[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
cm 11 son versiyonu mu yoksa bu mu hocam sence ? şimdi ona göre kuracağım
Kardeşim cm11 versiyonu 4.4.3, DarkCM ise 4.4.4 yani en güncel rom bu şuanda. Ben DarkCM yi kullanıyorum gayet güzel ve stabil. Tavsiye ederim. :)

BurkaySamet

Üye
Kardeşim K^Kernel kullan tavsiye ederim. Ben şahsen onu kullanıyorum 416mb rami var ayrıca kamerada 720p kayıt çalışıyor. Adreno sürücülerini kurmaya gerek yok çünkü romda adreno sürücüleri mevcut.
Çok teşekkür ederim hocam. Kernelin linki konuda mevcut mu?

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
Kardeşim cm11 versiyonu 4.4.3, DarkCM ise 4.4.4 yani en güncel rom bu şuanda. Ben DarkCM yi kullanıyorum gayet güzel ve stabil. Tavsiye ederim. :)
cevabın için teşekkür ederim kardeşim. Versiyon çok önemli değil ama bu daha iyi sanki sen de bunu tavsiye ettin o zaman bunu kuruyorum :)

BurkaySamet

Üye
Bir de son olarak, sir mordred'in 14mb'lik gapps'ini kursak sorun çıkar mı?

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Çok teşekkür ederim hocam. Kernelin linki konuda mevcut mu?
Önemli değil kardeşim.
K^Kernel Linki:

Buradan istediğin boyutlu kerneli indirebilirsin. Bu arada uv yazanlar normal voltajlı kernel, exuv yazanların voltajı ise biraz daha düşük şarjdan tasarruf etmek için.
Bir de son olarak, sir mordred'in 14mb'lik gapps'ini kursak sorun çıkar mı?
Sorun olmaz ben de onu kullanıyorum hafif olduğu için. :)

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
Önemli değil kardeşim.
K^Kernel Linki:

Buradan istediğin boyutlu kerneli indirebilirsin. Bu arada uv yazanlar normal voltajlı kernel, exuv yazanların voltajı ise biraz daha düşük şarjdan tasarruf etmek için.
Sorun olmaz ben de onu kullanıyorum hafif olduğu için. :)

yükleme başarısız oldu sanırım cwm yükseltmem gerekiyor. bendeki 6.0.1.9. ondan mıdır sence

Son düzenleme:

lavasoft95

Üye
Baktım ve anlamadım belli ki. Bak bakalım senin üslubunda konuşan kimse var mı burada. Herkes birbirine yardım etmek için burada. Ama "bazı" insanlar iki şey öğrendi mi kral ilan eder kendini. Alçak dağları ben yarattım hesabı. Orada bir sürü dosya var kimisi 200küsür kimisi 100küsür kimi de 80 küsür mb boyutlarında. Hangisini indirmem gerektiği konusunda ikilem yaşadım. Ama stackbyte kardeşim sağolsun durumu açıkladı. Senin gibiler forumları kirletmekten başka bir işe yaramıyorsunuz
Bende yardım etmek için burdayım ama cevabı 58284828 kere verilmiş bi soruyu tekrar tekrar duyunca insanın siniri bozuluyor. O dağ meselesine gelirsek bizde araştırarak dağ olduk güzel kardeşim. Başkalarının bilgisi seni dağ yapmaz ben bunu diyorum araştırmak önemli bulamadım olayınada inanmıyorum internette bulunamayacak hiçbir şey yok. Boyut farkı ise kişinin kullanımına göre farklı gappsler var sana özel olanı seçmelisin.

-Oruc

-Oruc

Üye
Bende yardım etmek için burdayım ama cevabı 58284828 kere verilmiş bi soruyu tekrar tekrar duyunca insanın siniri bozuluyor. O dağ meselesine gelirsek bizde araştırarak dağ olduk güzel kardeşim. Başkalarının bilgisi seni dağ yapmaz ben bunu diyorum araştırmak önemli bulamadım olayınada inanmıyorum internette bulunamayacak hiçbir şey yok. Boyut farkı ise kişinin kullanımına göre farklı gappsler var sana özel olanı seçmelisin.

agir olun biraza burasi tartisma yeri deil dostlarim uzatmayin bir konuyu @yunus.28.1907 sende kendine uygun olani secmelisinn begenmezssen tekrar tekrar kurarsinn gapps dedigin google play harita dier farkli seyler eger kendin istersen bagzi programlarla silebilirsin yapacagin bu GOOGLE soyler sordunmu ha bende sorarim bagzen ama google bulamadiklarimi sorarim acemiydim zamanin simdi ogrendik die dee bir yerlerimiz kalkmadii biraz dikkat edelim iyi bir ortamdayiz sukurler olsunki anlayisiniz ICIN TESEKKURLER :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95
yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye

heh benim de anlatmaya çalıştığım şey bu. iki şey öğrenmişsin kendini bilgi nehri olarak görüyorsun. Emin ol kendini gördüğünün yarısı bile değilsin. Şimdi bu polemik burada bitsin.

alieroglu04

alieroglu04

Üye
yükleme başarısız oldu sanırım cwm yükseltmem gerekiyor. bendeki 6.0.1.9. ondan mıdır sence
Evet büyük ihtimalle cwm nin son sürümünü kullanmadığın için olmuştur. En son sürümünü kurup tekrar denersen olacaktır.

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Depolamaya gel menu tusuna bas hafiza degisikligi diye birsey varmi basinca tik koyuluk yeniden baslatma istiyorsa vardir :)
Onu biliyorum dostum yani rom uzerinden yapilmiyor. 0-1 degisikligi yapilarak oluyordur muhtemelen ama.

neron 1

Üye
elıne saglık cok guzel olmus yalnız gapps yukleyınce androıd klavye calısmayı durdurdu hatası verıyor neden acaba tesekkurler

doganhu

doganhu

Üye
Arkadaşlar tüm gappsleri denedim, dns ayarlarınıda değiştirdim ama play storede yine uygulamaların fotografları gözükmüyor. Ne yapmalıyım :(

-Oruc

-Oruc

Üye
Arkadaşlar tüm gappsleri denedim, dns ayarlarınıda değiştirdim ama play storede yine uygulamaların fotografları gözükmüyor. Ne yapmalıyım :(

*
dostum bu hata turkiye genelinde var die biliorumm bukadar sorun ne anlamadim :/

nie bukadar takiorsunuz bu olayi

murat_3230

murat_3230

Üye
Darkcm 4.4.4 ve 462 mg kernel cok stabil antutudan 8389 puan aldim puan cok onemli degil ama telefon cok stabil. Romda emegi gecenlere tekrar tsk ederim..
kardreş 462 mb kerneldemi çıktı benmi yanlış anladım varsa link atarmısın lütfen...

Mücteba

Mücteba

Üye
@Reşwan

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
cwm atmaya çalışıyorum da olmuyor. download modunda açıyorum. ses açma tuşuna basınca bir sonraki aşamaya geçmiyor öyle kalıyor. Çözümü bilen var mı

lavasoft95

Üye
heh benim de anlatmaya çalıştığım şey bu. iki şey öğrenmişsin kendini bilgi nehri olarak görüyorsun. Emin ol kendini gördüğünün yarısı bile değilsin. Şimdi bu polemik burada bitsin.
O yazıdan bunu çıkarmışsın helal olsun sana. Aslına bakarsan kendimi gördüğümden fazlasıyım mütavazi olmaya seviyemi karşımdakine göre ayarlamaya çalışıyorum ama demekki fazla gelmiş suç bende özür dilerim.
cwm atmaya çalışıyorum da olmuyor. download modunda açıyorum. ses açma tuşuna basınca bir sonraki aşamaya geçmiyor öyle kalıyor. Çözümü bilen var mı
Terminal emulatoruyle kurulum yapabilirsin illa download modda kurman gerekmez cwm'yi

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar 462 mb kerneldemi çıktı benmi yanlış anladım varsa link atarmısın lütfen...

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
O yazıdan bunu çıkarmışsın helal olsun sana. Aslına bakarsan kendimi gördüğümden fazlasıyım mütavazi olmaya seviyemi karşımdakine göre ayarlamaya çalışıyorum ama demekki fazla gelmiş suç bende özür dilerim.
Terminal emulatoruyle kurulum yapabilirsin illa download modda kurman gerekmez cwm'yi

artık daha fazla sana cevap vermeyeceğim.
önce cm 10.1 kurup ardından emülatör ile hallettim. İlk başta olmamıştı ondan sormustum o zaman lluquit rom yüklüydü cm 10.1de nedense sorun çıkmadan halloldu. Google'a sor demeden cevap yazdığın için sağol. İyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı teravihler hoşçakalın

Üst Alt