meyrock
Üye
-
Konu Sahibi
-
resurrection Cm weeklylerinden daha stabil geldi bana5.1 in stabilleşmesi için daha haftalar var, az sonra nasipse weekly 10 u yükleyeceğim telefonuma. Hatalar giderilince resurrectiona geçeceğim
Yo kendi mail programi ile olmadi tekrar hesaplari kaldirip tekrar kurim...Şu ana dek bende oyle bir sıkıntı olmadı. Bir tek rehberde sıkıntı yaşamıştm onuda yeniden rom flaşlama ile gidermiştim.
Mailleri gmail uygulaması ile mi görüntülüyorsunuz yoksa herhangi bir tarayıcı ile mi?
5.4.1 i denemedim açıkçası. Şu an başka roma döndüm. isterseniz bir 5.4.1 i deneyin. Varsa olumlu olumsuz sonuç bize bildirin.Evet sorun devam ediyor. Cm nin kendi beta surumunu de kurdum ayni.
Mailler hotmailin. Gelenlerde gosteriyor konu basligi falan.. Ac dedigimde yukleme ekraninda kaliyor. Exchange de sorun var sanirim.
Rehberde sorun yasamiyorum.. Gmaile bagli rehber.
Ama bu lolipop digerlerinden daha iyi...
5.4 mu 5.4.1 mi yukleyim stabil 5.4 diyor... Belki mailler onda calisir onerin nedir
ekran görüntülerini atarmısın , birde gapss dosyası linki varmı gerekıyormu ?. performans ve stabil şarj durumunu test etme imkanınız oldumu tesk..5.4.2 sürümü çıkmış onu indiriyom...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapp5.4.2 sürümü çıkmış onu indiriyom...
Hocam henuz yukleyemedim... Disari cikmak zorunda kaldim, yeni duzelttiklerine bakamadim..Ekran goruntuleri aynidir. 1. Sayfadaki ile...ekran görüntülerini atarmısın , birde gapss dosyası linki varmı gerekıyormu ?. performans ve stabil şarj durumunu test etme imkanınız oldumu tesk..
o kadar cok gapss varki hangısı anlamıyorum :/ yardımcı olabilirmisinGapp
Hocam henuz yukleyemedim... Disari cikmak zorunda kaldim, yeni duzelttiklerine bakamadim..Ekran goruntuleri aynidir. 1. Sayfadaki ile...
Ama diger lolipolardan daha iyi
hadi yaa tamda indiriyordum siliyim bari , cm12 romu denemıstım memnundum ama cok fazla şarj ı yiyordu yaen küçüğünü indir en üstteki sanırım
Kurma bosuna guncelleme mahvetmis romu surekli klavye, brovser store hatasi veriyor
Blisspop romuda güzel. Hemen hemen bu rom ile ayni stabillikte. Siz Blisspopun hangi versiyonunu kullanıyorsunuzEvet rom iyi... Guncellemesini bekleyelim bari...
Ama bir rom buldum cok iui hatta benim sikayet ettigim mail sorunu da yok. Blissrom lolipop, yukledim gayet uyi gorunuyor. Bir iki gun gutsin bakalim nasil olcek
Ben v5 i kullanmıştm çok sevmeme rağmen kasıp şarjı sömürüyordu. 3.2 yi denerim3.2 hocam bi sıkıntı yaşamadım henüz ama vardır bir sorun illaki
ya sıkıldım şu samsung görünümünden cm nın tavsıye edıcegınız donma problemı olmayan romu varmıBen v5 i kullanmıştm çok sevmeme rağmen kasıp şarjı sömürüyordu. 3.2 yi denerim
Bo rumu denediniz mi . Denedim begenmedim diyorsaniz birde Blisspop 3.2 yi deneyin. Olmazsa qs kitkat 4.4.2 yi yükleyin ve Samsung görünümünden sıkıldıgıniz icin birde nova launcher yükleyip en güzel iconlar ile gayet iyi bir değişim yapabilirsiniz.ya sıkıldım şu samsung görünümünden cm nın tavsıye edıcegınız donma problemı olmayan romu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?