ROM a uygulama kurma..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
ROM a uygulama kurma..
Ben bi mif dosyasını Sis dosyası halinde paketledim.. Boot ekranını değiştirmeye yarıyor.. Ama telefona kurmaya çalışınca erişim yok diyor..

Sizden ROM a uygulama nasıl kurabileceğim konusunda yardım istiyorum.. Rom a uygulama kurmak mümkün müdür..
Mümkünse nasıl kurulur..
Telefonum nokia701 FP1 yüklü.. hackli ve rom patcher open4all, installserver yamaları etkin..
Lütfen arkadaşlar yardımcı olun..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar eğer bunu başarırsak artık flash die bişeye hiç gerek olmayacak..
Telefonda tamamen özgür olacağız, ne istersek onu yapabileceğiz..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben bi mif dosyasını Sis dosyası halinde paketledim.. Boot ekranını değiştirmeye yarıyor.. Ama telefona kurmaya çalışınca erişim yok diyor..

Sizden ROM a uygulama nasıl kurabileceğim konusunda yardım istiyorum.. Rom a uygulama kurmak mümkün müdür..
Mümkünse nasıl kurulur..
Telefonum nokia701 FP1 yüklü.. hackli ve rom patcher open4all, installserver yamaları etkin..
Lütfen arkadaşlar yardımcı olun..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar eğer bunu başarırsak artık flash die bişeye hiç gerek olmayacak..
Telefonda tamamen özgür olacağız, ne istersek onu yapabileceğiz..
ROM'a flashdan sonra dosya eklenemez.
Açılış ekranı(Boot), Wi-Fi, Ajanda vs widgetleri ROM'da gömülü olduğu için sadece flash ve Joshlog patch ile değiştirebilirsin görünümlerini.
Bunu başarırsak flash diye bir şeye gerek kalmayacak demişsin zaten böyle bir şey var Joshlog patch araştır veya forumda var http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html Bu linkte pil ve şebeke(avkon2) değiştirmeyi anlatıyor ama bu mod sayesinde E:\Resource\Apps içine istediğin programın veya widgetin mif dosyasını atarak değiştirebilirsin.

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
ama joshlog patch 701 belle fp1 de çalışmıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt