Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Mehmet

Emekli Yönetici
hiç bi fark yok gibi aynı sayılır

burda ekran görüntüleri var

Tepkiler: oguzxw

Mehmet

Emekli Yönetici
romu çok beğendim ilk defa stock rom dışında bu kadar kaldım bikaç saat anca sürerdi başka romlar

oguzxw

Üye
pil durumu nasıl beyler tatmin edicimi stocktan iyimi pil süresi

Mehmet

Emekli Yönetici
1 günü çıkarıyor stockla aynı gibi

oguzxw

Üye
1 günü çıkardı yüzde 90 şarjla
Ayrıca 4.50 ekran verdi
stocktadamı böyle ? ben yeni pili stockta denemedim hiç o yüzden soruyorum bide ben cwm den full wipe yaptım system boot felan data cache ama cm de uygulama yüklüydü onlarda gitmiştir inş onun için ayrı bişi yapılmıyordur umarım
romu kurdum cidden kasma şimdilik yok iyi rom gibi "şimdilik" bu 10 dakikalık gözlemimde böyle hata da yok gereksiz şeyler de yok

Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu romu yükledim ve memnunum ama güç tuuna basınca görüşmeyi bitir vb menülere giremiyorum o şekilde ayarda yapamıyorum sıkıntı sadece benim telefondamı yoksa sorun genel mi acaba
sorun romda sanırım veya gereksiz uygulamaları silerken bununla ilgili uygulamada silmiş olabilirim
sıkıldıkça tema değiştir stock rom gibi sıkıcı değil en azından

Tepkiler: baskahmet
sorun romda sanırım veya gereksiz uygulamaları silerken bununla ilgili uygulamada silmiş olabilirim

sıkıldıkça tema değiştir stock rom gibi sıkıcı değil en azından
Aynen ben sıkıldıkça tema değiştiriyorum

oguzxw

Üye
romda kalite kokuyor... harbi iyiymiş dokunmatik sorununu çözse xda stockta süper olur artık bi romda kalırım ama imkansız gibi

oguzxw

Üye
4.2.2 de olmuyormu
az oluyor geçtigimde az oluyordu yani sonra çoklaşıyo felan sadece 10.1 de olmuyor
belkide geçtigim 4.2.2 kernel farklılıgından dolayı o sorun oldu build.prop kodlarındanda şüpheleniyorum

az oluyor geçtigimde az oluyordu yani sonra çoklaşıyo felan sadece 10.1 de olmuyor
belkide geçtigim 4.2.2 kernel farklılıgından dolayı o sorun oldu build.prop kodlarındanda şüpheleniyorum
Onlarla alakası yok.
Bu arada bende oyunlarda 1 oluyor 5 olmuyor sorun

Mehmet

Emekli Yönetici
bildirim panelinde dokunma hassasiyeti diye bişi var onu aç belki faydası olur bide güç tasarrufu açık olsun pile çok katkısı oluyor

Tepkiler: Berkay Bozkurt