alieroglu04
Üye
Kardeşim cm11 versiyonu 4.4.3, DarkCM ise 4.4.4 yani en güncel rom bu şuanda. Ben DarkCM yi kullanıyorum gayet güzel ve stabil. Tavsiye ederim.cm 11 son versiyonu mu yoksa bu mu hocam sence ? şimdi ona göre kuracağım

Kardeşim cm11 versiyonu 4.4.3, DarkCM ise 4.4.4 yani en güncel rom bu şuanda. Ben DarkCM yi kullanıyorum gayet güzel ve stabil. Tavsiye ederim.cm 11 son versiyonu mu yoksa bu mu hocam sence ? şimdi ona göre kuracağım

Çok teşekkür ederim hocam. Kernelin linki konuda mevcut mu?Kardeşim K^Kernel kullan tavsiye ederim. Ben şahsen onu kullanıyorum 416mb rami var ayrıca kamerada 720p kayıt çalışıyor. Adreno sürücülerini kurmaya gerek yok çünkü romda adreno sürücüleri mevcut.
cevabın için teşekkür ederim kardeşim. Versiyon çok önemli değil ama bu daha iyi sanki sen de bunu tavsiye ettin o zaman bunu kuruyorumKardeşim cm11 versiyonu 4.4.3, DarkCM ise 4.4.4 yani en güncel rom bu şuanda. Ben DarkCM yi kullanıyorum gayet güzel ve stabil. Tavsiye ederim.![]()

Önemli değil kardeşim.Çok teşekkür ederim hocam. Kernelin linki konuda mevcut mu?
Sorun olmaz ben de onu kullanıyorum hafif olduğu için.Bir de son olarak, sir mordred'in 14mb'lik gapps'ini kursak sorun çıkar mı?

Önemli değil kardeşim.
K^Kernel Linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan istediğin boyutlu kerneli indirebilirsin. Bu arada uv yazanlar normal voltajlı kernel, exuv yazanların voltajı ise biraz daha düşük şarjdan tasarruf etmek için.
Sorun olmaz ben de onu kullanıyorum hafif olduğu için.![]()
Bende yardım etmek için burdayım ama cevabı 58284828 kere verilmiş bi soruyu tekrar tekrar duyunca insanın siniri bozuluyor. O dağ meselesine gelirsek bizde araştırarak dağ olduk güzel kardeşim. Başkalarının bilgisi seni dağ yapmaz ben bunu diyorum araştırmak önemli bulamadım olayınada inanmıyorum internette bulunamayacak hiçbir şey yok. Boyut farkı ise kişinin kullanımına göre farklı gappsler var sana özel olanı seçmelisin.Baktım ve anlamadım belli ki. Bak bakalım senin üslubunda konuşan kimse var mı burada. Herkes birbirine yardım etmek için burada. Ama "bazı" insanlar iki şey öğrendi mi kral ilan eder kendini. Alçak dağları ben yarattım hesabı. Orada bir sürü dosya var kimisi 200küsür kimisi 100küsür kimi de 80 küsür mb boyutlarında. Hangisini indirmem gerektiği konusunda ikilem yaşadım. Ama stackbyte kardeşim sağolsun durumu açıkladı. Senin gibiler forumları kirletmekten başka bir işe yaramıyorsunuz
Bende yardım etmek için burdayım ama cevabı 58284828 kere verilmiş bi soruyu tekrar tekrar duyunca insanın siniri bozuluyor. O dağ meselesine gelirsek bizde araştırarak dağ olduk güzel kardeşim. Başkalarının bilgisi seni dağ yapmaz ben bunu diyorum araştırmak önemli bulamadım olayınada inanmıyorum internette bulunamayacak hiçbir şey yok. Boyut farkı ise kişinin kullanımına göre farklı gappsler var sana özel olanı seçmelisin.

Bende yardım etmek için burdayım ama cevabı 58284828 kere verilmiş bi soruyu tekrar tekrar duyunca insanın siniri bozuluyor. O dağ meselesine gelirsek bizde araştırarak dağ olduk güzel kardeşim. Başkalarının bilgisi seni dağ yapmaz ben bunu diyorum araştırmak önemli bulamadım olayınada inanmıyorum internette bulunamayacak hiçbir şey yok. Boyut farkı ise kişinin kullanımına göre farklı gappsler var sana özel olanı seçmelisin.
Evet büyük ihtimalle cwm nin son sürümünü kullanmadığın için olmuştur. En son sürümünü kurup tekrar denersen olacaktır.yükleme başarısız oldu sanırım cwm yükseltmem gerekiyor. bendeki 6.0.1.9. ondan mıdır sence
Onu biliyorum dostum yani rom uzerinden yapilmiyor. 0-1 degisikligi yapilarak oluyordur muhtemelen ama.Depolamaya gel menu tusuna bas hafiza degisikligi diye birsey varmi basinca tik koyuluk yeniden baslatma istiyorsa vardir![]()
Arkadaşlar tüm gappsleri denedim, dns ayarlarınıda değiştirdim ama play storede yine uygulamaların fotografları gözükmüyor. Ne yapmalıyım![]()
kardreş 462 mb kerneldemi çıktı benmi yanlış anladım varsa link atarmısın lütfen...Darkcm 4.4.4 ve 462 mg kernel cok stabil antutudan 8389 puan aldim puan cok onemli degil ama telefon cok stabil. Romda emegi gecenlere tekrar tsk ederim..
O yazıdan bunu çıkarmışsın helal olsun sana. Aslına bakarsan kendimi gördüğümden fazlasıyım mütavazi olmaya seviyemi karşımdakine göre ayarlamaya çalışıyorum ama demekki fazla gelmiş suç bende özür dilerim.heh benim de anlatmaya çalıştığım şey bu. iki şey öğrenmişsin kendini bilgi nehri olarak görüyorsun. Emin ol kendini gördüğünün yarısı bile değilsin. Şimdi bu polemik burada bitsin.
Terminal emulatoruyle kurulum yapabilirsin illa download modda kurman gerekmez cwm'yicwm atmaya çalışıyorum da olmuyor. download modunda açıyorum. ses açma tuşuna basınca bir sonraki aşamaya geçmiyor öyle kalıyor. Çözümü bilen var mı
O yazıdan bunu çıkarmışsın helal olsun sana. Aslına bakarsan kendimi gördüğümden fazlasıyım mütavazi olmaya seviyemi karşımdakine göre ayarlamaya çalışıyorum ama demekki fazla gelmiş suç bende özür dilerim.
Terminal emulatoruyle kurulum yapabilirsin illa download modda kurman gerekmez cwm'yi