

kraldost

Üye
link ölü linki yenileyip paylaşabilirmisin

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Litening rom 3.6 dan sonra yeni sürüm çıkartmadı ve buda çok eski. Yüklemenin luzumu yok. Konu kapansın hatta, yöneticilerden isteğim. Sanırım litening rom artık çıkmayacak, sitesi kapanmış. Aokp yükleyin, 4.0.4 lere bir bakın.

El-CD

El-CD

Üye
Litening rom 3.6 dan sonra yeni sürüm çıkartmadı ve buda çok eski. Yüklemenin luzumu yok. Konu kapansın hatta, yöneticilerden isteğim. Sanırım litening rom artık çıkmayacak, sitesi kapanmış. Aokp yükleyin, 4.0.4 lere bir bakın.

aokp nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt